mr_kaktus napísal:minuly rok som tam mal premieru
(DNF
boli prave tie strasne horucavy) ale ako jednotlivec. idem aj tento. stafety sa daju dat hocijako (je to len na vas). kamosi minuly rok tocili bike tusim kazdych 30 km. ako zaciatocnikovi by som ti ale neodporucil ist bike a potom hned beh - to mas uz v podstate polironman bez plavania a beh hned po 90 km biku je pomerne specificka zalezitost
skus niekedy v treningu a uvidis
ok super, dik za info
tak to inak nakombinujeme
no ja urcite iba na beh a bicykel si verim, s plavanim je to u mna horsie, nejak nemam ten sport rad
kazdopadne, good luck tohto roku a vela sil do treningu
sam ked to chces dat, tak to velky respekt! a verme v chladnych 20 stupnov celzia
sudden napísal:Skoda, myslim, ze mas potencial na hranie vyssich stakes aj ked obv sa to da pochopit, hlavne ak poker nie je nejaky tvoj hlavny zdroj prijmov. GL s hladanim tej rovnovahy.
Inak so stakingom by som bol opatrny. Je velmi malo schopnych+doveryhodnych ludi, ktori potrebuju staking a nie je jednoduche niekoho takeho najst. Potencialnych stakerov je imo dost, ale vhodnych koni je nedostatok
Diky, no ja urcite moje "pokrove kopacky" nevesiam na klinec
ale v mojej momentalnej RL situacii mi nepride rozumne sa tomu nejak vaznejsie venovat a obetovavat svoj cas na ukor inych veci.
Co sa stakingu tyka, ano som si vedomy do coho idem a ked sa mi cokolvek na potencialnom konovi nebude zdat OK, tak do toho nepojdem, ale verim, ze by som mohol aspon jedneho najst. Uvidime. Uz som aj rozmyslal, ze kamosa NL100 rega staknem pre jeho safer BM, ale asi som toho nazoru, ze aj ked v tomto pripade je pravdepodobnost scamu konvergujuca k nule, tak keby bustol moju investiciu, tak akurat by som sa na neho nasral a narusilo to kamaratske vazby
cize radsej staknem pre mna doteraz uplne unknown cloveka, za ktoreho sa niekto zaruci a v pripade neuspechu ma budu srat akotak iba vyhodene peniaze.
Stanley VII napísal:Táto veta je pre mňa vcelku prekvapujúcou - keď si si v reálnom živote prestával peniaze vážiť preto, že si ich mal veľa, možno si ich začneš vážiť viac, keď ich bude menej, ale podľa mňa je stále lepšie mať ich veľa
Je síce pravda, že zhora sa padá ťažšie, ale prečo padnúť skôr, keď môžeš "padnúť až neskôr"
. Dá sa to riešiť aj inak - napr. nedovoliť si cashoutovať. Spraviť jeden účet, na ktorý by muselo ísť 90% cashoutov a kde by si si šetril napr. na auto alebo na byt, hocičo. Nenabúralo by ti to toľko ten reálny mesačný príjem a nedegradovalo v mysli hodnotu peňazí a predsa by si z toho pokru niečo mal, čo bez neho nebude.
Samozrejme ten druhý dôvod na určenie si priorít, trávenie času s frajerkou alebo kamošmi už je iná vec a to plne rešpektujem. To je aj môj problém, kamarátom som sa venoval dlhú dobu dosť málo, s rodinou som málo tiež a nie je to jednoducho dobre. Už sa cítim taký nejaký sociálne skorodovaný. Pri kompe beží človeku čas rýchlo, má pocit, že s ostatnými nebol iba krátko a teda mu toľko nechýbajú, má pocit, že ich videl nedávno. Ale tým ostatným mimo kompu "čas beží pomalšie" a vnímajú to preto pravdepodobne inak...
tu nejde o to, ci ich mam vela alebo malo (skor si pripadam, ze stale si vediem ten spravny lowcostovy studentsky zivot a nosim igelitku so sebou do potravin
). Len problem bol v tom, neviem, ci sa to este niekomu stavalo, ale ked som si siel nieco kupovat, som sa na to nepozeral ako na cenu v eurach, ale ako na cenu v big blindoch
a som sa pristihol, ze mi bolo jedno, ci dam o ten big blind na to viac alebo nie. no proste, zmyslanie uplne mimo realitu...