Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 25 Okt 2013 11:19

Report:

Sadnem si na nefajčiarsky stôl na pozíciu 1, čo sa mi moc nepáči ale tak čo narobím. Prvých pár hand nič moc, čosi trafím, zaplatia/zaplatím. Otvorím si AQ dostanem 3x call, flop 995ss a ide lead 700, callnem, za mnou gayraise 1700 lead call ja pozerám, tu asi nebudem nikdy dobrý fold, turn Q!! obaja check, river 5 hovorím si fajn, aspoň niečo, obaja check lead ukazuje 22 a hrá board raiser otáča 77...

Dlho dlho nič až 79s callnem raise aktívneho hráča na SB, sme tam asi 5ti flop 778ss agro bet 2k ja call, turn A druhá FD ja check /call, river 9 vo farbe z flopu a dúmam, nakoniec betnem 6k čo mi dorovnáva so slovami snaď nemám vyššiu farbu a už si hovorím sakra, som ho mal nechať betnúť....otáča QTs a berem prvý pekný pot.

Na 150/300 dostaávam na SB 22, agro raise 750 a 3B od NITa na 1700 pozerám nato a foldnem, nemám chuť setminovať OOP... flop 224 ide check/call, turn T ide check , NIT bet, agro R, nit push agro instacall s 44 a ja si plačem že by som mal triple up na 100k...

potom callujem raise s 44 flol JT4ss cbet raisnem dostanem all in, instacall otáča ATo, turn Q, river blank a mám 55k. Konečne to vyzerá rozumne.

Dostanem AA na BB, raise 1400 a 3x call, neviem 3B tak tam dám 6,5k...všetci fold, ramzey mi potom hovorí, že som mal dať tak 4-4,5k...

Nový table. Vyzerá dobre, za mnou stacky okolo 15k, predomnou 2 väčšie. Pohodička. Otvorím si looose 29s na 3,1k a call od BB, flop FD on leadne 3,5k ja call, turn chekneme a river mi dá flush on check a ja bet 7,5k on nakoniec call, že chcel vidieť čo mám.

Otovrím A9s 2x call, precheckujeme po river a berem pot s Ahi na QQ745.

Príde mi K8s, UTG raise, predomnou call, tak callnem, a ešte 1 call. Flop K56ss betnem po checkoch, za mnou chort push, ja call otočí ATs a ustojím.

Som aktívny, dostávam QQ na UTG raise 4,5k a dostanem push 30k instacall točí KQ, pri stole sa ozve, že 2ja foldli K, tak som pokojnejší...ustojím a dostanem sa na 130k pri AVG 60k. Luxus.

Otváram KJs na 4,5k a 2x call, pričom BTN sa tváril na 3B. Flop QJx s FD, betujem 5,5k a dostanem call, turn blank betujem 11k a calluje, river blank a checkujem, pripadal mi dobrý (tip QJ,JJ,22 možno AQ) a hovorím si že bet do 20k callnem, pošle all in 50k...to je veľa a po námysle foldujem, po hre mi povedal že má set, čo aj bolo uveriteľné. Po tejto hre som dostal AA Raise 3200 a call, pozerám nato a zase dám zlý 3B na 10k...teraz by som dal 7500, možno 7k... foldnú.

Po tejto hande carddead. ostalo mi asi 95k, čo bolo stále v pohode.

Nový table, čomu som sprvu rád, až kým sa nepozrem za seba a 30k stacky, čo budú hrať push/fold...Hneď prvú handu jeden vyletí, takže o niečo väčší kľud.

Dostávam T9s a callujem 10k raise pri BB4k... flop T72 mi checkne betnem 10k a foldne. A po tejto ruke som len foldoval. Ak mi niečo prišlo tak KJs do celého stolu, potom 44 so stackom 75k pri 4/8k som poslal dorovnal ma Talian (vídam ho tam pravidelne), ktorý ako som tušil je monster (je to sick, on je ten čo ma zdublil 44 vs AT, ale potom hral snáď iba monstre otáča JJ, flop 345 skoro neverím a správne turn a river A 2 a split...nechcem tomu veriť...toto vyhrať idem na FT na 90%...

Posledná handa mám 65k BB12k, som BB...všetci až na SB fold, ten pozerá a pushuje (okrem tej 44 som nemal handu s kartou vyššou ako 9) otočím si AJ...spomeniem si že som nato už 4 krát vypadol ale callnem, otočí Q7s flop Qxx a idem domov...

Vypadávam 11ty, 2miesta pred platenými ako cez kopirak s minulým turnajom kam som vyhral vstupenku!! veľký stack, jedna veľká prehratá hra a potom carddead a vypadnem 2 miesta pred platenými...toto je sick...

Díky pekne PPsc za možnosť zahrať si pekný turnaj
wizdo :wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 18 Nov 2013 11:22

Report zo včerajšieho turnaja:
PRE LENIVEJŠÍCH
Spoiler:
- 10ty/ 8 ITM - po 3tí krát som vypadol 2 miesta pred platenými pozíciami, pričom v strednej fáze hry som patril k chipleadrom...

Po príchode do herne som ešte mal možnosť sledovať SPC a hry v ňom. Aj keď nás pravidelne floor vyháňal, aby sme nerušili hráčov pri hre (hlavne keď nás tam bolo 10+ okolo stolu).

K hre, stôl dobrý, predomnou 2 veľké callingstations(CS), za mnou to vyzeralo viac nitovia ako agro a za nimi ďalšia callingstation. Luxus stôl.
Druhá handa QQ, raise 350, 3xcall, flop 997 a lead od CS callnem a dalsi CS call. turn K na velky bet uz foldnem (CS za mnou môže mať rovnako JT ako 9x) folduju)

na BB 63 a príde 443 precheckovaný, turn 3 donkujem 4x call, river 2 dalsi donk a call iba od CS predomnou (pan Q8 ho nazvime).

KK na SB pri BB100 raise na 700 a 2x call predomnou dávam 2700, pán za mnou omylom callne a ďalšie 2 cally prichádzajú, flop 744 (callery sú 2ja callingstation, NIT a aktívny hráč), betnem 6700 všetci fold. Po hre sa ma pýtajú že prečo tak veľa, pozerám, že v pote je 13k, načo dám menej, 88+, 56 a 7x zaplatí, zvyšok zahodí aj tak...

Hneď nato mám 22 a callujem raise 250 na BTN, flop J52 bet 600 a call, točím na 2k flop je suchý ale tak J bude platiť, turn 6 dáva FD a prišlo aj 34, obaja check, dávam strašne zlý bet na 7k (aby som river mohol posielať) obaja fold. Tu si ten bet vyčítam, lebo sa prejavilo moje staré ja, že pozor aby ťa neposuckovali na river flush/str8...

Dostávam ďalšie smolné QQ, predomnou raise na 525 (hráč ktorý vypadol z SCP) dávam 2k, za mnou opäť omylom call, takže sme tam nakoniec boli 5ti. Flop J43 s FD, prvý all in za 11k, pán z SCP all in 15k, moc som nerozmýšlal (pán SCP tilt a chalan s 11k bol hravý) callujem, otočia SCP -KJ, 11k T6s
Spoiler:
- nakoniec ma aj vyradil
turn 8 river flush, berem side pot a opäť som na svojom - 20k.

Raisnem si KT na 1600 pri BB400, dostanem 2x call, na A55 cbet a folduju (asi prvý a jediný bluf čo mi aj vyšiel...)

dostanem 3tie QQ, agro pán raise 1200 ja 3B 3600 (po tých prvých 2och som to moc po flope hrať nechcel...foldujú QQ ide 1:2

Agro pán BTN pushne 5k pri BB400 mám ATs nie je o čom, T62 (2 in window) 65 a vyraďujem hráča (jediného)

88 na BTN a nový hráč (Q8s) raise UTG na 2500 (BB600) ja iba call (2x call predomnou), lákal squeeze ale nechcelo sa mi zahadzovať na all in. flop 753 do mňa check dávam 6k, Q8s C/R na15k, ja po úvahe all in (asi iba 25k) ale vôbec mi neriešil stack, že to mal byť insta call a foldol...

Hneď ruku nato predomnou open 2k ja KQs call, za mnou 7k 3B, Q8s call, predomnou call...odds nepustia call. flop 854 s mojou FD, Q8s push 16k ja repush za mnou foldol AK...flush nikde a pán otáča Q8s...wp easy mám 20k opäť

pán Q8s postupne vyradil s A9s vs KK turn flush, s 87 vs AJ na J22 runer runer T 9, s 98 vs AQ river 9, s 97 vs 99 velky 3B dalo 99 pre, flop 865 99push pán Q8s insta call s nuts...
po tomto dostanem JJ posledná handa pred možnostou reentry, pár raise 3300 (štandardných) predomnou call, ja push, on instacall mojcih 21k otočí 98s prišlo 334 3 6..50k cca končí reentry a ide sa hrať...

dostanem AA a po 2 limpoch raisnem, 3x call, flop J76 s FD, predomnou push ja call, otáča 97 ustojím. 70k stack

rozpustaju nam stol, novy vyzera celkom zaujimavo. Poznám jedného agro hráča, sú tam 4ia shorti s asi 10k...not bad

pri BB1600 UTG short pushne 7200, za ním call a ďalší call, ja na SB nájdem JJ, posielam 60k prvý po dlhom rozmyslani calluje s TT, flop JT5 A 4 a dostávam sa na 140k pri BB1600 čo bolo niekde okolo chipleadra/top3 naisto

A odvtedy akoby uťalo, mi prestalo chodiť, ak už príde tak je akcia, alebo spravím trochu zybtočný call alebo sa mi nechce točiť s 40k stackom...

Nový table v last 12, otváram na 11k pri BB4k s asi 75k stackom Ajo, BTN pán T6s raise 27k, face up foldujem (s AJo som vypadol z 6tich turnajov) ukazuje AKs...

carddead, ak príde niečo schopné tak len QJo UTG čo sa mi nechce posielať...

posledná handa SB vs BB(T6s) mám A7 insta push asi 45k pri BB8k, calluje s KQ, flop nádejný T53 turn Q river K...po hre sa ma pýtajú že prečo som to neraisoval a nepushol az na flope, pozeram na nich, že raisnem a callne ma s 56 a spol, trafí čokolvek a idem von, lebo keby pushnem foldne a hlavne mat 80k, da sa ist raise/push flop, ale nie s 45k (alebo mi nieco uchádza? :fish: )

Vypadávam 10ty/8ITM ako cez kopírak, tretí trafený turnaj, 3tí krát 2 miesta pred ITM.

Díky za vstupenku na turnaj od PPsc
wizdo

Za tento príspevok od wizdo poďakovali :
admin
wizdo

Odoslaťod Ceasears 18 Nov 2013 15:02

Ty nemusíš ani bluffovat,keď Ti stále také karty chodia ;)
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod wizdo 18 Nov 2013 19:54

Ceasears napísal:Ty nemusíš ani bluffovat,keď Ti stále také karty chodia ;)

no prehral som 2x QQ...
ale problem je v tom ze okrem toho som nic nehitol... a po 2 hodinach carddead ked som v jendej chvili patril do TOP5 a mal pohodlnych 75+ blindov...
wizdo

Odoslaťod APminer 19 Nov 2013 12:40

KARMA ala APik ... :wall:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod wizdo 19 Nov 2013 13:45

Ceasears napísal:Ty nemusíš ani bluffovat,keď Ti stále také karty chodia ;)

ešte ma napadlo - kamarát mi povedal peknú myšlienku : "Načo sú chceš silné handy, chci handy čo vyhrávajú" :wizdo:
wizdo

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod wizdo 21 Nov 2013 10:11

Ahoj,
po nejakých úvahách som sa rozhodol chodiť pravidelnejšie hrávať Live turnaje. Už nejakú tu chvíľu som začal meniť svoju hru, ale začína sa mi v tom robiť tak trochu guláš a mixuje sa mi predošlá check/calling game s valuebeting, PFR agresor atď., takže ocením rady. Plánujem chodiť 2-3 krát týždenne na turnaje najskôr do CCC (aj s pomocou PPsc snaď). Ďakujem vopred za rady k handám, ktoré budú zahraté všelijako, alebo som iba niečo skúšal.

Včerajší 22 freeze 1 reentry v CCC
Hneď v prvých handách poberem pár readov (chalan ne5betol KK preflop a iba calloval na Qhi flope a faceup foldol river A) a xbet wars jedneho chalana, ktorý sedel predomnou.
Stôl vyzeral asi takto - Calling(betuje ak ma), Nit s KK(bluffer ako som zistil), asi reg(zobral ma s AKs), superNIT, calling, xbet reg, fish, ja, Nit
Stôl v podstate super.

Handa 1
BB100 callnem UTG raise s KJs, callnu ďalší 3,
FLOP AJ5ss, precheckovaný,
TURN T betnem call od pána KKfold,
RIVER 4 leaduje skoro pot, callujem ukazuje Khigh (neskôr som zistil, že je to bluffer ako sa patrí) - otázka je či je ten river call, keďže dovtedy som ho videl hrať ibe tie KK??...

Handa 2
BB150, raisnem QQ niekde na UTG+2 na 600, pushuje short s 1800 a dostáva call od hráča hneď za ním, ja točím na 5600 (nemám pozíciu - je to dosť? - behind ešte asi 20k + otázka easy call pushu?) on pushuje, instacallujem - otáča AKs flop FD river flush - Reentry

Handa 3
BB150 callujem UTG R s 76s,
FLOP T96ss s mojou FD, dáva celkom slušný cbet, callujem aj nová megacallingstation čo prišla namiesto hráča s KK (Je tu dobrý call, či raisovať?, mám monster ale nemám chuť točiť za stack...)
TURN 2, checkujeme,
RIVER 8 bet/callujem megaCS minR otáča T2 ako 2P.

Handa 4
BB200 na BB mám 42s, dolimpuje sa a checknem,
FLOP Q43 precheckovaný,
TURN 2 SB bet 400, ja raise 1400 a dostávam 4xcall,
RIVER q zlý ale relatívne dobrý po akcii, betujem asi 3500, foldujú (je dobré hrať ruku ako bluf a vytlačiť 55/66, 4x lepšie? - neveril som, žeby si tam niekto checkol Q na flope okrem SB)

Handa 5

BB400 mám TT na BTN, handu pred touto dvojitý seat open a 2 reentry, pán ktorý prehral, raise 1200, nikto call, nechcelo sa mi to 3B, aby nepushoval, tak call a UTG limper call,
FLOP 842ss, betol 2500 ja som dumal, ale iba call (wtf zléééé), ale keď videl call nebol rád a UTG tiež call,
TURN 9 a UTG betuej 4500, iba ja callujem (dával som ho na 9x s FD, 89,94s a pod)
RIVER 8 a betuje 5k, je to call? ja som to callol lebo jediná handa čo ma z jeho range bije je 98...ktorú aj otočil.

Nakoniec som vypadol relatívne skoro.
ďakujem za pomoc a rady k handám
wizdo :wizdo:
wizdo

Odoslaťod Ceasears 21 Nov 2013 12:56

Ahoj teda ;)
Môžem aj ja skúsiť,aspoň sa to rozprúdi,keď napíšem všetko zle ;) ,ale mám veľmi veľa týchto malých turnajov odohratych....
Handa 1 : myslím,že easy call,čo mam skúsenosti,tak hráči na tých stakes,nevedia value potbetnut.....
Handa 2 : ťažký spot,myslíš,že je schopný Ta trapovat s AA,prip. KK? By som sa krútil,ale asi call,záleží od readov...sizing ok myslím,keď už otváraš 4x...
Handa 3 : ja by som na flope určite len calloval,Tx nevyfoldujes imo...zvyšok ok...
Handa 4 : myslím,že tú Q môže niekto mať,prípadne nejaké 66,77 sú Ti schopný callovat...Takže ja by som c tom spote nebluffoval...
Handa 5 : tu by som toho pána mastne 3betol ;) Chcem to natlačiť pre flop,prípadne najneskôr postflop....
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod wizdo 21 Nov 2013 14:17

Handa 2, nie nemyslím, lebo koľko som videl dokonca aj AQ/AK 3B/4B čiže monster nemá nikdy... ale hlavne poslal skoro 170BB čo na live nie je easy spot..
handa 5 - za 65BB sa nechcem preflop stackovať s AA vs nie práve veľmi aktívny hráč + hrať 3B/Fold mi príde weak...ale možno lepšie
wizdo

Odoslaťod wizdo 22 Nov 2013 14:08

Ešte ma napadla jedna otázka...

Tesne pred koncom možnosti reentry, resp. poslednú handu pred breakom je BB600 som UTG a mám 98s očakával som minimálne jeden all in od semishorta za mnou a jedného ďalšieho menšieho stacku. Mám 5500 oplatí sa to pushnúť?

Po breaku bude BB800 a pôjdu cezo mňa blindy, čiže otázka je dúfať v niečo lepšie na BB/SB alebo risknúť all in s 98s vs minimálne 1-2 opponenty?
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!