Čauko,
takže pokračujem v sérii turnajov, kde som rád keď nevypadnem pred blindami aspoň 1k
. Včerajší
15eur donkament v CCC, ktorý je seriozne velmi fishy, som ako inak opäť raz pohorel na plnej čiare. Vyhral som 4ruky za turnaj, KK, JTs, ATo a AQs, áno seriozne to je všetko a všetko ostatné som buď prehral alebo nehitol. Hľadal som spoty na "čobybolokeby" handy, ale nejako nebolo čo.
Ale tak poporade, stôl nice, spoznávam 2 ryby obe hrajú skoro ATC (29,58 included), keď ich vidím foldnúť tak verím že je to 72o...
Pre predstavu, ryba čo sedí na seat 4 - vyhrá 29 vs AK (preflop limp/callne 6BB raise) flop K92 a stacknu sa. Chvilu nato vs ten isty vyhra AA vs 88 na T86 kde mu príde runer runer flush. hitne flush s T5s vs semishort atď. Som až plakal
, že to snad nie je mozne, ale ano on pokračoval 57 vs 88 na Q96 8 x, A7 vs 44 na A74 7x kde bola najkrajšia hláška večera. Po turne pánko check dark, chalan all in dark, pánko snapcall, čiže sme
all in na rivri na turne No k mojim handám výnimočne iba krátko. raisnem si K
K
, 2x call, Flop 3
4
5
, cbet/call, turn 9
bet/call, river 8
X/X - chcel som aby blufol, lebo on tam A2,67 nikdy takto nezahrá...
J
T
si raisnem OOP a cbetom na 9
9
8
beriem pot.
Raisnem si OOP po 3xL J
J
, 1xcall. Flop Q
4
4
cbet/call, turn 2
bet on raise 4,4k , ale raisol chalan čo viem že to tam bude mať, ukáže mi 4
6
...
Začína ma mátať TILT, ale hodne rýchlo sa ukludnim...Je to skôr taká rozčarovanosť nad tým, že buď nič nehitujem, alebo ma sucknú/nevytočím...
Raisnem si A
K
, 2x call, flop J
T
4
cbet/foldujem na push shorta.
Raisnem si J
J
, 4x call flop A
7
4
, hneď lead, za mnou raise, lead-pushol, raise po chvili call a otočia 7
7
a A
Q
...easy no keď nechodí tak nechodí...
Odhádžem sa po callovaní OESD a po blindoch mi ostane 3k...a prichádza megafunny hra
Pushnem na BB400 A
T
, call (Talianova manželka) a BB repush 7k s Q
Q
, pani foldne 23o
Flop neomylne A
4
5
A
6
a to rozčarovanie keby ste videli
, že ako really??? 23o je easy call 7BB...
Potom mi prejde spomínaný push s A
Q
kde mi chalan foldne ruku so súčtom 10 ale 55 to není (alá popoluška, tie vianočné rozprávky ma nakazili...), aby som nakoniec vypadol keď mi SB pushne 10BB s K
5
ja snapcall s 9
9
, pri stole sa zahlási foldol som K, flop ale K
T
6
Q
4
a idem domov.
Začína to byť trochu o nervy, ale zatiaľ som celkom OK, zabúdam že MTT sú behy na dlhé trate a ja patrím k bežcom, ktorý trénujú ešte len chvíľu a robia chyby.
Počas hry som si zapísal 2 myšlienky:
1,
Filozofia hrdinu - nech je to akokoľvek zlé odpaľovať turnaj light nebudem!!! - osvojené už mám
2,
Filozofia víťaza - udrieť keď sú slabý - osvojujem si
GL a pekné sviatky všetkým
wizdo