Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
pamatat si musis veci ktore su neocakavane toto ti s roznym zdovodnenim asi spravi 9 z 10 hracov ktorych tam stretnes
takze skor si sprav poznamku ked ti tam niekto foldne a povie ze mal AT
takze skor si sprav poznamku ked ti tam niekto foldne a povie ze mal AT
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Skoro vsetci calluju light hento by dorovnalo 90% hracov tam cize ziadnu novu kategoriu tento hrac nevytvara
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Lol yegon je tiez za 90%
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Včerajší WIN THE BUTTON turnaj v CCC, na ktorý som sa neskutočne tešil, dopadol trošku pochmúrne a aj s reentry som vypadol v 5tom leveli v podstate ma zabili 2x coolery, ale napadli ma ďalšie problematické otázky k mojej hre + pár hand.
Turnaj spočíva v tom, že kto vyhrá handu je BTN, čo je neskutočná výhoda. Nakoniec sa snažím uhrať nejaké spoty, aby som vyhral gombík. Šťastím v nešťastí je, že za mnou sedí agro hráč, čo je dobre ale aj zlé, lebo nebudem tak často BB/SB, budem často CO, ale budem zároveň mimo pozície na agro blufy hráča.
Otázka č.1
do ako veľkého 3B callovať malé páry po TT/JJ v pozícii, alebo OOP? myslím v pomere k stacku, počet hráčov atď...
Otázka č.2
Ak chcem blufovať cbet OOP (callnem si malý PP OOP) a dojde jednoduchý board typu Axx kde dávam PFR na pocket vyšší od môjho, napr. BB100 R pre na 300 a 2x call, flop cbetne na 400, koľko dám ako bluffraise a keď tak barel na turne?
Handa č.1
A7s na SB, BB150, UTGR na 350, call ja a BB.
FLOP - A68 mono - precheckovaný
TURN - A UTG bet 500 ja call
RIVER - 7 ja lead 1300, UTG raise na 3150, dať mu 3B?iba call? neverím že je lepší, ale zase si nemyslím, že mi niečo callne
Handa č.2
BB200 mám TT na CO, UTG+1 raise 600 ja 3B 1800, BB a UTG+1 call
Flop J98 s FD, UTG+1 lead 3500 ja push 14k( veril som že vyhodím Jx, vs T9 som ahead a QT mu neverím, žeby leadol) callne s ATs turn 7 river 3 flush...reentry
Handa č.3
BB400 MP push 2750, za ním hravý chalan call, BTN call ja pozerám AQs iba call, ale spätne to mal byť asi push...
FLOP - Q83 s FD nie mojou, checknem, BTN betne 2200 ja call
TURN - 5 moja FD, idem si po C/R push ale pán checkne ( mal som leadovať?)
River -3 betujem 3300 (aby callol aj nejakú blbosť,8x,99, horšiu Qx...)
Otáča AQ a splitujeme...
Handa č.4
BB400 som CO s TT, 2x limp a raise na 2100 (mám 22k a 3B/F sa mi nepáči), tak callnem 4ja ideme na flop
FLOP QT5 PFR bet 4k, ja raise 10k on push ja call, otočí QQ a 1 outer sa nekonal...
GL v MTT
Turnaj spočíva v tom, že kto vyhrá handu je BTN, čo je neskutočná výhoda. Nakoniec sa snažím uhrať nejaké spoty, aby som vyhral gombík. Šťastím v nešťastí je, že za mnou sedí agro hráč, čo je dobre ale aj zlé, lebo nebudem tak často BB/SB, budem často CO, ale budem zároveň mimo pozície na agro blufy hráča.
Otázka č.1
do ako veľkého 3B callovať malé páry po TT/JJ v pozícii, alebo OOP? myslím v pomere k stacku, počet hráčov atď...
Otázka č.2
Ak chcem blufovať cbet OOP (callnem si malý PP OOP) a dojde jednoduchý board typu Axx kde dávam PFR na pocket vyšší od môjho, napr. BB100 R pre na 300 a 2x call, flop cbetne na 400, koľko dám ako bluffraise a keď tak barel na turne?
Handa č.1
RIVER - 7 ja lead 1300, UTG raise na 3150, dať mu 3B?iba call? neverím že je lepší, ale zase si nemyslím, že mi niečo callne
Handa č.2
BB200 mám TT na CO, UTG+1 raise 600 ja 3B 1800, BB a UTG+1 call
Flop J98 s FD, UTG+1 lead 3500 ja push 14k( veril som že vyhodím Jx, vs T9 som ahead a QT mu neverím, žeby leadol) callne s ATs turn 7 river 3 flush...reentry
Handa č.3
BB400 MP push 2750, za ním hravý chalan call, BTN call ja pozerám AQs iba call, ale spätne to mal byť asi push...
FLOP - Q83 s FD nie mojou, checknem, BTN betne 2200 ja call
TURN - 5 moja FD, idem si po C/R push ale pán checkne ( mal som leadovať?)
River -3 betujem 3300 (aby callol aj nejakú blbosť,8x,99, horšiu Qx...)
Otáča AQ a splitujeme...
Handa č.4
BB400 som CO s TT, 2x limp a raise na 2100 (mám 22k a 3B/F sa mi nepáči), tak callnem 4ja ideme na flop
FLOP QT5 PFR bet 4k, ja raise 10k on push ja call, otočí QQ a 1 outer sa nekonal...
GL v MTT
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo napísal: Otázka č.2
čo sa týka sizingu ja osobne by som dal niečo ako 1300,
a čo sa týka toho bluffu ako celku, ako ty opisuješ v tom spote, c/r na flope reprezentuješ veľmi úzku range ( iba flopnuté sety), kedže ak sa zamyslíš, prídeš na to že Ax tu c/r nikdy nebudeš, takže ako píšeš že ho c/r bluffneš že to "zahráš na eso" v skutočnosti sa tváriš, že máš set , dajú sa nájsť ovela lepšie v tých turnajoch ako bluffovať na flope OOP ...
wizdo napísal:Handa č.1
ehm... poráža ťa iba jediná ruka a ak raisneš je tam kopec kopec horších rúk ktoré ťa dorovnajú takže určite raise...
-
KoPe - Príspevky: 289
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
KoPe napísal:čo sa týka sizingu ja osobne by som dal niečo ako 1300,
a čo sa týka toho bluffu ako celku, ako ty opisuješ v tom spote, c/r na flope reprezentuješ veľmi úzku range ( iba flopnuté sety), kedže ak sa zamyslíš, prídeš na to že Ax tu c/r nikdy nebudeš, takže ako píšeš že ho c/r bluffneš že to "zahráš na eso" v skutočnosti sa tváriš, že máš set , dajú sa nájsť ovela lepšie v tých turnajoch ako bluffovať na flope OOP ...
Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane
Čo chceš balancovať na 20€ turnaji?
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
Ceasears napísal:Čo chceš balancovať na 20€ turnaji?
Ja sa mu snazim poradit, ako by mal rozmyslat nad tymi spotmi.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Ceasears napísal:ramzey napísal:Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane
Čo chceš balancovať na 20€ turnaji?
Tam ide skôr o princíp a návyky ako o čokoľvek iné.
Ja som dlho hral hru typu "check/call alebo check/raise" čiže večné trapovanie...to som zmenil na valuebetting
Potom väčšiu range raisujem preflop a vs fit or fold hráčom viac cbetujem
Potom čo si utrasem preflop ranges a hru, by som sa rád pustil k postflop hre a ak mám pravdu povedať je lepšie ak na napr. A83 občas check/raisnem bluf a občas C/raisnem Ax/set, BTM2P a pod. a nejde o balanc ale o princíp hry, teda buď tam C/R any Ax,2P,set, občas air, alebo callnem jednu street s 8x,3x, 44-77 handami...a všetko ostatné foldnem (pred pár mesiacmi by som všetko max check/calloval)
A ešte určite si chcem zaradiť do hry, 3B IP po R a calloch, squeeze OOP v limpnutých potoch, trošku viac light pushe pre v late fázach s +-20BB stackom (doteraz by som tam pushol tak TT+ a AQ+, chcel by som skorej 22+ a AT+ hlavne ak je pekný pot (napr. Raise 3x od agro PFR a 1-2cally, kde už takto mám 10-12BB v pote) - už raz mi to skoro vyšlo ale PFR mal AK a nevedel sa ho vzdať...(hra BB3k, PFR 7500 a 1 call mám 45k a 33 na BB v pote je asi 22,5k čo je polka môjho stacku - tak som to poslal)
Ďalej calling range 3B pre, ako hrať 3B poty IP ako caller/PFR atď.,blufcatche/blufovanie(komu a prečo)...playerreading, bareling, trapovanie....
Je toho veľa a mám sa čo učiť...ale jedno pekne po druhom
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Celý blog som prečítal za 2 dni .... celkom zaujímavé čítanie ale fakt zaujímavé čítanie a sledovanie ako sa mení profil hráča za nejaké tri roky... gl do ďalších bojov nedávno som sa prisťahoval do ba tak snáď sa stretneme za jedným stolom niekedy ty .... ahoj
- nutsfish
- Založený: Nov 2013
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.