OK, zatial len kratko k AA:
1) zabudol som do nadpisu dat to, ked som pisal 1.post, ze riesim
cold 4bet vs resteal - cize range superov su slabe (48 zo 63 pripadov cold 4betu som vyhral bez showdownu 76% - vacsinou z toho zahodili preflop)
2) neslowplayujem AA stale. Ked stojim proti silnej range (utg open, resp. tight 3bettor) alebo mam read/cisla o tom, ze superi nefolduju na 4bet, resp. sa rovno stacknu s horsou rukou, tak idem 4bet. Toto ale nie su tie pripady. Tu by som vela vela krat ziskal fold a to nechcem. Ide o to, ze to nie je obycajny 4bet ako ked sam otvaram ruku, vtedy davam 4bet castejsie, nakolko casto 4betujem light, takze mi nemusia dat kredit. Ale cold 4bet je nieco ovela silnejsie.
3) vacsinu uz povedali ostatni, nevadi mi, ze niekolko z tych spotov prehram, za to, ze sa superi lacnejsie dostali na flop, resp. ze to hram multiway. hrat AA 3way v 3bet spote nie je az taky problem, ako si ich raisnut na live turnaji z utg a dostat 6 callov.
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
4) ad.: "hlaska, ze chcel som tam aj BTN" - toto som nenapisal presne, ked otvara BTN a SB 3betuje, ja callujem AA nielen preto aby btn nefoldol a calloval "voci potu" ale je sanca, ze tam 4betne AK/QQ, ktore by na moj cold 4bet dokazal zahodit (lepsi reg), resp. moze 4betnut light.
5) da sa lahko vypocitat, ci viac zarabaju AA cold 4betom vs resteal alebo ked sa slowplaynu cold callom 3betu. Ja mam asi este malu vzorku (menil som hernu), skuste to niekto vytiahnut pripadne.
EDIT:este som chcel napisat:
6) cold callom 3betu mozem ziskat minimalne 1 cbet po flope, ked super sa rozhodne pokracovat v blufe so slabou rukou (ktoru by preflop foldol), resp. betovat horsiu ruku ako mam ja.
7) ad.: "
Rozumne je dostat preflop do potu co najviac penazi" - ale toto nie je 1.lvl live turnaja 250-300BB deep, kde sa nefolduje, toto je 100BB deep cg, maloktory hrac zaplati 20% stacku aby videl flop.