___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
ja len, ze...why microstakes zoom, ked by si mohol crushovat std tables? osobne mi staci pohlad na lobby, kde vidim players/flop 15pct na micros a vyhybam sa im tak ako cert svatenej vode, kedze taketo stoly som ochotny hrat tak na NL50 az.
I mean, vacsinou tam hras s 5 regs na zoome, a aj ked mas edge, stale musis beatovat 6+bb/100 microstakes rake, aby si bol aspon b/e. + ryby su nits now, kedze sa nenudia ako na std stoloch, nevedia, ze existuje nieco ako trackovaci soft a cakaju na nuts
btw, ta red line je sick. ake mas WWSF aktualne? ja som na chabych 43.8 (46 s VPIP=yes, cize no limped pots, kde som na bb) pri 12-tablingu over last 100k hands
I mean, vacsinou tam hras s 5 regs na zoome, a aj ked mas edge, stale musis beatovat 6+bb/100 microstakes rake, aby si bol aspon b/e. + ryby su nits now, kedze sa nenudia ako na std stoloch, nevedia, ze existuje nieco ako trackovaci soft a cakaju na nuts
btw, ta red line je sick. ake mas WWSF aktualne? ja som na chabych 43.8 (46 s VPIP=yes, cize no limped pots, kde som na bb) pri 12-tablingu over last 100k hands
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:ja len, ze...why microstakes zoom, ked by si mohol crushovat std tables?
Najrychlejsia vec, ako sa dostat z micros spat na small stakes, ktore kedy hraval.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
skillovo ano, kedze je v tough hracskom poli...bankrollovo asi nie...argument, ze da 1000 ruk za hodinu neberiem, to by clovek musel hrat asi 17/14, ja som trebars ked som skusal zoom nedal viac ako 800ruk/hod pri 4-tablingu. ale tak, aj ked br bude rast pomaly, existuje staking, pripadne vacsi depozit z real life money.
Ale
Ale
, nehraval bohvieako profitabilne ani na softest pacificu, afaiksmall stakes, ktore kedy hraval
-
nabokow napísal:...
S PS hotkeys si imo schopny davat 850-900ruk, ak hras podobne ako na SH. Ja mam tonu datamined hands, tak mam jednoduche rozhodnutia a nemusim sa chytat za hlavu, ze co. Hram mega aktivne a nemam s tym problem, resp nevidim dovod hrat 17/14
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Ja davam na zoome 850 hands za hodinu pri 4-tablingu s VPIP okolo 23, s tym, ze prvych par minut na zaciatku session hram 2 stoly ako warmup. Takze davat 900-1k si myslim, ze je kludne mozne pre niektorych ludi.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
why microstakes zoom, ked by si mohol crushovat std tables?
Hmm, ked ja nie som bohvieaky multitabler, vzdy som sa snazil zameriavat viac na kvalitu ako kvantitu, preto som tiez hraval iba 12stolov na SNG a 6 na cash games (8 mi uz bolo akosi vela). S tymto pristupom ale trvalo doslova vecnost nahrat nejaky objem a tym padom sa variance stala vaznym problemom. Takto odohram zhruba tolko ruk, ako keby som hral +/- 10 normal stolov a mam to vsetko pekne velke, prehladne, minimum missclickov aj je to celkovo pohodlnejsie pre mna, lebo nemyslim si, ze by som vedel hrat 10 normal stolov.
Vsetko co hovoris dalej, velka pravda, uplne s Tebou suhlasim Zial, taka je doba. Poker is dead, everyone is solid. Skusim zhrnut hlavne dovody, preco ZOOM > Standard tables pre mna
-instantna akcia 24/7
-200+h/hour/table
-ziadne starosti s waiting listami, hit&run, otvaranim stolov, rozpadanim stolov ked fish bustne
-vsetky stoly su 'hratelne' / stavalo sa mi napriklad, ze mi na direct left sadol solid typek s 3betom 13 a two to my left si o nieco neskor prisadol typek s 3betom 11, tiez schopny (NL100 schopny) a stol sa stal akosi nehratelny. Hlavne ked fish bola niekde uprostred a bol obrovsky problem dostat sa do HU potov s nou. Alebo opacny priklad, ked som mal po pravici samych nitov, tiez nic moc..
-pocit, ze musim hrat / ani neviem spocitat, kolkokrat som sedel za tym do 6tej rana, lebo som mal na dvoch stoloch velrybu s 60VPIP. Vzdy mi prislo ako hriech takuto hrut opustit, hlavne, ked som mal poziciu na nu.
-ratholing / ano, ratholujem. Nehra sa mi vobec dobre deep s nitmi som zistil
-minisessions / mozem to zapnut, kliknut 4x na join game a hram v podstate okamzite. Pri normal stoloch, vobec nejaky vybrat, potom cakat na BB atd. Takto si mozem dat minisession, zatial, co sa mi stahuje film, frajerka sa sprchuje, alebo celkovo nemam chut hrat dlhsie (napr. tilt)
-hram vzdy 6handed / aj ked som mal rad 3/4 handed battles aj obcasny HU, raz uz hram 6max tak chcem hrat 6max, nie HU alebo blizko k tomu.
je toho isto viac, ale toto mi tak napadlo hned v tejto chvili. Myslim, ze podstatu som zachytil.
nehraval bohvieako profitabilne ani na softest pacificu, afaik
no moneywise to nedopadlo velmi slavne, ale napriek tomu vsetkemu mam z toho dobry pocit, NL100 BE s tym, ze 3000usd pod EV, NL50 2,5bb/100 a tiez vyrazne pod EV, NL30 som vycrushoval, NL20 som uz nehral po ''move-upe'' ale je pravda, ze som sa tam zastavil asi na 80-100k hands na 1/2bb/100 co je fail poriadny :/ NL10 som crushoval asi vzdy, nizsie som ani nikdy nehral vlastne A TEN RAKEBACK! +/- Litrik kazdy mesiac, what's not to like! :3
WWSF som ja maval 42 dlhe roky, takze viem, aky herny styl to asi je. Nezavidim Ti bracho Nemam celu databazu, ale poslednych 60tisic ruk je to 49.2%, a na poslednych 150k rukach to bol asi tak 50.3%, ale musel by som importovat stare ruky. Ziadny zazrak, ale vravim, nijak extra sa na to nezamerievam. V mojej hre zatial velmi nie je miesto na elaborate 100bb blufy v SRP alebo sialenosti v 3bet potoch. Obcas mi strihne, ale to je miiiimoriadne vzacne a skoro vzdy citim krv a proste musim ist do toho
Vela ludi zabuda, ze WWSF a tiez cervenu ako taku Ti pomaha zdihnut dobry, thin valuebetting. Poznam to, velakrat som isiel na riveri check/call any lebo som nevedel, co by som robil, ak by ma shipol. A asi milionkrat checkbackli ruku tak silnu, ze isto by callovali moj vbet ale nie dost silnu na to, aby sami vbetli (s tym maju vseobecne microstakes hraci obrovsky problem). Teraz volim vela bet/fold spotov, hlavne na later streets (co mi pripomina, ze ma dost frustruje, ze nemozem bluffovat moronov, co sice vbetuju thin, ale nezahodia na river shove. TPTK I calls ur shove sirz! because i beat absolutely nothing but i gots me a TPTK!!!)
Tiez mi pomohlo turnovanie showdown equity na bluff, hlavne IP. Kde predtym som velakrat checkbackoval tretie pary, stvrte pary ale teraz ich obcas otocim na bluff ak sa mi zda na to OK spot.
Tiez pouzivam PS hotkeys a davam tak 850-925hands/hour. Neviem, natiahnem asi komplet databazu a popozeram.
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- nabokow
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
NL100 BE s tym, ze 3000usd pod EV, NL50 2,5bb/100 a tiez vyrazne pod EV, NL30 som vycrushoval
sry for my previous post, sir, som mal pocit z tych neskorsich grafov z pacificu, ze to tak ruzovo nevyzeralo
litrik rakeback, uff, si mal na pacificu nejaky under-the-table deal vtedy? bo aktualne sa clovek asi dost narobi trebars len na platinum status pri 6 stolovom cap
ja som teraz dostal reload 200bucks, tak si pinkam na osmickach nl20 a k tomu doplnam 6 NL10 stolov zo stars, prevazne eurovych (softer ako dolarove su imo) - u need to try them for 1 session sa na nich vyskytuje aj jeden typek ze "mikinas", ktory hra nejak 45/32 3b 15, co som kupil hhs, tak za mesiac bol dokonca 4bb/100 priamo z hry a k tomu rakeuje 20e/1000 ruk , hra tam uz niekolko mesiacov, takze verim, ze je platinumstar+
k zoom hracom mam velky respekt, osobne mam pocit, ze na nl10 zoom by som dostal na budku, ale nelaka ma vyskusat si to
s tvojim skillom by si mohol imo v pohode 6-tablit nl25 stars s decent winrate, ale rozumiem tvojim dovodom
-
si mal na pacificu nejaky under-the-table deal vtedy?
To boli dobre casy hehe!
Vcerajsia session. Calex city anyone? Pff, forever BE!
Spoiler:
-
v tej poslednej hande nerozumiem tomu shovu na T. to si myslis ze tam mas nejaku FE? Ked typek betoval double barreloval 3way? preco proste nezobrat odds ktore dostavam a callnut a zariadit sa na R?
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Samozrejme, ze si myslim, ze mam FE.
cbetflop 97%!!! cbetturn 80% na 15k+ hands , bolo to uvedene v texte. To je atc spot... Trosku meni situaciu, ze sme 3way a pozicie. Dalo sa to callnut (invite BB a vylepsit si tak drawing odds) a shipnut river (improved or not) cbetriver 57%.
cbetflop 97%!!! cbetturn 80% na 15k+ hands , bolo to uvedene v texte. To je atc spot... Trosku meni situaciu, ze sme 3way a pozicie. Dalo sa to callnut (invite BB a vylepsit si tak drawing odds) a shipnut river (improved or not) cbetriver 57%.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.