haman - rakeback pro again
Re: haman - system restart
3bet mi pride maly, daval by som 0.9-1eur, ak by za nami nesedeli fishe tak by som preferoval call. Po UTG 4bete shovujem, je celkom mozne ze jedna z fishiek callne aj allin a na flope 4way sa to nebude hrat idealne.
-
igySK - Príspevky: 14
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
po 4bete z UTG na NL10 by som foldol. Nič iné okrem AA,KK,AK, QQ(ale to je len jedno kombo) tam vo 4bet range nemá jedine dúfaš, že má tam AK a flipuješ za celý stack, ďalej máš za sebou hráčov, ktorí dorovnali tvoj 3bet vs UTG a sú po tvojom rozhodnutí (call,raise,fold 4bet) na rade. Ten call je zlý podľa mňa.
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
flat pf
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
diky za reakcie. pf flat nebudem, lebo utg opener je loose reg s ktorym mam bohatu historiu. 4bet som flatol preto, aby som sa neizoloval voci monstrom. Teraz to hodnotim ako chybu, lebo pot uz bol velky a za mnou som mohol cakat overcall(s).
Push zo SB a repush UTG ma prekvapil, ale QQ som nezahodil. SB mal loose stats, daval som ho na nejaky middle par, ktory chcel najprv setmine, ale po naslednej akcii, si ho chcel s niekym zatocit. UTG 4bet sizing sa mi javil ako nie monster - daval som ho na AK, ktore overrepuje ale zaroven nechce call.
Zvlastne zahrana ruka a zvlastny showdown a results SB mal AKs, utg mal JJ. board AxxJx. Bol som na tom celkom dobre preflop
Push zo SB a repush UTG ma prekvapil, ale QQ som nezahodil. SB mal loose stats, daval som ho na nejaky middle par, ktory chcel najprv setmine, ale po naslednej akcii, si ho chcel s niekym zatocit. UTG 4bet sizing sa mi javil ako nie monster - daval som ho na AK, ktore overrepuje ale zaroven nechce call.
Zvlastne zahrana ruka a zvlastny showdown a results SB mal AKs, utg mal JJ. board AxxJx. Bol som na tom celkom dobre preflop
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
double float vs agro reg
typek nonstop 3betoval a barreloval.
river som mal plan shovnut, ked checkne, ten jeho halfpot bet sa mi javil ako weak, tak som shovol aj tak
Q: vyfoldoval som overpar? alebo len nejake broadways (AK included).
river som mal plan shovnut, ked checkne, ten jeho halfpot bet sa mi javil ako weak, tak som shovol aj tak
Q: vyfoldoval som overpar? alebo len nejake broadways (AK included).
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
lol chalan čo bareluje a 3betuje o dušu tu deviatku nezahodi never ever ..
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Na zaklade 400 hands historie robit taketo moves...Kludne moze byt na hotrune. Imo je to -EV
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Xaress napísal:lol chalan čo bareluje a 3betuje o dušu tu deviatku nezahodi never ever ..
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
vyfoldoval si imo akurat tak bluffy ktore bijes
no way 100 deep po bet bet bet ti tam zahodi any ovp, ta slaba devina dufam bola ironia...?
ked betne 7-14 a ma callnut 7 behind
a btw tazke FPS no reads len ''vela 3betuje a bareluje'' a board kde repujes tak boats za predpokladu ze callujes male pary vs typek co ''vela 3betuje a bareluje ''
no way 100 deep po bet bet bet ti tam zahodi any ovp, ta slaba devina dufam bola ironia...?
ked betne 7-14 a ma callnut 7 behind
a btw tazke FPS no reads len ''vela 3betuje a bareluje'' a board kde repujes tak boats za predpokladu ze callujes male pary vs typek co ''vela 3betuje a bareluje ''
Spoiler:
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.