Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod yegon 25 Nov 2013 16:41

pamatat si musis veci ktore su neocakavane :) toto ti s roznym zdovodnenim asi spravi 9 z 10 hracov ktorych tam stretnes

takze skor si sprav poznamku ked ti tam niekto foldne a povie ze mal AT :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ferkan 25 Nov 2013 16:43

Skoro vsetci calluju light :) hento by dorovnalo 90% hracov tam cize ziadnu novu kategoriu tento hrac nevytvara :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod ferkan 25 Nov 2013 16:45

Lol yegon je tiez za 90% :)
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 26 Nov 2013 11:51

Včerajší WIN THE BUTTON turnaj v CCC, na ktorý som sa neskutočne tešil, dopadol trošku pochmúrne a aj s reentry som vypadol v 5tom leveli :-( v podstate ma zabili 2x coolery, ale napadli ma ďalšie problematické otázky k mojej hre + pár hand.

Turnaj spočíva v tom, že kto vyhrá handu je BTN, čo je neskutočná výhoda. Nakoniec sa snažím uhrať nejaké spoty, aby som vyhral gombík. Šťastím v nešťastí je, že za mnou sedí agro hráč, čo je dobre ale aj zlé, lebo nebudem tak často BB/SB, budem často CO, ale budem zároveň mimo pozície na agro blufy hráča.

Otázka č.1
do ako veľkého 3B callovať malé páry po TT/JJ v pozícii, alebo OOP? myslím v pomere k stacku, počet hráčov atď...

Otázka č.2
Ak chcem blufovať cbet OOP (callnem si malý PP OOP) a dojde jednoduchý board typu Axx kde dávam PFR na pocket vyšší od môjho, napr. BB100 R pre na 300 a 2x call, flop cbetne na 400, koľko dám ako bluffraise a keď tak barel na turne?

Handa č.1
A7s na SB, BB150, UTGR na 350, call ja a BB.
FLOP - A68 mono - precheckovaný
TURN - A UTG bet 500 ja call
RIVER - 7 ja lead 1300, UTG raise na 3150, dať mu 3B?iba call? neverím že je lepší, ale zase si nemyslím, že mi niečo callne

Handa č.2
BB200 mám TT na CO, UTG+1 raise 600 ja 3B 1800, BB a UTG+1 call
Flop J98 s FD, UTG+1 lead 3500 ja push 14k( veril som že vyhodím Jx, vs T9 som ahead a QT mu neverím, žeby leadol) callne s ATs turn 7 river 3 flush...reentry

Handa č.3
BB400 MP push 2750, za ním hravý chalan call, BTN call ja pozerám AQs iba call, ale spätne to mal byť asi push...
FLOP - Q83 s FD nie mojou, checknem, BTN betne 2200 ja call
TURN - 5 moja FD, idem si po C/R push ale pán checkne ( mal som leadovať?)
River -3 betujem 3300 (aby callol aj nejakú blbosť,8x,99, horšiu Qx...)
Otáča AQ a splitujeme...

Handa č.4
BB400 som CO s TT, 2x limp a raise na 2100 (mám 22k a 3B/F sa mi nepáči), tak callnem 4ja ideme na flop
FLOP QT5 PFR bet 4k, ja raise 10k on push ja call, otočí QQ a 1 outer sa nekonal...

GL v MTT :wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod KoPe 27 Nov 2013 05:49

wizdo napísal: Otázka č.2
Ak chcem blufovať cbet OOP (callnem si malý PP OOP) a dojde jednoduchý board typu Axx kde dávam PFR na pocket vyšší od môjho, napr. BB100 R pre na 300 a 2x call, flop cbetne na 400, koľko dám ako bluffraise a keď tak barel na turne?

čo sa týka sizingu ja osobne by som dal niečo ako 1300,
a čo sa týka toho bluffu ako celku, ako ty opisuješ v tom spote, c/r na flope reprezentuješ veľmi úzku range ( iba flopnuté sety), kedže ak sa zamyslíš, prídeš na to že Ax tu c/r nikdy nebudeš, takže ako píšeš že ho c/r bluffneš že to "zahráš na eso" v skutočnosti sa tváriš, že máš set :D , dajú sa nájsť ovela lepšie v tých turnajoch ako bluffovať na flope OOP ...

wizdo napísal:Handa č.1
A7s na SB, BB150, UTGR na 350, call ja a BB.
FLOP - A68 mono - precheckovaný
TURN - A UTG bet 500 ja call
RIVER - 7 ja lead 1300, UTG raise na 3150, dať mu 3B?iba call? neverím že je lepší, ale zase si nemyslím, že mi niečo callne

ehm... poráža ťa iba jediná ruka a ak raisneš je tam kopec kopec horších rúk ktoré ťa dorovnajú takže určite raise...
Obrázok používateľa
KoPe

Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod ramzey 27 Nov 2013 13:23

KoPe napísal:čo sa týka sizingu ja osobne by som dal niečo ako 1300,
a čo sa týka toho bluffu ako celku, ako ty opisuješ v tom spote, c/r na flope reprezentuješ veľmi úzku range ( iba flopnuté sety), kedže ak sa zamyslíš, prídeš na to že Ax tu c/r nikdy nebudeš, takže ako píšeš že ho c/r bluffneš že to "zahráš na eso" v skutočnosti sa tváriš, že máš set :D , dajú sa nájsť ovela lepšie v tých turnajoch ako bluffovať na flope OOP ...

Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Ceasears 27 Nov 2013 17:20

ramzey napísal:Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane

Čo chceš balancovať na 20€ turnaji? ;)
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod ramzey 28 Nov 2013 05:12

Ceasears napísal:Čo chceš balancovať na 20€ turnaji? ;)

Ja sa mu snazim poradit, ako by mal rozmyslat nad tymi spotmi.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod wizdo 28 Nov 2013 12:50

Ceasears napísal:
ramzey napísal:Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane

Čo chceš balancovať na 20€ turnaji? ;)

Tam ide skôr o princíp a návyky ako o čokoľvek iné.
Ja som dlho hral hru typu "check/call alebo check/raise" čiže večné trapovanie...to som zmenil na valuebetting
Potom väčšiu range raisujem preflop a vs fit or fold hráčom viac cbetujem

Potom čo si utrasem preflop ranges a hru, by som sa rád pustil k postflop hre a ak mám pravdu povedať je lepšie ak na napr. A83 občas check/raisnem bluf a občas C/raisnem Ax/set, BTM2P a pod. a nejde o balanc ale o princíp hry, teda buď tam C/R any Ax,2P,set, občas air, alebo callnem jednu street s 8x,3x, 44-77 handami...a všetko ostatné foldnem (pred pár mesiacmi by som všetko max check/calloval)

A ešte určite si chcem zaradiť do hry, 3B IP po R a calloch, squeeze OOP v limpnutých potoch, trošku viac light pushe pre v late fázach s +-20BB stackom (doteraz by som tam pushol tak TT+ a AQ+, chcel by som skorej 22+ a AT+ hlavne ak je pekný pot (napr. Raise 3x od agro PFR a 1-2cally, kde už takto mám 10-12BB v pote) - už raz mi to skoro vyšlo ale PFR mal AK a nevedel sa ho vzdať...(hra BB3k, PFR 7500 a 1 call mám 45k a 33 na BB v pote je asi 22,5k čo je polka môjho stacku - tak som to poslal)
Ďalej calling range 3B pre, ako hrať 3B poty IP ako caller/PFR atď.,blufcatche/blufovanie(komu a prečo)...playerreading, bareling, trapovanie....

Je toho veľa a mám sa čo učiť...ale jedno pekne po druhom
:wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod nutsfish 29 Nov 2013 13:08

Celý blog som prečítal za 2 dni .... celkom zaujímavé čítanie :D ale fakt zaujímavé čítanie a sledovanie ako sa mení profil hráča za nejaké tri roky... gl do ďalších bojov :) nedávno som sa prisťahoval do ba tak snáď sa stretneme za jedným stolom niekedy :river: ty :fish: .... ahoj :D

Za tento príspevok od nutsfish poďakovali :
wizdo
nutsfish

Založený: Nov 2013
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!