Vyvoj Mien
Re: Vyvoj Mien
Caute, celkom zaujimava situacia so zlatom, momentalne na 1220, myslite, ze este pojde dole? myslite, ze by bolo dobre teraz donho investovat? ak mate niekto zaujimavy nazor, rad si precitam
btw zaujimave je aj prebehnut si tu diskusiu o cenach zlata 2 roky dozadu asi 2-3 stranky naspat
btw zaujimave je aj prebehnut si tu diskusiu o cenach zlata 2 roky dozadu asi 2-3 stranky naspat
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Co ja viem? zlato, resp to papierove bude asi cim dalej tym menej zaujimave, dopyt po fyzickom zlate rastie. Ked by som si mal "tipnut" tak z tych 1230 co je dnes, tak padne na 1050. kde by si to chcel nakupovat?
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
viac-menej lem informativne sa pytam, celkom ma to zaujima, ci by to nebola dobra investicia a ak by som sa nahodou rozhodol, tak len v malom mnozstve. kupovat to v bankach kde sa otvaraju zlate ucty ma vobec nelaka, tam su zbytocne poplatky, skor niekde v nejakej zalozni napriklad, ci to som tresol blbost? ale ako vravim moc som to neskumal, preto som sem napisal, ci niekto nenapise nieco mudre
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Martell17 napísal:viac-menej lem informativne sa pytam, celkom ma to zaujima, ci by to nebola dobra investicia a ak by som sa nahodou rozhodol, tak len v malom mnozstve. kupovat to v bankach kde sa otvaraju zlate ucty ma vobec nelaka, tam su zbytocne poplatky, skor niekde v nejakej zalozni napriklad, ci to som tresol blbost? ale ako vravim moc som to neskumal, preto som sem napisal, ci niekto nenapise nieco mudre
v zalozni zlate zuby
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Martell17 napísal:Caute, celkom zaujimava situacia so zlatom, momentalne na 1220, myslite, ze este pojde dole? myslite, ze by bolo dobre teraz donho investovat? ak mate niekto zaujimavy nazor, rad si precitam
ved ked si to cital dozadu par stran tak vidis aka miera rizika tam je a su tam opisane aj firmy co predavaju fizicke zlato....vidis v 2011 niekto povedal ze padne na 1000 medzi tym to slo az k 2000cke a potom sa to zase otocilo a ide to k realne k tej tisicke...ak chces historicke grafy a par rozumnych komentarov pohrab sa v tomto linkuhttp://www.kitco.com ja by som ale nekupoval na tvojom mieste...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
ak sa mas rozhodnut medzi eurom/dolarom a zlatom tak v konecnom dosledku zlato vzdy vyhra
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:ak sa mas rozhodnut medzi eurom/dolarom a zlatom tak v konecnom dosledku zlato vzdy vyhra
ano to mas pravdu zlato tie dve meny urcite prezije...zle som sa vyjadril nekupuj teraz zlato este asi nieje koniec toho padu..tazko samozrejme odhadnut ale bolo mu na tento rok predpovedane pasmo 1000az1200 za uncu ze padne...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
dolar by sa mohol uz aj ukludnit
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Chceme dolár 1.25
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.