grulo napísal:Prva sa mi nepaci, imo vsetko misslo, ze by to bol super spot na bluff by som netvrdil.
A posledna, preco myslis, ze bottom set nemoze shipovat, ak si myslis, ze budes tocit proti FD a ked ides tocit tak casto nebudes mat ani tych 50%. Podla mna tu bude velmi polarized a FD si IP len callne.
Inak GL pekne vysledky a mohol by si sa trosku rozpisat o tej small ball strategii, ked ti to tak vychadza
ano vsetko misslo, ale stale mam dost value ruk na river bluff. a hlavne river prisiel K a uz ked som raisol turn, tak na tejto karte, musim ist bet so vsetkymi bluffmi.. to ked budem hrat takto pussy, nikdy nedostanem value z mojich value ruk.. shovom na riveri vyfoldujem Tx,JJ,QQ a jedine, co mi to da je fakt asi len KT,KK a JQ.
Zeltzn napísal:Co je pre teba good reg?
good reg je pre mna taky reg, ktory je winning, podla statov nevidim hned sposob, cim ho budem exploitovat a nevidel som ho este velmi spewnut.
Zeltzn napísal:hand 1 - na T nemas najmensie pravo raisovat for value pokial nevies, ze je supermegaspewer. Dalej ten sizing wtf? Davas mu priame odds na call takmer so vsetkym a neocakaval by som vela foldov na R. Na NL100 by som uz zaradil TT do 3b BvB range, este aj sam hovoris, ze je good reg. Imo velmi missplayed handa.
preco? normalne turnujem 3ti par na blaf, co je na tom zle? river ako som uz napisal, musim shove...
Zeltzn napísal:hand 2 - mas handu, ktora sa hra dobre v MW potoch a vravis, ze SB je fish. Nevidim najmensi dovod pre SQ pre. Fish ta moze mat stale dominovaneho, ak reg callne, tak mas velky problem uhrat to postflop, lebo fish takmer vzdy overcallne. SQ si robis iba problemy s touto hand selekciou.
suhlasim, bol som zaslepeny tym, ze chcem fish pre seba
Zeltzn napísal:hand 3 - nevidim tam ziadny overplay, je to dobre zahrate z jeho strany
srsly? aku mi davas range na turne (9% 3bet z BB)? co horsie ti zaplatim na riveri? za mna za neho: x-back turn, call river, alebo po checku sam betujem river. tymto sa strasne separajes do top mojej slowplaynutej range.
Zeltzn napísal:hand 5 - dava to zmysel, ale readless by som hral XR/F. Vobec by som sa necudoval, keby ti tu vacsinu casu ukazal 33/77.
hej hej, ja netvrdim, ze to je nejaka hitparada, ale mam s nim slusnu dynamiku a niekedy ma dost abusuje, tak musim playbackovat spat sem-tam
haman napísal:Handa #4 - lubis overbetovat river allinom s nuts, ako sme si vsimli aj na pp.sc homegame session - citatelne? naozaj tak ziskas viac value? robis to aj s bluffmi? tu si mal mega 'stastie' ze ti to zavolal s flushom na 2x preparovanom boarde.
jj, mam to balanced, overbetujem vhodne karty aj ako pure bluffy. kazdopadne 3,5x overbetpot nemam balanced bola to fish a som myslel, ze hra nejakym sposobom tricky poker alebo FH
haman napísal:aj mna zaujima konkretne ako aplikujes small ball strategy. davas mensi sizing preflop aj postflop (cbet, raise) zrejme, ale pls napis konkretne cisla.
nic prevratne imo, mam vacsiu edge postflop ako preflop a proti uplne unknown hracom radsej safely foldujem preflop na nejaky 3bet akoby som som sa dostaval do guessing modu=> setrim 0.5BB. Myslim, ze dalej ma widely calluju a tym, ze hraju mensi pot nemaju on az taky "zaujem" dalej mam viac priestoru barelovat draws, resp. aj viac mozem 4betovat light. max value mam vsak dojem, ze ziskavam preflop, velmi malo kreditu davaju mojim openom a neprimerane vela ma 3betuju a calluju 4bety.
otvaram z kazdej pozicie (ak neni fish za mnou) 2.5x, okrem BTN kde 2x. zacal som to robit aj kvoli tomu ale, ze som bol dost nitty, nieco ako 17/14 a na stovke sa s takymi statmi hrat neda, nedostaval som zaplatene value ruky potom. na 50tke s tym problem nebol, ale stovka je uz ina v kazdom smere. teda v sucasnosti aj rozsirujem range na nieco ako 23/20 a aspon prehram tymto sposobom menej money, kym si na to zvyknem
proste ti regovia su tak zvyknuti na 3bb open, ze su uplne mimo, ked otvorim z EP/MP na 2.5x a zacinaju robit hluposti, lebo si automaticky myslia, ze mam "slabsiu" ruku alebo co