matiho blog
Re: matiho blog.
odchadzal som po jednom SNG okolo 21:30 a este sa k tomu ani neschylovalo, zeltzn tam bol asi dlhsie ale myslim, ze ani on nehral ale asi lepsie bude vediet odpovedat
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Asi presedlam teda na live, lebo online je to neskutocna bieda. Dnes 3,5BI pod EV, akoby nestacilo, ze ma to facka v nonshowdownoch tak dnes aj v showdownoch + 2,5BI som dnes prehral na setupoch s fishkami typu 86/40 Dam si este dva BI na tento shot a potom spat na NL5 Je to nechutne fakt, dnes uz ked som si myslel, ze fakt dobra session lebo uzasne som sa citil pocas celeho hrania, v kazdom jednom spote som mal prehlad a vedel som co robim + som mal vzdy aj plan na dalse streets, pozoroval som aj ked som nehral a pisal som si poznamky, tak aj tak ofc 3outer + slowplaynuty set ked ja drzim overpar (obidve od superfishiek) a prva session -2BI. Druha zacala pekne, potom som prehral AI na flope s flopnutym setom vs superov FD a ked to vyzeralo na pekny BE (imo aj s tym som nadmieru spokojny), tak prisla samozrejme 65/34/18 ryba a moje QQ bolo ofc nic vs jeho KK pf AI
Neviem, ci je chyba vo mne, ale nasiel som si v PC Easy Game a Poker Blueprint + som si zohnal Let there be range a pozeravam uNL videa z CardRunners ktore som uz videl volakedy davno, fakt sa snazim neflakat to, nehram viac ako 6 stolov vobec, je to zahada toto pre mna
Ale nevzdaam sa, len som si potreboval troska poplakat
Neviem, ci je chyba vo mne, ale nasiel som si v PC Easy Game a Poker Blueprint + som si zohnal Let there be range a pozeravam uNL videa z CardRunners ktore som uz videl volakedy davno, fakt sa snazim neflakat to, nehram viac ako 6 stolov vobec, je to zahada toto pre mna
Ale nevzdaam sa, len som si potreboval troska poplakat
-
Skus sa pohrat s HM statmi, napr. ja som mal vcera tiez prisernu -6BI session NL5 kde ale polovica veci bola moja blbost a zvysok vyluckovali. A v tom HM2 vidim pocty ruk z pozicii, vidim ziskovost, vidim agresivitu a vsetko mozne, celkom dobre to je. Mozno najdes nejaky leak ktory ked odstranis bude to ok.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
posledne dni mam takisto neskutocny run ... vzdy ked mam AK tak proti mne su AA , ked ja najdem AA tak ma suckne hocico a ked konecne natrafim na fish co hra kazdu jednu handu a plati vsetko a na flope sa stackneme jeho 5% sanca na vyhru v podobe vesmirneho runner runneru samozrejme pride a mne ostanu akurat oci pre plac inak co sa tyka live pokru vs online keby som mal moznost urcite by som to vyuzival a zucastnoval sa pravidelne na turnajoch
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
No ja si tie svoje staty pozeram stale dokola a nevidim tam velmi nic Imo malo doublebarrelujem, ale zas mam odohratych iba nejakych 6k ruk na NL10 a na NL5 som mal aj tieto staty dost fajn. Vseobecne sa ja pri tych stoloch citim dobre, snazim sa premyslat a sustredit sa a mam naozaj pocit, ze sa mi to aj dari. Velke minus ale je, ze kedze je to shot, tak som dost result oriented a kazda prehrata ruka ma urcite negativny dopad na moju psychiku a urcite aj potom na hru, no proti tomu velmi bojovat neviem a vzdy, ked si sadam ku stolom tak sa citim velmi dobre, v skutocnosti ma nikdy takto ta hra nebavila Snazim sa aj studovat, hladat v tych materialoch nieco, co sa odlisuje od mojej hry a zakomponovat to tam, ked si myslim, ze mi to tam chyba Neviem, uvidime, ako to pojde dalej, dal som si dnesnu zaverecnu session, kedze zajtra mam povinnosti a idem dnes skor vstat a vsetko vychadzalo ako z prirucky, skoncil som takmer +3BI s tym, ze este aj redline som mal v pluse dost velmi, fakt nadherna session, v uplnom kontraste s predoslimi dvomi, takze opat je troska viac BI na shotovanie, uvidime, ako to bude pokracovat, hlavne chcem nahrat nejky rozumny objem nech neshotujem polku mesiaca, kedze by som si chcel tento mesiac zarobit cosi aj na seba
A co sa live hry tyka tak sa tam urcite vratim, ale tie turnaje s nizkym BI co sa tam hrau su strasne divoke vraj, pri 10€ unlimited rebuy sa vraj bezne vyzbiera 2k, co je sice pekne pri 40 hracoch, no dost tazko sa mi tam bude hrat zrejme proti typkom, co si donesu 200€ na ten turnaj, co ako som pocul je uplne bezne Tieto SnG ma bavia, idealna by bola cashka, ale 1/1 co sa tam hrava je meega over my BR
A co sa live hry tyka tak sa tam urcite vratim, ale tie turnaje s nizkym BI co sa tam hrau su strasne divoke vraj, pri 10€ unlimited rebuy sa vraj bezne vyzbiera 2k, co je sice pekne pri 40 hracoch, no dost tazko sa mi tam bude hrat zrejme proti typkom, co si donesu 200€ na ten turnaj, co ako som pocul je uplne bezne Tieto SnG ma bavia, idealna by bola cashka, ale 1/1 co sa tam hrava je meega over my BR
-
Unlimited rebuy live za 10e je cista buchacka. Zazil som to a imho to nebude ine ani vo vasom meste. Mozes skusit ist s 99+ Ak/AQ raise alebo all in ked sa nalimpuju a dufat ze vyhras na SD lebo ta urcite niekto dorovna s niecim ako 54s. Mozes si dat 1 rebuy max a potom odist, ak vydrzis do prestavky daj si add-on urcite a potom si v klude pokial nie si velmi shortstacked. Vtedy totiz prestava buchacka lebo sa uz hra freezout a vsetci zacnu hrat opatrnejsie.
Vyhoda: ak si lepsi nez oni a trochu ti praje stastie do prestavky, tak vyhras viac nez na normalnom freezoute.
Vyhoda: ak si lepsi nez oni a trochu ti praje stastie do prestavky, tak vyhras viac nez na normalnom freezoute.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
pri tom 1/1 cashi sa ale na druhej strane daju vyhrat slusne peniaze ak tam natrafis aspon na 2-3 , musis chvilku vyckat na spravny spot a ked vezmes nejaky slusny pot tak sa da za par hodin nahrat niekolko sto eur, vyhrane peniaze si odlozit (vsetky alebo len cast) a hned mas nejaky bankroll na live poker .... ja by som urcite neodolal keby som videl ze tam sedia nejaky pokrovy analfabeti a isiel by som to skusit aj keby bol moj BR biedny
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Akynos napísal:pri tom 1/1 cashi sa ale na druhej strane daju vyhrat slusne peniaze ak tam natrafis aspon na 2-3 , musis chvilku vyckat na spravny spot a ked vezmes nejaky slusny pot tak sa da za par hodin nahrat niekolko sto eur, vyhrane peniaze si odlozit (vsetky alebo len cast) a hned mas nejaky bankroll na live poker .... ja by som urcite neodolal keby som videl ze tam sedia nejaky pokrovy analfabeti a isiel by som to skusit aj keby bol moj BR biedny
Ved mna to tam aj laka a velmi Povedal som minule, ze ked vyhram 2 SnG tak si to pojdem zahrat, ale tak po prvom som odisiel domov a cashka sa este ani nehrala Ako co som tam videl tak kompetentneho cloveka som nestretol, ale zas mozno na tu cashku by nejaki taki prisli, ktovie V kazdom pripade bez BR by sa mi hralo zle, bol by som moneyscared a keby este aj stasticko mi nepraje, tak to by bolo uplne ze zle Takze to zatial necham tak a uvidim, ako sa bude darit na tychto turnajikoch
-
Tak skus najprv CG NL50 nazivo (v NR sa zvykne taka hravat), je to predsa o polovicu mensi BI A ak sa Ti postasti, tak natrafis fakt na typka, ktory doslova rozhadzuje BI po stole (zatial som najviac videl nechat cca 1200 € na NL50 za vecer )
- Schmeichel23
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 15 krát/5 krát
Schmeichel23 napísal:Tak skus najprv CG NL50 nazivo (v NR sa zvykne taka hravat), je to predsa o polovicu mensi BI A ak sa Ti postasti, tak natrafis fakt na typka, ktory doslova rozhadzuje BI po stole (zatial som najviac videl nechat cca 1200 € na NL50 za vecer )
Ja by som to skusil aj rad naozaj, len stale mam pred tymito klubmi dost respekt a ked som si uz raz otestoval, ze tento u nas je pekny cisty ferovy a nehrozi mi tam nejaka velka ujma na zdravi, tak sa tam aj rad vratim a som rad, ze na prvykrat som hned nasiel takyto klub a nemusel sa o vyhru obavat po ceste domov
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.