Holdem manager
Re: Holdem manager
Dakujem za privitanie a aj za link, vsetko teraz funguje paradne Ja som ani novy update nehladal, odkedy mi Stanley poradil ten v mojom blogu, ja som myslel ze ten je najnovsi Super, tesim sa, mozem si teraz uz naplno pinkat uNL
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
prosim vas, co mam robit ked mi nefunguje v HM hand replayer?
- yzmael
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ťažko povedať, bol by to len výstrel do vzduchu, dal si dosť málo informácií, vlastne takmer žiadne Používaš HM1/HM2? Replayer ti v minulosti normálne fungoval, alebo ti nikdy nešiel? Kde si ho skúšal pustiť a čo sa stalo po snahe spustiť ho? Hodilo ti nejaké okno?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
tak ja mam este original hm1 dlho som ho nepouzival lebo som poker nehral a teraz som si ho nainstaloval na laptop a vobec mi ho nechce spustit ten replayer...ale vsetko ostatne funguje
- yzmael
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
neviete niekto preco pokial nehram ale som sit out tak mi hm nezbiera udaje o hre dalsich hracov nepocita handy vpip pfr proste nerobi nic? dik
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
zdar mam hned dalsi problem dnes zapnem hm a prestalo mi to nacitavat statistiky vkuse mi vypisuje ze musim cakat, kde je chyba?dik
- crank139
crank139 napísal:neviete niekto preco pokial nehram ale som sit out tak mi hm nezbiera udaje o hre dalsich hracov nepocita handy vpip pfr proste nerobi nic? dik
Ochrana pred dataminingom, niektoré herne ti ukladajú hand history len z rúk, v ktorých sú ti rozdané karty.
crank139 napísal:zdar mam hned dalsi problem dnes zapnem hm a prestalo mi to nacitavat statistiky vkuse mi vypisuje ze musim cakat, kde je chyba?dik
Ťažko povedať, skús si stiahnuť najnovšiu aktualizáciu HM, možno ti to pomôže, väčšinou pri nejakých problémoch pomôže najnovšia verzia.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
uz to robim asi hodinu no zaseklo sa to na tomto bode, vypol som to a skusil zapnut znova ale ani to stym nehne...
- crank139
ak si to vypol počas vykonávania, tak si mohol vážne poškodiť celú db. tieto veci sú dosť citlivé
ak ti to nebude chcieť nabehnúť, tak asi budeš musieť vytvoriť ďalšiu db a importovať všetko odznova
ak ti to nebude chcieť nabehnúť, tak asi budeš musieť vytvoriť ďalšiu db a importovať všetko odznova
-
1886er - Príspevky: 995
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Zdravim mam HM1 a hravam na 8***oker turnaje ale nefunguje mi spravne HUD pri stoloch, niekedy pri niektorych stoloch ukazuje HUD staty jedneho hraca u uplne ineho pricom mna ako hero to vzdy najde, taktiez mam aj nastavenu preferovanu poziciu aj v herni aj v HM. Tak nechapem preco to robi kedze v ostatnych herniach to funguje v poriadku.
- buttonko
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/6 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.