Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod wizdo 26 Dec 2013 18:30

lacored napísal:
wizdo napísal:Ako inak posladná handa nabúram, po carddead fázi, resp. disciplinované foldy...
Mám J :heart: J :spade: na UTG+1 a pri BB1200 (34k) raisnem na 4k, dostanem 2x call
FLOP Q :heart: J :diamond: 9 :heart: a betnem 6k, dostanem minR a aj keď tuším postupku, ale 99,QJ,Tx s FD a spol by jeho range mala obsahovať, tak posielam, snapcall s K :heart: T :spade: , no help a vypadávam..

wizdo preco tak vela otvaras??

lepšie ma 3B/ horšie zaplatí aj tak + som OOP + ak majú handu čo chcú hrať zaplatia aj tak
CO/BTN otváram štandardne 2-2,1x...zvyšok podľa handy a pozície...
Inak toto si už všímam dlhšiu dobu že robím väčšie raisy a väčšie 3B ako by som mal, ale na live mi to až taká chyba nepríde...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod ramzey 26 Dec 2013 18:35

Nemas dojem, ze davas tym padom betsize tells?
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod wizdo 26 Dec 2013 20:54

ramzey napísal:Nemas dojem, ze davas tym padom betsize tells?

skôr niečo v zmysle:
3,5x UTG a UTG+1
3x MP a MP+1
2,1-2,5x HJ,CO,BTN
wizdo

Odoslaťod wizdo 29 Dec 2013 16:09

Pekné sviatky,
opäť sa hlásim s reportom z turnaja v CCC, včerajšieho 20eur/12k chipov/reentry, ktorý začínal o 20:00. Turnaj mi moc nevyšiel, ale neodhodil som ho light a aj keď som hodne prehral, stále som hral v blind mode...t.j. hral som podľa toho koľko mám blindov, čiže ak to nebolo podľa blindov OK, nehral som.

Ale tak pome nato. Na stole poznám 3 hráčov - tutti Taliana (lucky a no tutti :river: ), staršieho pána (dedo) a pána predomnou. Hráčov bolo neúrekom (dokopy bolo 150 entries z toho tak 100 hráčov...) garant bol vysoko prezbieraný. Ak vám nevadí hrať vo väčších fieldoch, tak teraz sa to oplatí :gl: :gl: Toľko k úvodu poďme na handy.

Lady poprvé... :evil:
Spoiler:
Som na BB (BB150) a pani otvára na 600 (4,5k behind) SB call a ja call s A :heart: 8 :heart: .
FLOP Q :heart: T :heart: 9 :diamond: , lady 1,7k, SB F, ja 4,5k jej all in ona snap s K :spade: K :diamond:
TURN 6 :club:
River 8 :diamond: a padám na 5,4k...

Lady podruhé... :evil:
Spoiler:
Som SB (5,4k stack) ruku nato s K :heart: K :spade: , lady limp, talian call, chalan R 400, do mňa F a ja dávam 1200, lady a chalan call
FLOP A :diamond: 2 :diamond: 3 :club: je najväčší humus čo mohol prísť ale betujem 1,2k (3k behind) a lady instaraise na 3k chalan sa krúti a foldne ja tiež. - dával som ju na malý pocket, občas 44/55 a malé suited A
Ukážem KK a poviem, "Vieme kde je luck"- tak mi ukáže 8 :spade: 8 :diamond: ...ono je to sick, dovtedy neblufovala ani nič...wp..- ale tak mám read, vyzerala celkom nitty

Ostane mi 3k pri BB150 a v podstate sa zdublim až poslednú handu pred breakom KJ vs 66 na flope J54 a dostanem sa na 7k.
Potom si korektne vs lady :evil: R/F ATs vs jej AKs, aby som si otvoril AQo BB300 na 900 dostal 4x call a po floep AQJ poslal plnú 4,5k, dedko snapcall s AJ turn K a river Q a dostávam sa na 13k.

Bluffcatch?
Spoiler:
Agro chalan (17k) si otvorí na BB300 na 800 ja call s K :heart: Q :heart: (13,5k) a ešte jeden call.
FLOP Q :spade: T :diamond: 6 :diamond: on 1775, ja call a chalan fold
TURN 6 :club: on4k, ja push 9,5k on call otočí Q :club: 2 :club: river J :spade: a dostávam sa na 30k cca.

Potom sa už len odhadzujem, raisnem a netrafí ma, callnem a netrafí ma a stále ma niekto monster, takže blufy neprichádzajú v úvahu. Nakoniec vypadávam, keď si pán pri BB1,2k na SB otvorí na 2,5k ja Push 15k s A :club: 9 :diamond: , snapcall od A :spade: A :heart: a no help a vypadávam.

Inak bolo super, na stole celkom zábava, aj keď na nedeľu sa to nehrabalo :P :Yahoo!: :crazy: , ale tak pohodička. nenudil som sa, pokecal som si, opäť som neúnavne odpovedal na otázky či si hry zapisujem a či mi to pomáha...časom takých ako ja možno bude viac :wizdo:

GL a pekné sviatky
wizdo :wizdo:

P.S. dal som si predsavzatie, že si začnem zapisovať aj -"čo by bolo keby handy", takže začnem písať v zmysle - foldol som, ale ako by ste to zahrali na tomto boarde? resp., bola by táto línia korektná? atď.
wizdo

Odoslaťod Cepel 29 Dec 2013 16:28

well played bro, nabuduce snad vychytas lepsie spoty, chcem report z FT, good luck :good:
Cepel

Založený: Nov 2013
Poďakoval/li: 0 krát/12 krát

Odoslaťod wizdo 30 Dec 2013 16:44

Čauko,
takže pokračujem v sérii turnajov, kde som rád keď nevypadnem pred blindami aspoň 1k :evil: :evil: . Včerajší 15eur donkament v CCC, ktorý je seriozne velmi fishy, som ako inak opäť raz pohorel na plnej čiare. Vyhral som 4ruky za turnaj, KK, JTs, ATo a AQs, áno seriozne to je všetko a všetko ostatné som buď prehral alebo nehitol. Hľadal som spoty na "čobybolokeby" handy, ale nejako nebolo čo.

Ale tak poporade, stôl nice, spoznávam 2 ryby obe hrajú skoro ATC (29,58 included), keď ich vidím foldnúť tak verím že je to 72o...
Pre predstavu, ryba čo sedí na seat 4 - vyhrá 29 vs AK (preflop limp/callne 6BB raise) flop K92 a stacknu sa. Chvilu nato vs ten isty vyhra AA vs 88 na T86 kde mu príde runer runer flush. hitne flush s T5s vs semishort atď. Som až plakal :shock: :crazy: , že to snad nie je mozne, ale ano on pokračoval 57 vs 88 na Q96 8 x, A7 vs 44 na A74 7x kde bola najkrajšia hláška večera. Po turne pánko check dark, chalan all in dark, pánko snapcall, čiže sme all in na rivri na turne :crazy: :crazy:

No k mojim handám výnimočne iba krátko. raisnem si K :heart: K :spade: , 2x call, Flop 3 :diamond: 4 :club: 5 :spade: , cbet/call, turn 9 :spade: bet/call, river 8 :diamond: X/X - chcel som aby blufol, lebo on tam A2,67 nikdy takto nezahrá...
J :diamond: T :diamond: si raisnem OOP a cbetom na 9 :diamond: 9 :club: 8 :spade: beriem pot.
Raisnem si OOP po 3xL J :spade: J :diamond: , 1xcall. Flop Q :heart: 4 :heart: 4 :club: cbet/call, turn 2 :spade: bet on raise 4,4k , ale raisol chalan čo viem že to tam bude mať, ukáže mi 4 :diamond: 6 :spade: ...

Začína ma mátať TILT, ale hodne rýchlo sa ukludnim...Je to skôr taká rozčarovanosť nad tým, že buď nič nehitujem, alebo ma sucknú/nevytočím...

Raisnem si A :spade: K :spade: , 2x call, flop J :club: T :club: 4 :club: cbet/foldujem na push shorta.
Raisnem si J :heart: J :spade: , 4x call flop A :diamond: 7 :spade: 4 :heart: , hneď lead, za mnou raise, lead-pushol, raise po chvili call a otočia 7 :heart: 7 :diamond: a A :spade: Q :club: ...easy no keď nechodí tak nechodí...

Odhádžem sa po callovaní OESD a po blindoch mi ostane 3k...a prichádza megafunny hra
Pushnem na BB400 A :spade: T :club: , call (Talianova manželka) a BB repush 7k s Q :heart: Q :diamond: , pani foldne 23o :crazy: :P Flop neomylne A :diamond: 4 :spade: 5 :club: A :heart: 6 :spade: a to rozčarovanie keby ste videli 8-) :evil: :angel: :pokerface: , že ako really??? 23o je easy call 7BB...
Potom mi prejde spomínaný push s A :club: Q :club: kde mi chalan foldne ruku so súčtom 10 ale 55 to není (alá popoluška, tie vianočné rozprávky ma nakazili...), aby som nakoniec vypadol keď mi SB pushne 10BB s K :diamond: 5 :diamond: ja snapcall s 9 :spade: 9 :club: , pri stole sa zahlási foldol som K, flop ale K :club: T :spade: 6 :spade: Q :heart: 4 :heart: a idem domov.

Začína to byť trochu o nervy, ale zatiaľ som celkom OK, zabúdam že MTT sú behy na dlhé trate a ja patrím k bežcom, ktorý trénujú ešte len chvíľu a robia chyby.

Počas hry som si zapísal 2 myšlienky:
1, Filozofia hrdinu - nech je to akokoľvek zlé odpaľovať turnaj light nebudem!!! - osvojené už mám
2, Filozofia víťaza - udrieť keď sú slabý - osvojujem si

GL a pekné sviatky všetkým
wizdo

IKAROS

Odoslaťod wizdo 31 Dec 2013 12:40

Hou hou hou,
dnešný blog som nazval celkom príhodne IKAROS prečo?, to si prečítate.
Včera sa hral 22eur WIN THE BUTTON turnaj v CCC so začiatkom o 20tej. Zatiaľ je tento turnaj pre mňa zakliaty a takým ostáva aj po včerajšku.

Neuveriteľne som sa nasmial počas turnaj, čo aj pri nepodarenom závere necháva vo mne príjemne strávené chvíle. Ako je zvykom cez sviatky, Concord sa prehýbal pod objemom hráčov, ktorý prišli hrať a entries nakoniec bolo 151. Stôl bol super. Zamnou sedela pôvodne som si myslel, že slečna - ale vykľula sa z nej pani, keď z nej vypadlo, že má syna v mojom veku, za ňou pán, ktorý si na posilnenie musel dať metaxu, aby sa mu dobre hralo a za nimi môj kamarát, čiže o zábavu bolo naozaj postarané.

No ale poďme k turnaju.
Počiatočný stack 20k.
Spoiler:
Na začiatku beriem potík s K :club: 7 :club: , keď overcallnem UTG 125 (6x call). flop 8 :club: 5 :club: 2 :diamond: betnem 250, 2x call. Turn T :club: dám 450, nech ma raisnú, resp. nech vyzerám slabo, "že sa len pýtam". River J :heart: betnem 1350 a dostanem call. Easy money

Potom som 2 levely carddead...
Lucky turn ale s plánom
Spoiler:
na BB150 si otvorím loose K :spade: 6 :spade: na MP, 5xCall... :wall: :evil:
FLOP K :heart: J :heart: 4 :club: a cbetnem 900, dostanem minR od pána s metaxou a callujem, tušil som že je lepší, ale board je heavy draw a mal som v pláne na scary kartách X/R turn a bet river
TURN 6 :club: mi ale dáva monster a jeho 2,5k callnem.
RIVER 9 :club: sa mi nepačí tak veľmi a ideme X/X otočí A :diamond: K :club: a dostávam sa na cca 26k.

Runner runner trips s GS na flope poprvé
Spoiler:
BB150, ide 2x L a raise 350, callnem s Q :spade: 9 :spade: a callujeme až po agro pána na BTN ktorý squeezne na 1150, je to tak málo že na flop ideme 5ti.
FLOP Q :club: 9 :heart: 4 :heart: a ide check po mňa a dávam celkom malý bet na 2200 (mal som dať aspoň 3,5k :wall: :wall: ) a dostávam od agra call
TURN T :heart: a leadne 3,6k - flush mu neverím ani kúsok, ale vyzerá že presne to sa snaží reprezentovať, raise nemá zmysel = callujem
RIVER T :spade: a on dá 3,6k, vtedy ma to nenapadlo ale to vyzerá ako valuebet, blufoval by asi silnejšie tak za 5,5k...callujem a otočí T :club: 8 :club: :wall: :w4444x: :w4444x: :w4444x: :bad: :evil:

Som zľahka otrávený ale celkom rýchlo to vyprchá, ale to prichádza ďalšia viac ako hodina carddead. Zahadzujem poctivo a neriešim. Až to konečne príde.

Rýchly vzostup IKAROV

Quadripple up
Spoiler:
BB1200 mám 8,8k a UTG+1 R3k, 2x call a ja si na BB nájdem A :club: K :club: , snapshove, a 3x call
Board výjde 6 :club: 6 :diamond: J :spade: 6 :heart: A :diamond: a vďaka Ace on river beriem asi 35k pot. Súperi mali Q9,Q8,22
.
Luxusný double up
Spoiler:
Hneď nato dostanem K :club: K :spade: a po akcii, Raise UTG na 3k, pán Push s Q :heart: 9 :heart: ja snapshove a po boarde J :spade: 7 :diamond: 4 :heart: J :diamond: A :heart: sa dostávam na cca 80k.

Never easy
Spoiler:
Zvýšia sa nám blindy na 1600. CO limp, SB limp a ja dávam 6k s 9 :spade: 9 :heart: , obaja call - prekvapivo 8-)
FLOP 9 :club: 7 :club: 6 :diamond: a betujem 11k, chcel som raise (páni toho boli schopný) a get in, pán na CO call
TURN T :heart: - :wall: :evil: never easy ale idem X/call pánov bet 11k (bol schopný aj blufov, čiže blank river a rozumný bet som bol ochotný callovať
RIVER A :club: :river: - wtf kurva niečo horšie nebolo? ideme X/X a pán ukazuje 4 :club: 4 :diamond: a som na 110k cca

Pussy play s JJ
Spoiler:
UTG+1 (celkom nitty) R 4,5k na BB2k, call, call, ja to iba callnem!!! :wall: :wall: (raise tak na 15k) a kamoš na BB push 19k s 9 :club: 9 :diamond: , UTg+1 repush a ja po chvíli face up foldnem J :spade: J :heart: - lebo má asi 65k a podruhé idem do flipu a horšie, jediná handa čo bijem je TT...Ukazuje A :heart: Q :diamond: a board K :spade: Q :spade: 7 :heart: K :diamond: Q :club:, kamoš out a riešime, či by po mojom 3B to poslal tiež, ako inak nevie...

Easy play
Spoiler:
BB2k stále a ja raisnem A :spade: Q :diamond: na 4,5k na MP, dostanem 4x call
FLOP A :heart: :diamond: 2 :club: 6 :spade: sa mi hodne pozdáva a betujem 13k, call od HJ a SB short call all in (mal 12,8k)
TURN 5 :diamond: a ja checkujem, pán bol celkom akčný, takže som mu rád prenechal iniciatívu (+ mal tak 40k behind), checkuje
RIVER 9 :club: a ja dávam asi 26k, foldne, short ukáže 6 :club: 7 :spade:

Cooler v môj prospech
Spoiler:
Som na vlne a tak si po 2x Limpe na BTN otvorím na 6k K :diamond: Q :diamond: BB a limpery call
FLOP K :spade: Q :spade: 8 :diamond: a betujem 13k, BB instapush a ja call, ukáže K :heart: 8 :club:
TURN A :heart:
RIVER 9 :heart: a dostávam sa na 210k stack

Takže v podstate som sa za 1,5levelu dostal z 8,8k na 210k pri BB2k a AVG okolo 70k na celkom slušný table chiplead a v turnaji som určite patril do top3. Ale presne ako IKAROS aj mňa to ťahalo k výšinám a presne ako jemu, aj mne zhorely krídla a nakoniec som zúfalo padol ešte hlbšie, ale tak nepredbieham a poďme na wtf kurva ovce/ryby naozaj?

IKAROVI začínajú horieť krídla
Seriózne wtf? - semibluf zapaltený z hovädinou! :wall: :wall:
Spoiler:
Trošku lietam a mám chuť hrať, som deep a môžem si to aj dovoliť.
3x limp, mám A :diamond: 6 :club: a completnem z SB, BB check.
FLOP T :diamond: 5 :diamond: 2 :diamond: a idem X/call 4,5k bet ostaneme v hre 3ja
TURN 3 :heart: - pán betne 8700 a ja ho easy raisnem na 25k (mal 65k behind), po chvili to doplatí - myslel si že som dal "iba"20k..
RIVER A :spade: a ja posielam all in, po dlhej chvíli ma doplatí a otočí A :club: 2 :club: :evil: :river: :w4444x: :w4444x: :w4444x: :bad: :bad: :bad: :bad: - tak toto bolo mega, keby ukázal set, 2P, str8, Ax s diamantom a lepším kickerom, ale toto??? wtf a padám na 110k, čo je stále mierne nad AVG

Tak po tejto hande som sa išiel predýchať. Som si neodpustil poznámku, že čo za pičovinu calluje, že mi nič neveril...ale best je že okrem A/2 mu na river hrala 4ka (ale tá mne lepšie), nemal diamant a v podstate netuším ako chcel platiť vôbec 20k raise na turne...seriozne som otravený a rozhodený...

Záver, po pauze mi ostane cca 100k čo je pri AVG 105k a BB4k pohodový stack.
IKAROS padá do hlbín oceánu a umiera - true story
Ale runner runner trips s GS na flope podruhé
Spoiler:
Táto handa má toľko chýb až sa desím ich vôbec sem písať.
Mám nový stôl poznám 3 hráčov, ale PFR nie. Neviem 3B light. Nechám sa ukecať na call... :wall: :w4444x: :bad:
Stále v light Tilte, ale clekom OK, callujem R na 11k pri BB4k s A :club: J :diamond: na BB.
PFR bol v top3 turnaja s asi tak 300k chipmi, BTN caller bol hravý semireg
FLOP A :spade: K :spade: 4 :club: a ja som ready na X/R push ale všetci checkujeme.
Turn 3 :club: betujem 16k a PFR call
RIVER 3 :diamond: a checkujem, value nebola z čoho a jediné čo mi rpišlo dobré bolo ho nechať blufnuť. Chalan ale overbet pushuje 100k, pozerám nato a mozog mi pracuje a výjde mi z toho že má buď 3x alebo air - missed FD, GS, OESD atď, ukecáva ma najprv nech necallujem, potom že aj tak foldnem a nakoniec mi hlási time...callnem a otočí 2 :diamond: 3 :heart: - no comment
PFR 3B na 30k a flop push, turn väčší bet a river ship, flop lead...milion možností a ja zvolím tu najhoršiu

Takže posledný turnaj ma zaklincoval a som rád, že sa tak stalo. Narozdiel od IKARA ja mám možnosť sa zlepšiť a svoju hru si opraviť. Ale skôr to bola veľká frustrácia, lebo posledné turnaje som carddead a keď nie tak ľudia ma suckujú z blbosťami, alebo sa musím pozerať ako blbosti vyhrávajú.

plusy/mínusy včerajšieho turnaja
+ filozia hrdinu aj víťaza aplikovaná, spravil som podľa mňa dobrú liniu s tým A :diamond: 6 :club: , hral som rozumný poker s čistou hlavou (okrem poslednej handy)
- posledná handa, light raise v skorej fáze

GL všetkým a všetko dobré do nového roku Vám prajem
wizdo

Odoslaťod Ceasears 31 Dec 2013 14:39

Si veľmi stratený v post flop hre so slabými hráčmi.Podľa mňa nic nevymyslaj kým sa nezlepsis...Hraj jednoduchý ABC poker,tight agressive...A pripomeniem Ti jedno základné pravidlo : NEBLUFFUJ RYBY,ona nechape čo tým raisom presentujes,ona vidi iba svoju ruku! Keď to máš : silno VALUEBETUJ,keď to nemáš folduj.

Za tento príspevok od Ceasears poďakovali :
ramzey
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod wizdo 03 Jan 2014 18:06

Happy new year,
takže po novom roku som opäť včera zavítal do CCC na 25eur 1rebuy s reentry začínajúci o 20:00. Stack bol 8/12k a ako už je zvykom beriem si rovno aj rebuy a po stole pozerám, rebuy nemá nikto, pekne všetkých pokrývam.

Na stole vedľa mňa sedí slepý :fish: :lol4: :wtf: :omg: , asi novoročné prekvapenie. Počúvať jeho drísty stojí fakt zato, ale keď to začne preháňať je to zlé. Myslím, že som ho aj počastoval zľahka "nepriateľským" - "drž hubu", načo mi povedal, že biť sa môžme ísť von :shock: :crazy: , som skoro spadol zo stoličky...a potom zadelí - že kedysi boxoval, pozerám fajn to nebude problém...Na stole je vrava a z neho vypadne, ža šak podávanie vody a uteráku sa tiež počíta :o :shock: :lol2: :ROFL: :ROFL: umieram, ale tak aspoň je sranda.

Osadenstvo stolu, seat 1 slepí, ja seat 2, seat 3 talianova manželka,seat 6 agro, seat 8 agro/bluffy

Potom čo si pár hand raisnem, a leadnu do mňa na boardoch kde majú monster, ale leadnu, overbetnú pot...no problem foldujem. V podstate som hral v turnaji 4 ruky a všetky 4 som prehral.

Q :heart: Q :spade: sick spot...
Spoiler:
BB150, HJ agro Limp,CO dalsi limp, ja na SB R 550, BB (talianova manželka) call a obaja limpery tiež call
FLOP T :heart: 9 :spade: 7 :club: , ja betnem 1k, BB call a agro R na 3k (čakám Tx, 8x, v najhoršom 2P, Jx,6x a pod a plán je safety turn X/push ak betne tak že to bude good (priveľa kariet mi zabije akciu)) a BB tiež call
TURN 9 :diamond: ja X, BB bet 3k wtf? :shock: :crazy: , talianova manželka hrávala divné línie, presne ako talian sám, takže priveľa kreditu nedávam, agro iba call, ja pozerám na pot vo výške 15k a 15k mám behind, ankoniec iba callujem predsalen aj 9x má v rangi a blank river som plánoval X/C
RIVER 8 :heart: :evil: :river: :O: :O: sakra, a betne 4k, agro foldne a ja rozmýšlam až mi hlásia time a foldnem face up QQ, otočí J :club: J :diamond: !!!! :wall: :wall: sick river... agro hovorí že foldol 8x

Ostáva mi 12k a idem na break

Po breaku je BB200 a v podstate hneď prvú handu vypadnem...

A :heart: A :spade: obv.
Spoiler:
agro a mladý chalan za ním limp, ja dávam na CO 1k a SB a obaja limpery call. agro a mladý chalan majú cca ako ja okolo 12k.
FLOP T :heart: 9 :diamond: 2 :heart: checknú ja 2,5k agro call, chalan dáva 5k, ja instapush (trochu otrávene) agro tiež push a chalan urobí nemožné a foldne, agro otáča K :heart: 7 :heart: ja mám A :heart: A :spade:
TURN A :club:
RIVER 4 :heart: :wall: :wall: :river: :river:

V najbližších dňoch spravím sumár mojej live hry a dám si trošku voľnejší režim čo sa týka pokru.
V nedeľu hrám turnajový freeroll a čo potom sa uvidí.

GL all v novom roku
wizdo

Odoslaťod wizdo 07 Jan 2014 13:32

Krátke reporty

NEDEĽA - turnajový freeroll pre top18 hráčov, som carddead, nič nehitujem, odblindujem sa keď 2 orbity po sebe vidím prvú kartu 2ku a k tomu niečo od 3 do 8, vypadnem 12ty za 51eur

Trojkráľový turnaj 6.1. - 18eur reentry - 2k garant - easy prezbieraný
Pekne vymyslený turnaj, bonusy super, fishy až to bolelo..
Prídem až na level BB150, prvá handa A :heart: A :spade: raisnem 700 po limpe, 5x call. FLOP J :club: T :spade: 8 :club: a ide bet 1600 push 9k, foldnem repush 30k a chalan čo dával 1600 foldne - smutne som najlepší proti 9 :spade: 9 :club: a T :club: 7 :club: TURN 3 :club: RIVER 7 :diamond: funny, obaja by ma zobrali...

celý turnaj mi nič moc nechodí alebo nehitujem a smutne pozerám ako sa 10-20k poty presúvajú smerom k 2x rukám na A2489...wp
Popravde začínam pociťovať závisť :w4444x: , netrpezlivosť :O: , cítim sa otrávený :wall: a deprimovaný :crazy: , ale tak to je turnajový poker, pár krát hitnem a potom môže prísť dlhší break...stáva sa

Limpnem si UTG A :diamond: K :spade: (3 agro hráči čo radi minraisovali - ale všetci iba call), na flop ideme 5way - A :heart: 6 :diamond: 3 :diamond: a betujem, 2x call, TURN 4 :club: a posielam all in call od Q :diamond: 4 :diamond: river blank a aspoň chvíľu som ešte v turnaji.

Na stole sme medzičasom mali poker KKKK, 2x full, takže ľudia dostávali turnajové kredity pekne v svižnom tempe...

Nakoniec vypadnem keď si čerstvo zdublený short limpne A :spade: K :club: a ja si na BTN nájdem K :heart: Q :heart: a pushnem 7BB, on snapcall FLOP 9 :heart: 8 :heart: 3 :club: (Už odchádzam viem že mi to nepríde) TURN 3 :spade: RIVER 7 :diamond: a končím.

Sorry za strohý report ale posledné turnaje sú pre mňa trošku psychicky náročné, ale verím, že ak sa dostanem cez toto obdobie, veľa vecí sa mi vyjasní a veľa chýb napravím...Musím iba vydržať a zlepšiť hru.

GL ALL
wizdo
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!