Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod wizdo 29 Nov 2013 22:14

nutsfish napísal:Celý blog som prečítal za 2 dni .... celkom zaujímavé čítanie :D ale fakt zaujímavé čítanie a sledovanie ako sa mení profil hráča za nejaké tri roky... gl do ďalších bojov :) nedávno som sa prisťahoval do ba tak snáď sa stretneme za jedným stolom niekedy :river: ty :fish: .... ahoj :D

ďakujem a vieš ako to je, ten kto vyhráva na river býva :fish: , lebo dal do potu peniaze keď bol behind :evil:
P.S. wau celý blog? no pekne, snáď to nebolo moc nudné..
P.S. blog tu mám už enjakých 5rokov, aj keď pravdou je že po 3 rokoch som rpestal prispievať :oops:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod KoPe 29 Nov 2013 22:52

wizdo napísal: ...a vieš ako to je, ten kto vyhráva na river býva :fish: , lebo dal do potu peniaze keď bol behind :evil:...

pamätaj, že na rivri ide do potu najviac chipov ... ;)
vždy je najdôležitejšie spraviť dobré rozhodnutie vtedy, keď ide do potu najviac chipov ...
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

from nothing to something - z 3k na deal s 450k ... :D

Odoslaťod wizdo 02 Dec 2013 12:12

Ahojte,
včera (sobota 1.12.2013) bol turnaj v Concorde a to 15eur s reentry s 1200GTD. Turnaj mi vyhovuje v tom, že ho hráva ho relatívne menej hráčov (do 60). Veľké plus dávam, že nerozpúšťali nejako rýchlo nefajčiarsky stôl a rozpustili ho až na semifinaltable, čiže som väčšinu turnaja sedel pri jednom stole.

A teraz k reportu:
Pre lenivých
Spoiler:
padol som na 3k a nakoniec som sa pretočil až na FT do dealu v last 3, gg me :Yahoo!: :Yahoo!:

Pre tých čo majú radi aj detaily:
Pred turnajom som sa rozhodol, že dnes skúsim viacej blufovať a hrať agro ak predomnou nebude akcia, alebo uvidím príležitosť.
Hneď prvá handa callujem 200 raise s 36s na BTN, flop K98s moja FD, po checked betujem, turn 6 luxus betujem opäť river T a betujem 2500 (BB50) a pán zahadzuje, no pekný pot na úvod.
Hneď nato mi nevychádza bluf s 79s vs ten istý pán (slabý river bet).

Urobím zopár light callov ako to už v early fáze býva, nejaké tie valuebety, s Q6s na A64 mono Q betujem turn aj river, calluje ma QJ čakal aj FD, skúšam light raise +cbet, neúčinné, tak sa ukludním a idem ďalej.

mám asi 13k, a callnem UTG R 600 BB200 s 56s na CO po 2x calle. V hre sme 5ti. PFR je kamoš. Flop T74 cbet 1625, calling(pán QQ all in na Kxx - dostanem sa k tomu) call, ja insta call a za mnou call. TUrn 3 :Yahoo!: bet 4k, CS call a ja push 9,2k kamoš call s AA easy game a mám 35k.

HANDA č.1 - dobre zahrané?
Hneď ruku nato mám ATs a otváram na HJ na 850, kamoš a BB semireg call.
FLOP J83r cbetujem 1500 a BB call
TURN Q mi dáva FD a double GS, bet 3500 on R 10k ja push on call, otočí AQ...(wtf kurva im to s tými overkartami chodilo)
RIVER T
prehrávam 27k...ostáva mi 9k.

Odhádžem sa po cbet/folde až na 3k a tu začína môj road trip :wizdo: ...
BB400 3x limp ja BB JJ push a 2x call majú J6 a KT Board 733 8 5 a mám 9k
BB400 pán CS R1400 ja call na CO s KQs, v hre sme 5ti, FLop K85 CS bet 3k, call a ja push 7775 (nevymýšlam si 8-) ) CS call s QQ blank zvyšok a mám 27k :Yahoo!: back in game...
Odvaluebetujem si K8 na Kxx vs CS s FD...
Vezmem shorta KK vs JJ a mám 38k, no už to aj vyzerá good...
A9o si na BB checknem, na Khi checked, turn A poskoci srdiecko a bet a insta minraise, callujem river blank a ukazuje A5 berem ďalší pot a držím 40k...

Otázka č.1
som BTN ku mne fold a na SB/BB sú seminity hráči, otávarať ATC? BB3k, raise 6500 stačí?

Otázka č.2
Mám asi 32k a raise early s A7s, call a push od kamoša, foldujem - je to tu easy push? lebo čo vidím na live, tak aj 6BB stack sa dá hrať raise/fold...ale možno len chytám zlé navýky
P.S. kamoš mal AK a caller A7s...

HANDA č.2 - dobre zahrané?
Na BB dostanem 76s a po 4xlimpoch sa rozhodnem pushnúť na BB s 20k (ak vyhrám mám double up, ak ma callnu a vyhrám triple up - so easy push nie?) - otázka KOĽKO % RANGE TU PUSHNUT?
Call od AQ Board KJ7 8 2 a mám 57k

BB4k, som na BB a UTGL, SB complete a ja checkujem 24s. Flop KQ3 s mojou FD a SB lead 5k, ja call a UTG push...obaja foldneme, mám to dať keď v pote je asi 25k a ja mám 40k behind?

Rozpúšťajú nám stôl a sadnem k druhému. Dealer ma zachráni missdealom (resp. trafil by som 66 do 99) ale tak občas to šťastíčko... 8-) - týmto nechcem nejako znevažovať dealrov v CCC práveže oproti tomu čo som mal inde som viac ako spokojný a je aj vidieť, že hráči dealerov poslúchajú a keď nie je tu stále floor. Rýchle miešanie aj rozdávanie, pohotové reakcie, rýchle počítanie chipov...no luxus :poklona: :poklona:

Splitnem A6 do A7 board JJ9 (luxus) 2 ( :wall: ) Q ( :P )
DU AQ vs J9 a dostanem sa na asi 70k...

Pán v light tilte pushne 32k ja na BB6k (bez SB) mám A4o, je to za pol stacku ale tak callnem má 92 a držím, nice 100k - a to som mal 3k jednu chvíľu...

Potom sa odblindujem po tight korekt foldoch, pán predomnou čo nič nehral pushne BvB 5,5BB mám Q9s ale foldnem, otočí A2, handu nato pushne opäť ale to už je 7,5BB a 1/2 môjho stacku ale KJo sa mi foldovalo ťažko, mal A3, a chviľú nato na BB po raise od CL a pánovom pushi foldujem aj KQ a pán otáča AK. Tight is right sometimes.

Vyradím shorta K9 vs T5 a stealnem blindy a ideme na FT a som ITM :Yahoo!: :Yahoo!:
Seating luxus, lebo kamoš sedí predomnou, čo po hodine alebo dvoch ticha je skvelé :)

Kamoš vypadne ako 9ty, po trochu smolnom "flipe" na Jxx s FD cbet/pushne AJ do K9s a pánovi príde postupka...

Mne sa podarí po UTG limpe a SB pushi nájsť JJ a vs A7 na boarde J75 4 9 easy DU na 150k. pri BB12k žiadna sláva ale oproti 70k alebo dokonca 3k je to luxus.

Short, s 17k pushne BTN ja call SB a BB check, checkujeme a ja rivernem postupku s 76s na T93 2 8 (inak BB mal FD+pár od flopu) a mám 175k a sme last 6.

MEGATIGHT po UTG raise foldnem AQo (bad feeling) a short pushne, UTG call s AK, short AJ a sme v 5tich...ufff 8-)

Raisnem si 44 a call od BB (nefoldol mi jediný BTN R), flop AT3 cbetnem, callne, turn K checkneme a river 4 mu pošlem, nakoniec po váhaní foldne KQ a ja ukážem, nech mi aspoň trochu veria.

Odtiaľto si už handy nepíšem, lebo zľahka zaspávam, čo sa odrazí aj na jednej zlej hre, ale pár pushmi a nejakým tým hero callom sa dostanem do last 3 a po troche naťahovania sa a setupe splitujeme CL 245eur a ja + ďalší pán po 200eur.

Ak by niekoho zaujímalo - končíme o pol 4tej, chips dokopy okolo 1,7 mil - mal som 450k, keď sme delili. (CL okolo 800k a pán zvyšok)

ďakujem vopred za postrehy a názory.
GL a vidíme sa opäť niekedy v Concorde
wizdo
wizdo

Odoslaťod wizdo 05 Dec 2013 10:14

Včerajší freezeout 22eur reentry v CCC sa niesol u mňa štýlom, hitneš sú lepší, alebo máš handu a nehitneš, takže som v podstate si moc nezahral...

V skratke, prvá handa callnem raise na SB s JTs, flop Thi callujem cbet, turn T, betujem a dostanem call, river blank a betujem a call od QT - 1/3 stacku preč...
V ďalších handach idem PFR/cbet a fold, alebo PFR a check/fold...dostávam luxus, AK, AQ na BTN, KQ, KTs,88,99 a pod dokonca na HJ-BTN ale multiway a complete misshit mi uzobávajú zo stacku.

Nakoniec sa dostanem do situácie, že mi ostáva okolo 7k chipov, po 2 limpoch raisnem s JJ na 1800 pri BB300 a dostanem 3x call, flop 983 a po checkov posielam, callne ma s QT, turn neomylne J a river blank ma posiela po reentry..

Nový stôl je viac hravý, za pár hand vypadnú 4ia hráči.
Po pár hrách raisnem s 33 a betujem flop 345 pri BB800 a po PFR na 1900 a 3x Calle cbetujem 4k, 1x call turn Q a chalan s nechutou zahadzuje...berem pekný pot a dostávam sa na nejakých 25k.
Hneď handu nato mám QQ chalan(z predošlej hry) limp, ja raise 3200 a iba on call, flop A74 po chvili pošle, ja nerád ale foldujem, ukázal 66 (poslal asi 9,5k do potu 8k), ale nemal som read ani nič, a z chalana sa vyklul, agro bluffy hrac, čo keby som vedel predtým, má tam insta call...rozmýšlal som, že to dokonca asi mal byť call aj bez readu, ale velakrat som to videl urobit hracov so smiesnymi Ax handami...no nič...
Potom si otvorím TT a callne ma iba hravý talian, flop QJx sa mi nepáči ale dám cbet a dostanem minraise...nasere ale foldnem,

Po 1-2 orbitoch už som naozaj short, sedí predomnou agroCL, čiže light to dávať nejde, ale zdoublím sa A9 vs A4 vs talian.
Potom sa mi naskytne situácia, 2xLimp (talian a CL), ja mám 10k pri BB1600 a K7s tak to pushnem (pot je 7,5k), s úmyslom, že zatočím a buď bude stack, alebo pôjdem (CL veľa raisoval, jeho limp som dával na slabšiu handu - mal T7s) BB sa zobudí s AK flop JT8 dáva ešte gutshot ale ten nikdy a tak vypadávam...board JT8 T2

Veľa šťastia na stoloch v CCC, ale nie proti mne :wizdo:
wizdo
wizdo

2he ITM - svita na lepsie casy?

Odoslaťod wizdo 06 Dec 2013 17:00

Ahojte,
takže nakoniec som sa rozhodol isť aj na včerajší 1rebuy do CCC s BI 20eur a chipmi 8k+10k. Dal som si rovno rebuy a teda začínam so stackom 18k. Väčšinu úvodu turnaja sme hrali 4-6max, čo bolo super, lebo mi prechádzali bluffy + som blufcatchoval a dalo sa hrať celkom loose.

Spoiler:
Končím 6ty za 92eur

HANDA č.1
BB50 (18k) mám QQ, raisnem 175 dostanem call a 3B 400 od SB, iba callnem (je to OK?, 4B sa mi moc nepáčil-či som len pussy?) pán za mnou call (nazvime ho Mrbluf)
FLOP K72s SB cbet 1100 ja call, Mrbluf raise 2500 a SB poush instafold a call mali AA a KJ, AA ustálo.

Potom dostanem AA ja a idem raise 175, Mrbluf 3B 400 a call, ja 4B 1600 (BB50) - bol som OOP, a dostanem call a fold. Flop AT8s a betujem 1600 (bol hodne loose a čakal som že tým že sme trošku deep (mal asi 12k, ja 20k+) že niečo skúsi, ale foldol, dal som veľa?

Potom ide štandard rasnem a barrelujem, alebo callnem a blufujem/blufcatchujem atď, dosadili nám agro hráča, ktorý sa trošku tiltne a ja ho light R700/C2500 BB200 pre s A9 checked na J34 4 J a chvilu nato to iste s AT flop Txx a stackneme sa.
Pán ma potom suckne AK vs QJ flop AQx cbet on call turn Q (mal asi 2/3 potu behind a bijem okrem Qx,setu všetko...nevadí
Odcalujem KQ na KJ6 8 J 2 barely so shortom all in (male barely voci potu pot 8k on bet 3k a 4k) vs 66...a padám z 50k na asi 30k..

ďalšie blufcatche mi vychádzajú a dostávame sa na koniec rebuy fázi...

V tejto fáze som videl pána čo hral ako ja kedysi, check/call a brali sme mu chipy ako decku lízatká...Bol to dobrý feeling, že nie som najväčšia ryba na stole...A ešte aj to, že som svoju hru zlepšil...

Potom zahrám megalight hru-easy fold pre?

Mám 23s na BB, BB600 a ide akcia Limp, call, call a 1500 viem že nebudú 3B tak callujem a všetci call, sme v hre 5ti,
FLOP J96s moja FD, c/callujem 2600 sme 4ja...
TURN 3 checked, ale callol by som barel, možno aj raisol
River 2 a nahadzujem 7k všetci fold...

Nový stôl a Mrbluf hneď za mnou...
Robil mi dosť zle, takže keď som si našiel AQo (28BB stack) a predomnou raise 2k (BB800), tak iba call, nech 3B a ja ho pošlem, on iba call, a SB push Prvy raiser fold a ja all in, Mrbluf sa krútil a fold...otočil 22 a flipujeme príde ale 834 3 8 a v podstate ho hnusne vyraďujem... :river: :river:

Chvilu nato raisnem UTG JJ na 4800(BB2k s 35k stackom), CO push a BTN sa krúti a folduje JJ ( :shock: ) ja call , pán má 88 a držím. dostávam sa na 70k pri AVG asi 50k... :evil: :evil:

No ale potom je to zlé, dostanem strach a iba R/C alebo call MRbluf a vyblufujema stále (total misshity :O: :O: )...Za ním sedí short agro, ktorý točí a suckuje, callne push s QT na J8x vs KQ river 9 :bad: :bad: ...S nimi dvomi za chrbtom ide NIT mode a v podstate skoro nič nehrám, potom zoberem nejaké BB pri 3k BB callnem R s AT A86 flop cbetne a ja call, turn a river blank a river mi folduje...Mám 95k pri AVG 70k...

Presadia ma a utečiem hrobárovi z lopaty keď som chcel repushnut QJ pán aj pri BB4k a 50k stacku vedel R/F...mal QQ a išiel do AK...

a ide sa na FT po double sit open, vylosujem si zlý seat :O: za mnou 3ja agro hráči :evil: a som carddead :bad: okrem toho...
Prvá hra, rozumný a NITy hráč minR 12k (BB6k) (pri 10BB som sa čudoval že nepushol - mal KK so thats why) short push 25k a ja mám AJ foldnem short 33 a do K nevytočí ale board QJx A x by ma pekne nachipoval...

Druhá handa
Agrolucker vyradil Mrblufa KQ vs QJ na 98x J Tbaorde, kde calloval obrovský turn bet a river ho odmenil..
agro minR 16k BB8k (ja 6BB), call od pána z handy s KK, a ja pozerám na T9s (dilema lebo mám iba 50k a je realne ze am CL callne aj s blbostou...Aj tak to pushnut?) a callujem vyhnem sa akcii lebo agroCL hitol s 75s flush a dostal zaplatene...

Vypadávam dosť epicky, keď BTN pushne s KK a ja si na BB nájdem AJo...no help tentoraz a končím 6ty...

Z tohto turnaja si beriem do hlavy, naučiť sa readovať, light callovat agro a blufovat dobre spoty...A nehrať tak priamočiaro a čitatelne...

GL všetkým, iba proti mne coolery odo mňa :wizdo:
wizdo
wizdo

Odoslaťod yegon 06 Dec 2013 20:42

je pre mna prilis bolestive citat to cele tak sa vyjadrim len k zaciatku

- nepises k handam pozicie ani stacky superov, niekedy tebou popisana akcia je neprehladna/nepochopitelna
- QQ call 3betu je uplne ok, stackoffnut sa takto deep bude proti rozmyslajucim ludom chyba
- flop Kxx a 3bettor betuje 1100 do potu 1200 a za tebou je este dalsi hrac = fold hned
- 4betnes AA a na flope Axx cbetujes - sizing je ok a aj bet nie je zly, ja by som to necbetoval kedze blokujem velku cast superovej pokracovacej range

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 2:
haman, wizdo
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 07 Dec 2013 00:06

yegon napísal:je pre mna prilis bolestive citat to cele tak sa vyjadrim len k zaciatku

- nepises k handam pozicie ani stacky superov, niekedy tebou popisana akcia je neprehladna/nepochopitelna
- QQ call 3betu je uplne ok, stackoffnut sa takto deep bude proti rozmyslajucim ludom chyba
- flop Kxx a 3bettor betuje 1100 do potu 1200 a za tebou je este dalsi hrac = fold hned
- 4betnes AA a na flope Axx cbetujes - sizing je ok a aj bet nie je zly, ja by som to necbetoval kedze blokujem velku cast superovej pokracovacej range

už mi ten článok nejde opraviť, ale polepším sa :wizdo:

k tým pozíciam - pozícia sa píše trošku zložito lebo sme sprvu hrali 4 handed, ale v podstate sme sedeli - ja, voľno, Mrbluf, semireg,voľno, tightreg, a 3 volne miesta... ale polepším sa a na budúce si dám viac zápežať na pozícii a súperovom stacku.

k tomu Kxx on cbetoval často, ale keď si spomenul cbet k veľkosti potu, máš pravdu mal to byť fold...
k tomu AA, ako píšem bluffy pán bol ochotný blufovať a callovať light, čiže ja som si šiel po value od 88,Ax, FD, Tx, J9,QJ, čo je masívna časť jeho range, zvyšok môže blufnúť...
wizdo

Odoslaťod wizdo 07 Dec 2013 00:13

Ale osve teda napíšem druhú handu, ku ktorej by som chcel názor:

BB8k, som na BB s T9s a mám 6,5BB (50k+), 6handed
UTG+1 minR na 16k a SB call, čo s tým? :dzejkej:
ready, UTG+1, CL, agro, megalight open, koľko foldne neviem...
SB - nitty, call som dával QJ,QT,JT,KJ,KT, suited conector, A2s-ATs, možno 22-66

P.S. takýto formát písania bude vhodnejší?
wizdo

Odoslaťod TomMolivan 07 Dec 2013 07:34

call a shove any flop okrem A x x (ak SB checkne samozrejme)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod wizdo 07 Dec 2013 13:18

TomMolivan napísal:call a shove any flop okrem A x x (ak SB checkne samozrejme)

A dôvod? mne sa to zdá ako strašne zlá línia...push 4,5BB do 7BB potu...
CL je agro, jeho range bude veľmi široká a zaplatí má hodne light, SB je tight a checkne do CL väčšinu času...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!