chulanbetra napísal:...
sorry, az teraz som si vsimol, ze to SB calloval a nie povodny limper o to viac sa mi tam paci to izolovanie, ak bude skladat casto (to su easy money, pretoze ak limpne, ma any two, keby mal par, callne na set, keby mal suited connector, tiez iste nezahodi, ani 2 obrazky, takze mal pravdepodobne uplny trash, co sa mu len skratka pacil a je to megaryba - ale bez ohladu na to, ja by som tu urcite vzdy izoloval)
co som si vsimol pri hre regov na vyssich stakes (nieco ako NL50-NL100, NL200), tak velmi casto hraju stylom, ze sa za kazdych okolnosti snazia hrat v pozicii, radsej v pozicii so slabsou rukou ako so silnejsou mimo pozicie, ono to naozaj robi velmi vela a nie je prijemne mat za sebou este dakych hracov, pretoze velmi tazko aj zo silnej ruky tahas peniaze
na flope viac menej si myslim, ze ani jedna z linii neni uplne zla, tam nie je velmi co pokazit, vsetko zalezi na tom ako odhadnes range superovho raisu preflop, raz bude dobra jedno, inokedy proti inemu hracovi zas nieco ine
urcite sa chces stakovat cim skor, ak mas na flope 2 najvyssie pary, pretoze ta poraza len hotova postupka a set (tu drzis 2 kart, cize mala pravdepodobnost), co aj tak po ceste nezahodis nikdy, cize ak mas moznost tu sa dostat do allinu, tak mozes byt len rad, pretoze si popredu a viac krat vyhras ako prehras
taketo ruky su najkrajsie na rozoberanie moznych situacii, 1 hra a vela rieseni, tu nejde o to, aby ti niekto povedal, ze toto je jednina spravna hra, pretoze vzdy sa to bude hrat inac proti roznym hracom a na roznych leveloch, ale o to, aby si sa naucil ako spravne pri hre rozmyslat a odhadovat superovu range, na tom, ked niekto postne, ze prehral AA vs KK alebo AA vs trafeny set na nizkom flope, pripadne fullhouse vs nuts farba sa vela nenaucis, pretoze to su handy, s ktorymi neurobis nic viac menej, v dnesnom modernom pokri rozhoduju o tom, ci budes v pluse alebo v minuse, pripadne na nule malickosti, dnesny poker je to tom vyhravat hlavne male poty a cim vyssi level tym sa to prejavi viac
bol by som urcite rad, keby sa k danej ruke vyjadri aj nejaky skuseny a vyzrety hrac, ktory presiel roznymi levelmi, od NL5, povedzme az po NL100-200, aby povedal svoj nazor, pripadne rozdiely v danej hre na roznych limitoch