Ahojte,
včera (sobota 1.12.2013) bol turnaj v Concorde a to 15eur s reentry s 1200GTD. Turnaj mi vyhovuje v tom, že ho hráva ho relatívne menej hráčov (do 60).
Veľké plus dávam, že nerozpúšťali nejako rýchlo nefajčiarsky stôl a rozpustili ho až na semifinaltable, čiže som väčšinu turnaja sedel pri jednom stole.
A teraz k reportu:
Pre lenivých
Pre tých čo majú radi aj detaily:
Pred turnajom som sa rozhodol, že dnes skúsim viacej blufovať a hrať agro ak predomnou nebude akcia, alebo uvidím príležitosť.
Hneď prvá handa callujem 200 raise s 36s na BTN, flop K98s moja FD, po checked betujem, turn 6 luxus betujem opäť river T a betujem 2500 (BB50) a pán zahadzuje, no pekný pot na úvod.
Hneď nato mi nevychádza bluf s 79s vs ten istý pán (slabý river bet).
Urobím zopár light callov ako to už v early fáze býva, nejaké tie valuebety, s Q6s na A64 mono Q betujem turn aj river, calluje ma QJ čakal aj FD, skúšam light raise +cbet, neúčinné, tak sa ukludním a idem ďalej.
mám asi 13k, a callnem UTG R 600 BB200 s 56s na CO po 2x calle. V hre sme 5ti. PFR je kamoš. Flop T74 cbet 1625, calling(pán QQ all in na Kxx - dostanem sa k tomu) call, ja insta call a za mnou call. TUrn 3
bet 4k, CS call a ja push 9,2k kamoš call s AA easy game a mám 35k.
HANDA č.1 -
dobre zahrané?Hneď ruku nato mám ATs a otváram na HJ na 850, kamoš a BB semireg call.
FLOP J83r cbetujem 1500 a BB call
TURN Q mi dáva FD a double GS, bet 3500 on R 10k ja push on call, otočí AQ...(wtf kurva im to s tými overkartami chodilo)
RIVER T
prehrávam 27k...ostáva mi 9k.
Odhádžem sa po cbet/folde až na 3k a tu začína môj road trip
...
BB400 3x limp ja BB JJ push a 2x call majú J6 a KT Board 733 8 5 a mám 9k
BB400 pán CS R1400 ja call na CO s KQs, v hre sme 5ti, FLop K85 CS bet 3k, call a ja push 7775 (nevymýšlam si
) CS call s QQ blank zvyšok a mám 27k
back in game...
Odvaluebetujem si K8 na Kxx vs CS s FD...
Vezmem shorta KK vs JJ a mám 38k, no už to aj vyzerá good...
A9o si na BB checknem, na Khi checked, turn A poskoci srdiecko a bet a insta minraise, callujem river blank a ukazuje A5 berem ďalší pot a držím 40k...
Otázka č.1som BTN ku mne fold a na SB/BB sú seminity hráči, otávarať ATC? BB3k, raise 6500 stačí?
Otázka č.2Mám asi 32k a raise early s A7s, call a push od kamoša, foldujem - je to tu easy push? lebo čo vidím na live, tak aj 6BB stack sa dá hrať raise/fold...ale možno len chytám zlé navýky
P.S. kamoš mal AK a caller A7s...
HANDA č.2 -
dobre zahrané?Na BB dostanem 76s a po 4xlimpoch sa rozhodnem pushnúť na BB s 20k (ak vyhrám mám double up, ak ma callnu a vyhrám triple up - so easy push nie?) - otázka KOĽKO % RANGE TU PUSHNUT?
Call od AQ Board KJ7 8 2 a mám 57k
BB4k, som na BB a UTGL, SB complete a ja checkujem 24s. Flop KQ3 s mojou FD a SB lead 5k, ja call a UTG push...obaja foldneme, mám to dať keď v pote je asi 25k a ja mám 40k behind?
Rozpúšťajú nám stôl a sadnem k druhému. Dealer ma zachráni missdealom (resp. trafil by som 66 do 99) ale tak občas to šťastíčko...
- týmto nechcem nejako znevažovať dealrov v CCC práveže oproti tomu čo som mal inde som viac ako spokojný a je aj vidieť, že hráči dealerov poslúchajú a keď nie je tu stále floor. Rýchle miešanie aj rozdávanie, pohotové reakcie, rýchle počítanie chipov...no luxus
Splitnem A6 do A7 board JJ9 (luxus) 2 (
) Q (
)
DU AQ vs J9 a dostanem sa na asi 70k...
Pán v light tilte pushne 32k ja na BB6k (bez SB) mám A4o, je to za pol stacku ale tak callnem má 92 a držím, nice 100k - a to som mal 3k jednu chvíľu...
Potom sa odblindujem po tight korekt foldoch, pán predomnou čo nič nehral pushne BvB 5,5BB mám Q9s ale foldnem, otočí A2, handu nato pushne opäť ale to už je 7,5BB a 1/2 môjho stacku ale KJo sa mi foldovalo ťažko, mal A3, a chviľú nato na BB po raise od CL a pánovom pushi foldujem aj KQ a pán otáča AK. Tight is right sometimes.
Vyradím shorta K9 vs T5 a stealnem blindy a ideme na FT a som ITM
Seating luxus, lebo kamoš sedí predomnou, čo po hodine alebo dvoch ticha je skvelé
Kamoš vypadne ako 9ty, po trochu smolnom "flipe" na Jxx s FD cbet/pushne AJ do K9s a pánovi príde postupka...
Mne sa podarí po UTG limpe a SB pushi nájsť JJ a vs A7 na boarde J75 4 9 easy DU na 150k. pri BB12k žiadna sláva ale oproti 70k alebo dokonca 3k je to luxus.
Short, s 17k pushne BTN ja call SB a BB check, checkujeme a ja rivernem postupku s 76s na T93 2 8 (inak BB mal FD+pár od flopu) a mám 175k a sme last 6.
MEGATIGHT po UTG raise foldnem AQo (bad feeling) a short pushne, UTG call s AK, short AJ a sme v 5tich...ufff
Raisnem si 44 a call od BB (nefoldol mi jediný BTN R), flop AT3 cbetnem, callne, turn K checkneme a river 4 mu pošlem, nakoniec po váhaní foldne KQ a ja ukážem, nech mi aspoň trochu veria.
Odtiaľto si už handy nepíšem, lebo zľahka zaspávam, čo sa odrazí aj na jednej zlej hre, ale pár pushmi a nejakým tým hero callom sa dostanem do last 3 a po troche naťahovania sa a setupe splitujeme CL 245eur a ja + ďalší pán po 200eur.
Ak by niekoho zaujímalo - končíme o pol 4tej, chips dokopy okolo 1,7 mil - mal som 450k, keď sme delili. (CL okolo 800k a pán zvyšok)
ďakujem vopred za postrehy a názory.
GL a vidíme sa opäť niekedy v Concorde
wizdo