Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar
Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar
TomMolivan, preferujem radšej osobnú komunikáciu alebo mail, telefón lebo na vačšine diskusných fór sa za nick skrývajú neprajníci a ľudia, ktorým sa proste nedá vyhovieť.
- DanoHPC
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
pokerPro111 pozná situáciu v PO ale nevie ani ako sa volá Manager v jedinom Clube, ktorý už pár rokov funguje, alebo len zámerne zavádza a chce sa tváriť ako že to ani nepíše jeden, nám všetkým dobre známi klient, ktorého naj - nápojom je voda z vodovodu....?
- DanoHPC
pre DanoHPC: ak nechcem na nieco-niekoho reagovat, tak nenapisem nic ... a dat gtd na turnaj 8d.ch. 200€ ved to je smiesne...
- hrac1001
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
hrac1001, skús lepšie čítať informácie pretože u nás je na tebou uvádzaný turnaj GTD 300.-€. Robíš zbytočné pletky ale to je tebe asi jedno keď si tak pekne schovaný za svoj nick...
- DanoHPC
DanoHpc : neviem ci som znamy klient lebo v HPK som bol asi 5krat. a s tou vodou som to nepochopil.
- pokerPro111
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pokerPro111 napísal:DanoHPC napísal:Opäť sa niekto pokúša myslím že už 3-krát otvoriť to čo nikdy nefungovalo? No uvidíme čo si nový manager pre prešovskú pokrovú komunitu pripavil.
a HPC funguje ?
pokerPro111: Ako definujes funkcnost? MonteCarlo ako prislo do PO aj s celym ich know-how, zazemim atd. tak aj odislo, Doublestar sa ani poriadne nerozbehlo a pohaslo ako podenka, Happy trva nejaky ten piatok, tak by som ja povedal, ze funguje. Ako dobre ci zle to je uz ina tema. Ale mozme byt radi, ze miestni co sa boria s miestnimi podmienkami su tak vytrvali, inak by nebolo v PO kde hrat ...
- Taur
pokerPro111: Ako definujes funkcnost? MonteCarlo ako prislo do PO aj s celym ich know-how, zazemim atd. tak aj odislo, Doublestar sa ani poriadne nerozbehlo a pohaslo ako podenka, Happy trva nejaky ten piatok, tak by som ja povedal, ze funguje. Ako dobre ci zle to je uz ina tema. Ale mozme byt radi, ze miestni co sa boria s miestnimi podmienkami su tak vytrvali, inak by nebolo v PO kde hrat ...[/quote]
Taur: Ved prave to je podstatne, ze ako nieco funguje. Ked je to zle, tak to snad treba zlepst. Mozno je pre teba vyhodne hrat turnaj pri 15tich hracoch ... A dovod preco Monte Carlo v PO uz nefunguje je uplne inde ako v know how... Konkurencia tomu celemu moze len pomoct ...
Taur: Ved prave to je podstatne, ze ako nieco funguje. Ked je to zle, tak to snad treba zlepst. Mozno je pre teba vyhodne hrat turnaj pri 15tich hracoch ... A dovod preco Monte Carlo v PO uz nefunguje je uplne inde ako v know how... Konkurencia tomu celemu moze len pomoct ...
- hrac1001
Samozrejme, ze konkurencia je zdrava. Je mi fuk preco MC skoncilo, ale skoncilo a nie je. HP je. Bod pre HP.
Kazdy si mysli, ze by to mohlo byt lepsie a ze by to vedel robit lepsie, vratane mna , ale HP aspon nieco robia, dalsi bod pre nich.
Vzhladom na velkost PO a ekonomicku silu regionu sa neda cakat ucast ako napr. v KE, logicky ani garancky nemozu byt porovnatelne. Mne je jedno kolko je hracov na turnaji ci 15 ci 20000 co to ma s tym spolocne, podstatny su hraci pri mojom stole ?
Pokial sa vhodnym marketingom nezvacsi hracska zakladna, tak sa neda cakat valna ucast. Ak sa bavime o kazdodennych turnajoch ...
Kazdy si mysli, ze by to mohlo byt lepsie a ze by to vedel robit lepsie, vratane mna , ale HP aspon nieco robia, dalsi bod pre nich.
Vzhladom na velkost PO a ekonomicku silu regionu sa neda cakat ucast ako napr. v KE, logicky ani garancky nemozu byt porovnatelne. Mne je jedno kolko je hracov na turnaji ci 15 ci 20000 co to ma s tym spolocne, podstatny su hraci pri mojom stole ?
Pokial sa vhodnym marketingom nezvacsi hracska zakladna, tak sa neda cakat valna ucast. Ak sa bavime o kazdodennych turnajoch ...
- Taur
Taur napísal:...
skusenosti s DS mam a musim povedat za mna nazor, ze uroven organizacie = 0 bodov !!! a kedze funguje ako franchise koncept, tak aj zo strany majitelov DS tiez 0 bodov funguju na principe, hop tu sme, tu nas mate a myslia si, ze znackou (ktoru nikto nepozna) prilakaju ludi hrat .. takze ked k tomu este pripocitam ekonomicku silu regionu na vychode slovenska, kde realne mozu fungovat len KE a inde su ludia radi, ze maju vobec co do ust, tak sa im rozbehne akurat tak 1 stol turnaja s BI 1-5e a z toho nezaplatia ani naklady .. myslim si, ze tieto minikluby s 1-2 stolmi idu velmi zlym formatom a ked chcu prezit mali by sa sustredit primarne na cash game, aj ked len blindy 0,5-0,10€ alebo 0,10-0,25€, a zarobia na rakoch ovela viac ako ked spustia 1 turnaj, kde bezia 2 stoly a BI je 5-10e (pochybujem, ze dlhodobo im dokaze bezat nieco vacsie) a potom ci skrachuju za 2 mesiace alebo pol roka je len otazkou casu kvoli laske k pokru to iste ziadny majitel nerobi
- zamyslenie
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
zamyslenie napísal:Taur napísal:...
skusenosti s DS mam a musim povedat za mna nazor, ze uroven organizacie = 0 bodov !!! a kedze funguje ako franchise koncept, tak aj zo strany majitelov DS tiez 0 bodov funguju na principe, hop tu sme, tu nas mate a myslia si, ze znackou (ktoru nikto nepozna) prilakaju ludi hrat .. takze ked k tomu este pripocitam ekonomicku silu regionu na vychode slovenska, kde realne mozu fungovat len KE a inde su ludia radi, ze maju vobec co do ust, tak sa im rozbehne akurat tak 1 stol turnaja s BI 1-5e a z toho nezaplatia ani naklady .. myslim si, ze tieto minikluby s 1-2 stolmi idu velmi zlym formatom a ked chcu prezit mali by sa sustredit primarne na cash game, aj ked len blindy 0,5-0,10€ alebo 0,10-0,25€, a zarobia na rakoch ovela viac ako ked spustia 1 turnaj, kde bezia 2 stoly a BI je 5-10e (pochybujem, ze dlhodobo im dokaze bezat nieco vacsie) a potom ci skrachuju za 2 mesiace alebo pol roka je len otazkou casu kvoli laske k pokru to iste ziadny majitel nerobi
Nuz tak teda potom len jednu vec treba vysvetlit. A sice: PECO HRACI Z PRESOVA CHODIA HRAT DO KOSIC ??? Kde soudruzi v PO udelali chybu, ked hraci idu radsej 70km autom (35tam35spat) aby si zahrali... nech sa paci, teraz sa mozte realizovat a vysvetlovat ...
- hrac1001
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.