matiho blog
Re: matiho blog.
Crying post alert!
Snazim sa shotovat NL10 a nejde to ani za ten svet Hrozne ma to hneva, chcem si tym proste zarabat v lete, ale ked to takto pojde dalej a vzdy co nahram na NL5 tak rozbijem na NL10 tak to nebude ktovie co Troska inak som si to predstavoval, viem, ze som zo zaciatku runoval strasne dobre, ale ved si to variacia uz na mne vybila, ked som mal nejak 5k handov, kde som mal skoro -20BI a pozbieral som sa z toho a teraz toto Dnes to vyzeralo asi tak, ze shot NL10 - obrovska strata, potom 2 sessions na NL5 kde som to nahral spat tak opat shot a opat strata. Viem, ze nehram dokonale, ale c'mon, je to NL10...
Ospravedlnujem sa tym, ktori to museli citat, ale trosku to na mna dolahlo, uz je lepsie, idem sa trosku odreagovat a spat, dnes toho bolo dost na mna
Snazim sa shotovat NL10 a nejde to ani za ten svet Hrozne ma to hneva, chcem si tym proste zarabat v lete, ale ked to takto pojde dalej a vzdy co nahram na NL5 tak rozbijem na NL10 tak to nebude ktovie co Troska inak som si to predstavoval, viem, ze som zo zaciatku runoval strasne dobre, ale ved si to variacia uz na mne vybila, ked som mal nejak 5k handov, kde som mal skoro -20BI a pozbieral som sa z toho a teraz toto Dnes to vyzeralo asi tak, ze shot NL10 - obrovska strata, potom 2 sessions na NL5 kde som to nahral spat tak opat shot a opat strata. Viem, ze nehram dokonale, ale c'mon, je to NL10...
Ospravedlnujem sa tym, ktori to museli citat, ale trosku to na mna dolahlo, uz je lepsie, idem sa trosku odreagovat a spat, dnes toho bolo dost na mna
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Ospravedlnenie sa prijíma
Kým sa ti darí aspoň na NL5 tie straty z NL10 znova nabrať späť, tak je dobre - raz sa to zlomí. Je nepríjemné vidieť buy-iny padať dvakrát tak rýchlo, ako je človek zvyknutý, ale pozitívne na tom je, že si schopný ísť zase naspäť na NL5. Niekto by to riešil prechodom na NL20, NL50, aby "rýchlejšie dohnal straty" a výsledok je busto. Takže keď už nič iné pozitívne, aspoň môžeš byť rád, že to celkom dobre zvládaš a NL5 ti je zatiaľ dobrou záchrannou sieťou
v ďalších shotoch!
Kým sa ti darí aspoň na NL5 tie straty z NL10 znova nabrať späť, tak je dobre - raz sa to zlomí. Je nepríjemné vidieť buy-iny padať dvakrát tak rýchlo, ako je človek zvyknutý, ale pozitívne na tom je, že si schopný ísť zase naspäť na NL5. Niekto by to riešil prechodom na NL20, NL50, aby "rýchlejšie dohnal straty" a výsledok je busto. Takže keď už nič iné pozitívne, aspoň môžeš byť rád, že to celkom dobre zvládaš a NL5 ti je zatiaľ dobrou záchrannou sieťou
v ďalších shotoch!
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Dakujem za povzbudenie, nieco take som potreboval Imo ja som prezil prechodov na limity naozaj vela. V podstate 2x som sa uz z absolutnej nuly dostal niekde uplne inde, prvykrat to bolo uz aj NL30, teraz som stucknuty tu a za ten cas som si vyskusal naozaj mnozstvo sposobov, ako tymi limitmi prechadzat a este stale som nenasiel ten optimalny a robi mi to naozaj velke problemy.. Uvidim, ako to pojde zajtra s cistou hlavou
-
Ak chces, mozme buchnut sweatku...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Hocico vezmem.
-
hral som tento mesiac par ruk na stars NL5 a prislo mi to, ze su tam same bankomaty, 2 ryby + 1 zly reg bezne, +24BI za 9k ruk
na stars NL10 najdes uz aj nejake tie supernovy, regovia bezne hraju 8-9 stolov a su aspon trochu kompetentni, NL10 mi pride o dost viac tough, ale trochu tableselekcie a nemam problem najst 12 stolov, na kazdom 1 rybu
hlavne si treba uvedomit, ze stars uz snad aj na NL10 je trochu inde ako pacific or ongame NL30
na stars NL10 najdes uz aj nejake tie supernovy, regovia bezne hraju 8-9 stolov a su aspon trochu kompetentni, NL10 mi pride o dost viac tough, ale trochu tableselekcie a nemam problem najst 12 stolov, na kazdom 1 rybu
hlavne si treba uvedomit, ze stars uz snad aj na NL10 je trochu inde ako pacific or ongame NL30
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Thx, ale ja sa tam hram zoom. Tych regov na NL10 je urcite viac a su schopni hrat agresivnejsie, ale zas su aj dost spewy. Najvacsi problem mi robi, ze nemam s nimi ziadnu historiu a vtedy nerad stealujem wide/3betujem light, co im asi problem nerobi.. Imo bolo to dost aj o setupoch a mozno uz aj trosku o tilte, nevadi, skusim trosku NL5 a potom znova nejaky shot
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
-
Ee, nejde to stale Flopy sa mi systematicky vyhybaju, rivere zas systematicky triafaju superov Ale na NL5 sa tam citim fakt velmi komfortne, problemy mi nerobi nikto, 3betujem vela, kradnem vela, valuebetujem mega thin, proste vela vela veci vychadza a ked nie je variacia iba proti mne tak sa to aj odraza na vysledkoch Viem, ze najlepsie co mozem robit je odohrat velky objem a tu variaciu eliminovat a robim pre to vsetko
Rozmyslal som, ze mozno bude dobre pri najblizsom shote na NL10 skusit hrat regular tables. Ak tam nabokow nasiel tolko dobrych stolov, tak aj ja si tam najdem tych 6-8, ktore zvyknem obycajne hravat. Neviem ale, kedy to bude, to sa musi najskor opat zacat darit na NL5 V stredu mi konci skuskove a potom sa tomu chcem venovat na plny uvazok. Da sa povedat, ze trosku zanedbavam studium (aj ked ja som si to imo vsetko nadbehol v minulosti ), ale urcite si potrebujem refreshnut nejake nejasnosti v niektorych spotoch. Materialov mam dost, casu by som mal mat v juli tiez, tak verim, ze do konca prazdnin budem hrat vytuzenu NL25, aby som si tym mohol zarabat na skolu od septembra
Rozmyslal som, ze mozno bude dobre pri najblizsom shote na NL10 skusit hrat regular tables. Ak tam nabokow nasiel tolko dobrych stolov, tak aj ja si tam najdem tych 6-8, ktore zvyknem obycajne hravat. Neviem ale, kedy to bude, to sa musi najskor opat zacat darit na NL5 V stredu mi konci skuskove a potom sa tomu chcem venovat na plny uvazok. Da sa povedat, ze trosku zanedbavam studium (aj ked ja som si to imo vsetko nadbehol v minulosti ), ale urcite si potrebujem refreshnut nejake nejasnosti v niektorych spotoch. Materialov mam dost, casu by som mal mat v juli tiez, tak verim, ze do konca prazdnin budem hrat vytuzenu NL25, aby som si tym mohol zarabat na skolu od septembra
-
matiapag napísal:...v stredu mi konci skuskove...
Tento plán vyšiel? Dnes si mal poslednú skúšku, alebo ti skúškové skončilo termínovo a nejakú skúšku si ponesieš so sebou?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
No ono skuskove konci v piatok a tu skusku co som mal dnes som si nemohol dat skor, ale keby som ju dnes aj nedal(bol to test a vysledok este nemam, ale malo by to byt ok), tak to nemam kedy opakovat takze bezohladu na vysledok sa mi dnes zacali prazdniny
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.