WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolfov blog

Odoslaťod 3flash3 20 Jún 2013 17:17

Tvoj raise na turne dáva ešte menší zmysel ako jeho x/r na flope...
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Zeltzn 20 Jún 2013 18:29

raz si ho videl x-r flop a už takéto hry vymýšlaš? mne sa to nepáči. Každopádne by som si aspoň poznačil, že raisuje dry boardy akými je tento a ptm sa zariadil
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod matiapag 20 Jún 2013 19:23

Jeeeee to strasne tricky ked sa toto rozhodnes takto potrestat :) Podla mna je tam idealny fold + poznamka, exploitovat sa to da neskor a s lepsim readom, takto hras guessing game a to v pokri nechceme, teda aspon aj nie :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod WolfiKxx 20 Jún 2013 19:53

Zeltzn napísal:raz si ho videl x-r flop a už takéto hry vymýšlaš? mne sa to nepáči. Každopádne by som si aspoň poznačil, že raisuje dry boardy akými je tento a ptm sa zariadil

tak je to strasne tricky ale potom mam pocit ze ma ludia vytlacia z hocijakeho spotu az prilis jednoducho, ano raz som ho videl ale hral to dost loose , tak kym nazbieram solidnu vzorku tak dovtedy ma jednoducho bude oberat

matiapag napísal: Podla mna je tam idealny fold + poznamka, exploitovat sa to da neskor a s lepsim readom, takto hras guessing game a to v pokri nechceme, teda aspon aj nie :)

myslis fold uz na flope right ?
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 20 Jún 2013 20:32

WolfiKxx napísal:myslis fold uz na flope right ?

ano prosim :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod magorko 21 Jún 2013 01:01

co si myslis o check behind na flope?
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod WolfiKxx 21 Jún 2013 08:22

noo mame vo vacsine pripadov lepsiu handu teda showdown value, pot control, induce bluff na turne od neho
ale nechcel by som sa nechaat na rivri vyownit z jeho 22-66
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod magorko 21 Jún 2013 12:22

tak aky bol tvoj plan? betoval by si aspon dva krat?

ak ano tak nesnazis sa vyfoldovat prilis malu part jeho range, o ktorej nevieme ci foldne na dva bety?

ak betujes len raz na flope a potom ides give up, tak ho urcite nedonutis zahodit 22-66, zahodi ti len horsie ruky a aj to nie vzdy a potom s A high callovat river bet nebudes ak on bude floatovat s airom na flope a betne river ked checknes turn

ak budes betovat dva krat tak si zisti kolko % ti zahodi na turne ked vacsina jeho range je Kx, nejake 3x 22-99 a dajme tomu ze 22-66 ti zahodi 60% casu a 88-99 25% casu, ak by floatoval flop tak asi nie s planom zahodit na turne

akoze bet neni hrozny, akurat ho donutis zahodit vacsinou len horsie ruky, ktore maju sice nejaku equitu, len potom betujes prilis vela na flopoch, teda vlastne ATC a bude sa hrat proti tebe lahko :)

zrovna proti 22-66 by to dopadlo rovnako ci checknes behind alebo betnes, kedze on aj tak callne minimalne raz a ked checknes tak je sanca ze to odcheckuje behind, alebo betne tiez jeden, malokedy dva krat s tym

Za tento príspevok od magorko poďakovali - 2:
nabokow, WolfiKxx
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod WolfiKxx 27 Jún 2013 21:06

tak dam mensi update, celkom si myslim ze hra sa zlepsila z mojej stranky redline nepada az tak zasadne prudko dole...
skoda vcera som sa dostal z toho downswingu ked som sa ocitol konecne nad nulou no prisiel dnesok a opat ma tam vratil, ked nie a nie dotiahnut do rivra a proste standart suck outy + obcasny moj spew
chcel by som zlepsit sebakontrolu a tilt :wall: prestat konat pudovo a bez rozmyslu skoda no lebo stoji ma to kopec $$
aspon bude zo mna goldstar tak zoberem vyhodnejsi bonus :D
Prílohy
graph.png
graph.png (57.33 ) Zobrazená 2621 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod VNPK 28 Jún 2013 00:44

Vyprdni se na vyhodnejsi FPP bonus pri goldstare, a radeji cisti FPP v 235 FPP sunday storm satelitu. Pokud neni clovek uplne zasmolenej nebo neschopnej, tak tim ziska lepsi rakeback jak supernova (mysleno pomer FPP/dolar).
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!