h4l4 napísal:Mne by v podstate stačilo 400-1K dols na nejakú menšiu herňu, na nejake 10s, teraz sa dostavame k tomu prečo nemam volume; lebo sa snažím jednostolovať, viem hrať aj 20 stolov, ale len b/e, vždy keď mám na tých grafoch nejaké stúpanie, tak to bolo jednostolovanie menších fieldov ako 360, resp. väčšinu času <180; takže by mi celkom teoreticky stačilo na povedzeme 170-240 man fieldy aj tých 40bi. Ak by boli dosť priaznivé štruktúry, za ktoré ja považujem 15 min lvl

Ohladom detailov by som sa dohodol so stakerom podla jeho určených podmienok. Preto som nepísal nič konkrétne.
btw. môj prvý staking live bol okolo 1200e, bez dokazovania čohokolvek, takže mi to nepripadá príliž nemožné

Ak by si bol seriozny tak nemelies s prepacenim kokotiny obdobneho kalibru.
pozri, ja ti poviem ako to so stakingom naozaj je. ak si dobry microlimit hrac, nie je az tak tazke niekoho najst, ktory ta staknu a zacnu ta ucit, ale prve co ta naucia je ze :
- hrat 20 stolov efektivne vie malokto. ak to vies klobuk dole. ale to by si mal sakra ine vzorky.
- na 170-240 runner field ti staci 40 BI , rovno ti povim ze to je jasny bankrot manazment , na hocakom type 90+ runners sa moze stat 100 BI downswing aj najlepsiemu regovi, aj ked ma roi 30%+-.
- 15 min lvl turnaje su sice krasne, ale nebezi ich tolko,aby sa hocikomu oplatilo ta staknut pretoze vysoka roi (da sa 70%) ale nizke volume ( odohras maximalne 30 denne)
- kazdy staker bude chciet prijatelne volume. ak nedokazes urobit 1500 turnajov za mesiac, na microlimitoch to pre nikoho nema ziadnu hodnotu.
- to co tu vypisujes znamena ze tvoje ego je niekde medzi mesiacom a jupiterom, a to nikdy nie je dobre, 99% takych stakingov ide do straty od zaciatku a koncia sa dost neprijemnymi pocitmi.