Zeltzn napísal:Určite by som zapojil suited gappery do UTG a MP range,aspon 2-3.
To, ze odstranis z UTG range male pary neznamena, ze ich musis nahradit takymito hlupostami Akoze ofc sa mozno mylim, ale otvarat GAPPERY na UTG/MP je podla mna strasne loose a nemas tym ani co balancovat proste je to este horsie podla mna ako tie male pary
Musim sa priznat, ze ja som sa len k tej jednej casti BvB vyjadril a vlastne som si tie range ani nepozrel. Suhlasim v tom, ze male pary na UTG/MP sa daju v pohode zahadzovat a robim to tak uz dlho a myslim, ze tym vela skody nerobim. Nepridaval by som ale gappery ale Axs. Je mozne, ze toto su len nejake subjektivne postrehy (zeltzn tam hra hento a ja toto), ale ja osobne budem ovela radsej mat Ax so sancou na FD ako 86 so sancou na farbu. Ide totiz o to, ze gappery sa dobre hraju multiway OOP, ale HU toho vela s nimi nevymyslis (imo ked netrafis tak nemas SD value a ked ti nahodou calloval niekto nejaku horsiu draw napr. a ty nejdes 3barrelovat, tak ta vyowni na kicker aj ked v skutocnosti nic nema, to iste plati aj pre male pary na Ahigh boarde a pod). Naopak Axs sa hra dobre aj multiway (ked vies, ze proti 2 ludom asi nemozes 3barrelovat TPNK for value, mozno ani doublebarrelovat) a zaroven sa to hra dobre aj HU, lebo ked trafis ten par, tak to bude casto TP
Teraz ked sa na to kukam, tak aj ta MP je pomerne loose sa mi zda, aj tam radsej nahradim ruky ako KTo a QJo nejakymi Axs a tiez tam neotvaram vsetky pp
Je to ale vsetko subjektivne, urcite aj nejaky coachovia ti povedia tak a ini tak, mne sa tie Axs hraju strasne dobre a to percento situacii ked ta niekto callne s lepsim esom a valuetownujes sa na jednej-dvoch streetoch je zanedbatelne