Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod DanoHPC 26 Sep 2013 06:49

TomMolivan, preferujem radšej osobnú komunikáciu alebo mail, telefón lebo na vačšine diskusných fór sa za nick skrývajú neprajníci a ľudia, ktorým sa proste nedá vyhovieť.
DanoHPC

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod DanoHPC 26 Sep 2013 06:54

pokerPro111 pozná situáciu v PO ale nevie ani ako sa volá Manager v jedinom Clube, ktorý už pár rokov funguje, alebo len zámerne zavádza a chce sa tváriť ako že to ani nepíše jeden, nám všetkým dobre známi klient, ktorého naj - nápojom je voda z vodovodu....?
DanoHPC

Odoslaťod hrac1001 26 Sep 2013 08:28

pre DanoHPC: ak nechcem na nieco-niekoho reagovat, tak nenapisem nic ... a dat gtd na turnaj 8d.ch. 200€ ved to je smiesne... :lol2: :Bravo: :Bravo:
hrac1001

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod DanoHPC 26 Sep 2013 09:23

hrac1001, skús lepšie čítať informácie pretože u nás je na tebou uvádzaný turnaj GTD 300.-€. Robíš zbytočné pletky ale to je tebe asi jedno keď si tak pekne schovaný za svoj nick...
DanoHPC

Odoslaťod pokerPro111 26 Sep 2013 12:10

DanoHpc : neviem ci som znamy klient lebo v HPK som bol asi 5krat. a s tou vodou som to nepochopil.
pokerPro111

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Taur 28 Sep 2013 09:17

pokerPro111 napísal:
DanoHPC napísal:Opäť sa niekto pokúša myslím že už 3-krát otvoriť to čo nikdy nefungovalo? No uvidíme čo si nový manager pre prešovskú pokrovú komunitu pripavil.

a HPC funguje ?

pokerPro111: Ako definujes funkcnost? MonteCarlo ako prislo do PO aj s celym ich know-how, zazemim atd. tak aj odislo, Doublestar sa ani poriadne nerozbehlo a pohaslo ako podenka, Happy trva nejaky ten piatok, tak by som ja povedal, ze funguje. Ako dobre ci zle to je uz ina tema. ;) Ale mozme byt radi, ze miestni co sa boria s miestnimi podmienkami su tak vytrvali, inak by nebolo v PO kde hrat ...
Taur

Odoslaťod hrac1001 28 Sep 2013 10:43

pokerPro111: Ako definujes funkcnost? MonteCarlo ako prislo do PO aj s celym ich know-how, zazemim atd. tak aj odislo, Doublestar sa ani poriadne nerozbehlo a pohaslo ako podenka, Happy trva nejaky ten piatok, tak by som ja povedal, ze funguje. Ako dobre ci zle to je uz ina tema. ;) Ale mozme byt radi, ze miestni co sa boria s miestnimi podmienkami su tak vytrvali, inak by nebolo v PO kde hrat ...[/quote]

Taur: Ved prave to je podstatne, ze ako nieco funguje. Ked je to zle, tak to snad treba zlepst. Mozno je pre teba vyhodne hrat turnaj pri 15tich hracoch ... :good: A dovod preco Monte Carlo v PO uz nefunguje je uplne inde ako v know how... Konkurencia tomu celemu moze len pomoct ...
hrac1001

Odoslaťod Taur 28 Sep 2013 10:59

Samozrejme, ze konkurencia je zdrava. Je mi fuk preco MC skoncilo, ale skoncilo a nie je. HP je. Bod pre HP. :)
Kazdy si mysli, ze by to mohlo byt lepsie a ze by to vedel robit lepsie, vratane mna 8-), ale HP aspon nieco robia, dalsi bod pre nich. :D
Vzhladom na velkost PO a ekonomicku silu regionu sa neda cakat ucast ako napr. v KE, logicky ani garancky nemozu byt porovnatelne. Mne je jedno kolko je hracov na turnaji ci 15 ci 20000 co to ma s tym spolocne, podstatny su hraci pri mojom stole :pokerface: ?
Pokial sa vhodnym marketingom nezvacsi hracska zakladna, tak sa neda cakat valna ucast. Ak sa bavime o kazdodennych turnajoch ...
Taur

Odoslaťod zamyslenie 28 Sep 2013 11:18

Taur napísal:...

skusenosti s DS mam a musim povedat za mna nazor, ze uroven organizacie = 0 bodov !!! a kedze funguje ako franchise koncept, tak aj zo strany majitelov DS tiez 0 bodov :) funguju na principe, hop tu sme, tu nas mate a myslia si, ze znackou (ktoru nikto nepozna) prilakaju ludi hrat .. takze ked k tomu este pripocitam ekonomicku silu regionu na vychode slovenska, kde realne mozu fungovat len KE a inde su ludia radi, ze maju vobec co do ust, tak sa im rozbehne akurat tak 1 stol turnaja s BI 1-5e a z toho nezaplatia ani naklady .. myslim si, ze tieto minikluby s 1-2 stolmi idu velmi zlym formatom a ked chcu prezit mali by sa sustredit primarne na cash game, aj ked len blindy 0,5-0,10€ alebo 0,10-0,25€, a zarobia na rakoch ovela viac ako ked spustia 1 turnaj, kde bezia 2 stoly a BI je 5-10e (pochybujem, ze dlhodobo im dokaze bezat nieco vacsie) a potom ci skrachuju za 2 mesiace alebo pol roka je len otazkou casu :) kvoli laske k pokru to iste ziadny majitel nerobi ;)
zamyslenie

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod hrac1001 28 Sep 2013 11:44

zamyslenie napísal:
Taur napísal:...

skusenosti s DS mam a musim povedat za mna nazor, ze uroven organizacie = 0 bodov !!! a kedze funguje ako franchise koncept, tak aj zo strany majitelov DS tiez 0 bodov :) funguju na principe, hop tu sme, tu nas mate a myslia si, ze znackou (ktoru nikto nepozna) prilakaju ludi hrat .. takze ked k tomu este pripocitam ekonomicku silu regionu na vychode slovenska, kde realne mozu fungovat len KE a inde su ludia radi, ze maju vobec co do ust, tak sa im rozbehne akurat tak 1 stol turnaja s BI 1-5e a z toho nezaplatia ani naklady .. myslim si, ze tieto minikluby s 1-2 stolmi idu velmi zlym formatom a ked chcu prezit mali by sa sustredit primarne na cash game, aj ked len blindy 0,5-0,10€ alebo 0,10-0,25€, a zarobia na rakoch ovela viac ako ked spustia 1 turnaj, kde bezia 2 stoly a BI je 5-10e (pochybujem, ze dlhodobo im dokaze bezat nieco vacsie) a potom ci skrachuju za 2 mesiace alebo pol roka je len otazkou casu :) kvoli laske k pokru to iste ziadny majitel nerobi ;)

Nuz tak teda potom len jednu vec treba vysvetlit. A sice: PECO HRACI Z PRESOVA CHODIA HRAT DO KOSIC ??? :vlade: Kde soudruzi v PO udelali chybu, ked hraci idu radsej 70km autom (35tam35spat) aby si zahrali... nech sa paci, teraz sa mozte realizovat a vysvetlovat ... :good:
hrac1001

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!