Heads Up HT SNG - P****Stars
Re: MTT Micro stakes - Ipoker
Je to malá vzorka, ale sú to teda veľmi pekné výsledky za tých pár málo dní Hlavne ale radšej ostaň ešte pri menších buy-inoch, nech sa tie peniaze rýchlo nerozplynú a ak to tak budeš dávať aj naďalej, tak
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
v early faze hraj urcite lag. a neskor to upravuj podla toho kde toho kam ta to vynieslo...ak na x nasobok avg urcite spomal a zuz svoju range a hraj potom tag....a co sa tyka toho BMR zalezi aj kolko turnajov hras sucasne ja hravam 4 turnaje a max 10 za vecer a mam viac ako 150bi ked som mal menej 50-70bi tak sa mi stalo ze som to bustol a to mam itm 28%....ale hram na staroch.
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Nazdar,
Momentálne nehrám je skúškové. Ale chcem si konečne kúpit nejaký hud. Čo je najlepšie momentálne ? PTR / HEM 1 / HEM 2 / alebo ?
Ďakujem.
Momentálne nehrám je skúškové. Ale chcem si konečne kúpit nejaký hud. Čo je najlepšie momentálne ? PTR / HEM 1 / HEM 2 / alebo ?
Ďakujem.
- Lucky566
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 21 krát/5 krát
Lucky566 napísal:Čo je najlepšie momentálne ? PTR / HEM 1 / HEM 2 / alebo ?
si bol 3 roky v base?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ak si dáš PT4, určite nebudeš ľutovať
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Skúšal som hem2 ale nejako neprehladné sa mi to zdalo, PT4 vypadal fajn. Dokonca som sa pohrával aj s myšlienkou naprogramovat si svoj vlastný hud ale som príliš lenivý. Mozno dakedy.
- Lucky566
Lucky566 napísal: Dokonca som sa pohrával aj s myšlienkou naprogramovat si svoj vlastný hud ale som príliš lenivý. Mozno dakedy.
toto ti neodporucam, ja som cca robil vlastny HUD a skoncil som pri VPIP/PFR/hands. ked som si predstavil, kolko statov este musim spravit, kupil som si HEM
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ono ja by som mohol za pár rokov urobit o tom diplomovku alebo čo.
- Lucky566
The Hot $0.55 [TURBO] - 30. 4. 2013 - Entrants: 8843 - Position: 1. + $668.90
Presunul som sa na P****Stars, pretože trafic na Ipoker sa mi tak nepáčil ako na ps.
V poslednej dobe ma to neskutočne netriafalo a bol som trošku de-motivovaný odpálil som 200 dolárov. Mal som strach hrať, pretože som vedel, že predchádzajúce výsledky boli hlavne zásluhou náhody. Ked som si zapol prvých pár turnajov tak som ich neskutočne odtiltoval a nechcel som ďalej hrať. Potom som sa trošku upokojil a začalo sa neskutočné divadlo.
Ako mi Stanley poradil aby som ostal pri zemi, tak som aj spravil. Filter nastavil na max 2 doláre a registroval sa.
Co sa dá uluckovat za 0.55 $
Celý čas som bol av. stack a v pravej chvílke (3way) som chytil god mod. Moja zatial najväčšia výhra. Ani po tomto pre mňa životnom výsledku nehodlám zmeniť stakes. Mám obrovské medzery a mám strach, že to je len jeden obrovský zhluk variacie a do konca života už nič nevytočím.
edit:
ak by mi vedel niekto poradiť ako najvýhodnejšie vyberať peniaze z herni a ako najlepšie meniť na koruny/eura, tak by som bol ešte viacej šťastný.
Som neskutočne šťastný. Prajem všetkým .
Presunul som sa na P****Stars, pretože trafic na Ipoker sa mi tak nepáčil ako na ps.
V poslednej dobe ma to neskutočne netriafalo a bol som trošku de-motivovaný odpálil som 200 dolárov. Mal som strach hrať, pretože som vedel, že predchádzajúce výsledky boli hlavne zásluhou náhody. Ked som si zapol prvých pár turnajov tak som ich neskutočne odtiltoval a nechcel som ďalej hrať. Potom som sa trošku upokojil a začalo sa neskutočné divadlo.
Ako mi Stanley poradil aby som ostal pri zemi, tak som aj spravil. Filter nastavil na max 2 doláre a registroval sa.
Co sa dá uluckovat za 0.55 $
Spoiler:
Celý čas som bol av. stack a v pravej chvílke (3way) som chytil god mod. Moja zatial najväčšia výhra. Ani po tomto pre mňa životnom výsledku nehodlám zmeniť stakes. Mám obrovské medzery a mám strach, že to je len jeden obrovský zhluk variacie a do konca života už nič nevytočím.
edit:
ak by mi vedel niekto poradiť ako najvýhodnejšie vyberať peniaze z herni a ako najlepšie meniť na koruny/eura, tak by som bol ešte viacej šťastný.
Som neskutočne šťastný. Prajem všetkým .
- Lucky566
congratz
pokiaľ viem, PS si nevyberá poplatky za konverziu medzi menami, ani za posielanie cashu na účty. ja cashoutujem cez Direct bank transfer a vždy mi príde presne taká suma, akú vyberám.
aj keď posledný cashout trochu ľutujem
Lucky566 napísal:edit:
pokiaľ viem, PS si nevyberá poplatky za konverziu medzi menami, ani za posielanie cashu na účty. ja cashoutujem cez Direct bank transfer a vždy mi príde presne taká suma, akú vyberám.
aj keď posledný cashout trochu ľutujem
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.