WolfiK blog
Re: Wolfov blog
Tvoj raise na turne dáva ešte menší zmysel ako jeho x/r na flope...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
raz si ho videl x-r flop a už takéto hry vymýšlaš? mne sa to nepáči. Každopádne by som si aspoň poznačil, že raisuje dry boardy akými je tento a ptm sa zariadil
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Jeeeee to strasne tricky ked sa toto rozhodnes takto potrestat Podla mna je tam idealny fold + poznamka, exploitovat sa to da neskor a s lepsim readom, takto hras guessing game a to v pokri nechceme, teda aspon aj nie
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Zeltzn napísal:raz si ho videl x-r flop a už takéto hry vymýšlaš? mne sa to nepáči. Každopádne by som si aspoň poznačil, že raisuje dry boardy akými je tento a ptm sa zariadil
tak je to strasne tricky ale potom mam pocit ze ma ludia vytlacia z hocijakeho spotu az prilis jednoducho, ano raz som ho videl ale hral to dost loose , tak kym nazbieram solidnu vzorku tak dovtedy ma jednoducho bude oberat
matiapag napísal: Podla mna je tam idealny fold + poznamka, exploitovat sa to da neskor a s lepsim readom, takto hras guessing game a to v pokri nechceme, teda aspon aj nie
myslis fold uz na flope right ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:myslis fold uz na flope right ?
ano prosim
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
co si myslis o check behind na flope?
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
noo mame vo vacsine pripadov lepsiu handu teda showdown value, pot control, induce bluff na turne od neho
ale nechcel by som sa nechaat na rivri vyownit z jeho 22-66
ale nechcel by som sa nechaat na rivri vyownit z jeho 22-66
-
tak aky bol tvoj plan? betoval by si aspon dva krat?
ak ano tak nesnazis sa vyfoldovat prilis malu part jeho range, o ktorej nevieme ci foldne na dva bety?
ak betujes len raz na flope a potom ides give up, tak ho urcite nedonutis zahodit 22-66, zahodi ti len horsie ruky a aj to nie vzdy a potom s A high callovat river bet nebudes ak on bude floatovat s airom na flope a betne river ked checknes turn
ak budes betovat dva krat tak si zisti kolko % ti zahodi na turne ked vacsina jeho range je Kx, nejake 3x 22-99 a dajme tomu ze 22-66 ti zahodi 60% casu a 88-99 25% casu, ak by floatoval flop tak asi nie s planom zahodit na turne
akoze bet neni hrozny, akurat ho donutis zahodit vacsinou len horsie ruky, ktore maju sice nejaku equitu, len potom betujes prilis vela na flopoch, teda vlastne ATC a bude sa hrat proti tebe lahko
zrovna proti 22-66 by to dopadlo rovnako ci checknes behind alebo betnes, kedze on aj tak callne minimalne raz a ked checknes tak je sanca ze to odcheckuje behind, alebo betne tiez jeden, malokedy dva krat s tym
ak ano tak nesnazis sa vyfoldovat prilis malu part jeho range, o ktorej nevieme ci foldne na dva bety?
ak betujes len raz na flope a potom ides give up, tak ho urcite nedonutis zahodit 22-66, zahodi ti len horsie ruky a aj to nie vzdy a potom s A high callovat river bet nebudes ak on bude floatovat s airom na flope a betne river ked checknes turn
ak budes betovat dva krat tak si zisti kolko % ti zahodi na turne ked vacsina jeho range je Kx, nejake 3x 22-99 a dajme tomu ze 22-66 ti zahodi 60% casu a 88-99 25% casu, ak by floatoval flop tak asi nie s planom zahodit na turne
akoze bet neni hrozny, akurat ho donutis zahodit vacsinou len horsie ruky, ktore maju sice nejaku equitu, len potom betujes prilis vela na flopoch, teda vlastne ATC a bude sa hrat proti tebe lahko
zrovna proti 22-66 by to dopadlo rovnako ci checknes behind alebo betnes, kedze on aj tak callne minimalne raz a ked checknes tak je sanca ze to odcheckuje behind, alebo betne tiez jeden, malokedy dva krat s tym
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
tak dam mensi update, celkom si myslim ze hra sa zlepsila z mojej stranky redline nepada az tak zasadne prudko dole...
skoda vcera som sa dostal z toho downswingu ked som sa ocitol konecne nad nulou no prisiel dnesok a opat ma tam vratil, ked nie a nie dotiahnut do rivra a proste standart suck outy + obcasny moj spew
chcel by som zlepsit sebakontrolu a tilt prestat konat pudovo a bez rozmyslu skoda no lebo stoji ma to kopec $$
aspon bude zo mna goldstar tak zoberem vyhodnejsi bonus
skoda vcera som sa dostal z toho downswingu ked som sa ocitol konecne nad nulou no prisiel dnesok a opat ma tam vratil, ked nie a nie dotiahnut do rivra a proste standart suck outy + obcasny moj spew
chcel by som zlepsit sebakontrolu a tilt prestat konat pudovo a bez rozmyslu skoda no lebo stoji ma to kopec $$
aspon bude zo mna goldstar tak zoberem vyhodnejsi bonus
-
Vyprdni se na vyhodnejsi FPP bonus pri goldstare, a radeji cisti FPP v 235 FPP sunday storm satelitu. Pokud neni clovek uplne zasmolenej nebo neschopnej, tak tim ziska lepsi rakeback jak supernova (mysleno pomer FPP/dolar).
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.