TableNinja (PS & FTP)

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: TableNinja (PS & FTP)

Odoslaťod A_Rimmer 17 Máj 2013 15:15

Ja myslim, ze je to tak, ze pokial mas uz nieco investovane v tom pote, vtedy ti to klika ten timebank automaticky. Napr. ked su aj v MTTcku uz ante, tak ti to klika TB automaticky tiez.

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
1886er
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod ondoko 17 Máj 2013 15:32

1886er napísal:...

na jednej strane je pekne, ze si si takuto featurku PS vsimol, ale na druhej strane, si to vsimat pri hre, popripade tiltovat, ze si si to nevsimol pol minuty, nebude moc OK a hlavne nebudes plne focusnuty na hru a na winrate to teda asi moc prispievat nebude...a.k.a slak ta trafi :D

nahodou mi jeden chalan dnes z intraku vravel, ze ma naprogramovanu nejaku vlastnu verziu TN, tak ju idem cez vikend vyskusat, co z toho bude a ci len nekecal :D hlavne neviem, ako to ma chalanisko vyriesene, aby mu to neblblo pri updatoch PS, nuz uvidime..
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod 1886er 17 Máj 2013 17:44

treba hrať len toľko stolov, koľko dokážeš stíhať. ak sitoutuješ pravidelne, potom je asi niečo zle.
u mňa sa to deje tak zriedka, že to takmer nemá význam riešiť. a keď už sa stane, že som sit out, tak to viem ešte skôr ako ma TN stihne vrátiť späť
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod kubo251 17 Máj 2013 19:09

pokial ta sitoutne viac krat za session tak problem bude v tom ze nestihas, radsej by som znizil pocet stolov, mna sitoutne vacsinou iba vtedy ked mi padne net ;)
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod ondoko 17 Máj 2013 21:22

ja som ale ved nevravel, ze sa mi to deje-iba bud ak mi zamrzne HM2 a tym mi cely komp na chvilocku zmrzne alebo sa obcas zamyslim na dlhsie nad nejakym spotom a neuvedomim si, ze aj na ostatnych hram :) a nie teda kvoli poctu stolov..

len som konstatoval, ze ked sa to uz stane a si to clovek nevsimne, to bude tiltujuce jak svina.. a ci chces alebo nie, nevedomky si to budes vsimat.

anyway, spat k teme, su to svine prasive a nechcu ma ani po crying maile refundnut :D
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod 1886er 19 Máj 2013 09:14

AHK script na timebank + never sit out. návod v poste 157.

http://forumserver.twoplustwo.com/168/f ... rs-934321/

ešte som to netestoval, ale malo by to fungovať :)

Spoiler:
:keso2: FU TN
Obrázok používateľa
1886er

Odoslaťod nabokow 29 Máj 2013 10:24

http://www.uptopoker.com/

30 dolarov na rok

Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod 1886er 23 Jún 2013 10:01

mám nastavené presunutie stolu (set table aside hotkeys) na right click, ale v poslednom čase vždy po +- hodine prestane reagovať a musím to zmeniť na klávesu. nemal niekto podobný problém?
Obrázok používateľa
1886er

Odoslaťod A_Rimmer 09 Aug 2013 17:52

Mam problem s TableNinjou na Fullitite.

Ide o to, ze vzdy ked mam zapnutu TN spolu s Fulltiltom a som na tahu, tak mi tak divne blika stale to male okienko s betamountom... Akokeby to tam stale dookola klikalo alebo co, neda sa potom nic robit, cely comp je v podstate zamrznuty, stale to tam klika (highlightuje ten betamount stale dookola), nemozem kliknut na nic, bet/fold ani na ziadny iny program, ine okno, proste nic.... :( Ked uplne vypnem TN tak to funguje samozrejme normalne.
Aj som skusil vsetko v TN povypinat, uz tam nemam aktivovane v podstate nic a aj tak to stale robi.. neviete v com to moze byt???

Dik za odpoved

Mam Windows 8, TableNinjaFT verzia 1.2.7.0
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod haman 31 Jan 2014 00:03

som na NL100 trosku money scared a pomohlo by mi, keby som vysky stavok, velkost potu a stacky videl v BB a nie v peniazoch.

v HEM2 je moznost si vytiahnut stat velkost stacku v BB ale tie zvysne veci nie.

viem ze v Table Ninja je urcite moznost zobrazit vlastny stack v BB tiez.

Ale stacky ostatnych, velkost potu atd? Hmm? riesili ste to niekto?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!