Sadnem si na nefajčiarsky stôl na pozíciu 1, čo sa mi moc nepáči ale tak čo narobím. Prvých pár hand nič moc, čosi trafím, zaplatia/zaplatím. Otvorím si AQ dostanem 3x call, flop 995ss a ide lead 700, callnem, za mnou gayraise 1700 lead call ja pozerám, tu asi nebudem nikdy dobrý fold, turn Q!! obaja check, river 5 hovorím si fajn, aspoň niečo, obaja check lead ukazuje 22 a hrá board raiser otáča 77...
Dlho dlho nič až 79s callnem raise aktívneho hráča na SB, sme tam asi 5ti flop 778ss agro bet 2k ja call, turn A druhá FD ja check /call, river 9 vo farbe z flopu a dúmam, nakoniec betnem 6k čo mi dorovnáva so slovami snaď nemám vyššiu farbu a už si hovorím sakra, som ho mal nechať betnúť....otáča QTs a berem prvý pekný pot.
Na 150/300 dostaávam na SB 22, agro raise 750 a 3B od NITa na 1700 pozerám nato a foldnem, nemám chuť setminovať OOP... flop 224 ide check/call, turn T ide check , NIT bet, agro R, nit push agro instacall s 44 a ja si plačem že by som mal triple up na 100k...
potom callujem raise s 44 flol JT4ss cbet raisnem dostanem all in, instacall otáča ATo, turn Q, river blank a mám 55k. Konečne to vyzerá rozumne.
Dostanem AA na BB, raise 1400 a 3x call, neviem 3B tak tam dám 6,5k...všetci fold, ramzey mi potom hovorí, že som mal dať tak 4-4,5k...
Nový table. Vyzerá dobre, za mnou stacky okolo 15k, predomnou 2 väčšie. Pohodička. Otvorím si looose 29s na 3,1k a call od BB, flop FD on leadne 3,5k ja call, turn chekneme a river mi dá flush on check a ja bet 7,5k on nakoniec call, že chcel vidieť čo mám.
Otovrím A9s 2x call, precheckujeme po river a berem pot s Ahi na QQ745.
Príde mi K8s, UTG raise, predomnou call, tak callnem, a ešte 1 call. Flop K56ss betnem po checkoch, za mnou chort push, ja call otočí ATs a ustojím.
Som aktívny, dostávam QQ na UTG raise 4,5k a dostanem push 30k instacall točí KQ, pri stole sa ozve, že 2ja foldli K, tak som pokojnejší...ustojím a dostanem sa na 130k pri AVG 60k. Luxus.
Otváram KJs na 4,5k a 2x call, pričom BTN sa tváril na 3B. Flop QJx s FD, betujem 5,5k a dostanem call, turn blank betujem 11k a calluje, river blank a checkujem, pripadal mi dobrý (tip QJ,JJ,22 možno AQ) a hovorím si že bet do 20k callnem, pošle all in 50k...to je veľa a po námysle foldujem, po hre mi povedal že má set, čo aj bolo uveriteľné. Po tejto hre som dostal AA Raise 3200 a call, pozerám nato a zase dám zlý 3B na 10k...teraz by som dal 7500, možno 7k... foldnú.
Po tejto hande carddead. ostalo mi asi 95k, čo bolo stále v pohode.
Nový table, čomu som sprvu rád, až kým sa nepozrem za seba a 30k stacky, čo budú hrať push/fold...Hneď prvú handu jeden vyletí, takže o niečo väčší kľud.
Dostávam T9s a callujem 10k raise pri BB4k... flop T72 mi checkne betnem 10k a foldne. A po tejto ruke som len foldoval. Ak mi niečo prišlo tak KJs do celého stolu, potom 44 so stackom 75k pri 4/8k som poslal dorovnal ma Talian (vídam ho tam pravidelne), ktorý ako som tušil je monster (je to sick, on je ten čo ma zdublil 44 vs AT, ale potom hral snáď iba monstre otáča JJ, flop 345 skoro neverím a správne turn a river A 2 a split...nechcem tomu veriť...toto vyhrať idem na FT na 90%...
Posledná handa mám 65k BB12k, som BB...všetci až na SB fold, ten pozerá a pushuje (okrem tej 44 som nemal handu s kartou vyššou ako 9) otočím si AJ...spomeniem si že som nato už 4 krát vypadol ale callnem, otočí Q7s flop Qxx a idem domov...
Vypadávam 11ty, 2miesta pred platenými ako cez kopirak s minulým turnajom kam som vyhral vstupenku!! veľký stack, jedna veľká prehratá hra a potom carddead a vypadnem 2 miesta pred platenými...toto je sick...
Díky pekne PPsc za možnosť zahrať si pekný turnaj
wizdo