takze skor si sprav poznamku ked ti tam niekto foldne a povie ze mal AT

wizdo napísal: Otázka č.2
Ak chcem blufovať cbet OOP (callnem si malý PP OOP) a dojde jednoduchý board typu Axx kde dávam PFR na pocket vyšší od môjho, napr. BB100 R pre na 300 a 2x call, flop cbetne na 400, koľko dám ako bluffraise a keď tak barel na turne?
wizdo napísal:Handa č.1
A7s na SB, BB150, UTGR na 350, call ja a BB.
FLOP - A68 mono - precheckovaný
TURN - A UTG bet 500 ja call
RIVER - 7 ja lead 1300, UTG raise na 3150, dať mu 3B?iba call? neverím že je lepší, ale zase si nemyslím, že mi niečo callne
KoPe napísal:čo sa týka sizingu ja osobne by som dal niečo ako 1300,
a čo sa týka toho bluffu ako celku, ako ty opisuješ v tom spote, c/r na flope reprezentuješ veľmi úzku range ( iba flopnuté sety), kedže ak sa zamyslíš, prídeš na to že Ax tu c/r nikdy nebudeš, takže ako píšeš že ho c/r bluffneš že to "zahráš na eso" v skutočnosti sa tváriš, že máš set, dajú sa nájsť ovela lepšie v tých turnajoch ako bluffovať na flope OOP ...
ramzey napísal:Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane
Ceasears napísal:Čo chceš balancovať na 20€ turnaji?
Ceasears napísal:ramzey napísal:Zbytocny spot na bluff a ako pise Kope, musel by si tam rereisovat aj Ax aby si to mal vybalancovane
Čo chceš balancovať na 20€ turnaji?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.