The Hot $0.55 [TURBO] - 30. 4. 2013 - Entrants: 8843 - Position: 1. + $668.90Presunul som sa na P****Stars, pretože trafic na Ipoker sa mi tak nepáčil ako na ps.
V poslednej dobe ma to neskutočne netriafalo a bol som trošku de-motivovaný odpálil som 200 dolárov. Mal som strach hrať, pretože som vedel, že predchádzajúce výsledky boli hlavne zásluhou náhody. Ked som si zapol prvých pár turnajov tak som ich neskutočne odtiltoval a nechcel som ďalej hrať. Potom som sa trošku upokojil a začalo sa neskutočné divadlo.
Ako mi Stanley poradil aby som ostal pri zemi, tak som aj spravil. Filter nastavil na max 2 doláre a registroval sa.
Co sa dá uluckovat za 0.55 $
Celý čas som bol av. stack a v pravej chvílke (3way) som chytil god mod. Moja zatial najväčšia výhra. Ani po tomto pre mňa životnom výsledku nehodlám zmeniť stakes. Mám obrovské medzery a mám strach, že to je len jeden obrovský zhluk variacie a do konca života už nič nevytočím.
edit:

ak by mi vedel niekto poradiť ako najvýhodnejšie vyberať peniaze z herni a ako najlepšie meniť na koruny/eura, tak by som bol ešte viacej šťastný.
Som neskutočne šťastný. Prajem všetkým

.