Magnus napísal:Hand 7:
ale co by si asi hovoril, keby CO doskakala zazracna straight a rozmyslal by si, preco si ho len preboha nevyhnal jeho spekulativnu ruku 4betom...
Magnus napísal: Kolko tu uz bolo postnutych hand, kde si niekto calloval aces a turn, ci river ho pochovali proti marginalnej hande jedneho zo superov.
Magnus napísal:Velmi casto ich flop trafi len jednym parom, ci draw a velmi casto to jdnemu z nich pride. Ak 4,5betujes a aj tak ich nevyzenies, aspon vies, ze si urobil maximum, aby si ukazal silu handy.
Toto je typicke rozmyslanie live (semi)fishy hracov, ktore pocuvam pravidelne ked niekto prehra postflop overpair, TPTK alebo nieco podobne. Aka "Mal som betnut/raisnut viac na predchadzajucich streets aby som ho vyhnal a on ma s jeho XY handou nepoje*** " a ostatne result oriented ovecky suhlasne prikyvuju. Lenze cela pointa hrania s valuehandami je, ze chceme aby nam horsie handy zaplatili a nie aby sme ich vyhanali pretoze je mozne, ze proti nim niekedy prehrame. Neriesim teraz vobec tie konkretne spoty, ale tie tvoje argumenty su uplne zle (z hladiska hraca, ktory chce maximizovat EV a nie vyhybat sa badbeatom/prehram so silnymi handami za kazdy cenu). Podstatne je vyhravat dlhodobo co najviac penazi a nie co najviac potov.
Magnus napísal:Haman ukazal pripady, ked mu to vyslo, ale nabuduce moze pokojne ukazat handy, ked pustil do hry dvoch maniakov a prehral, ako potom bude obhajovat svoje moves?
Uplne rovnako ako keby ich vyhral. Ak sa stacknes s esami na boarde JT23 proti QJ a 89 tak je to dobre bez ohladu na to, ci pride na river 2x alebo Qx.