h4l4b4l4z in da house AKA Moloch vs srnečky
Re: h4l4b4l4z in da house
tento problem ma jednoduche riesenie, dajte karmu dole a je to vybavene
su dve moznosti:
1. niekto sa tu snazi akurat trollovat a spamovat zbytocne forum a vytacat tym niektorych ludi ktori sa mu naozaj snazia pomoct a teda by tu nemal co robit
2. to mysli fakt vazne ale vzhladom k tomu ako je arogantny a nechce si dat poradit je akakolvek rada prenho zbytocna a jeho blog je vlastne len ziadost o staking, pricom nahodou ho niekto stakne pretoze si to proste dobre nepremysli a pride o peniaze kvoli tomu ze ho tu nechavame dlhsie nez je potrebne
usetrite si cas a kliknite karmu
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
SATAN napísal:h4l4 napísal:77kojak77 napísal:za cca 4000 tourneys nemas profit ani 1000 dolarov chces one tablit podla tvojich slov na odohratie aspon tych 4OOO turnajov by si potreboval by si potreboval cca 3,5 roka hmm dobra invesiticia asi ta staknem napis aky by si chcel deal
btw. ako som už písal, nerobí mi problém 20 stolovať v pohode aj 11 hodín denne,
chlapce ty sa zobud lebo nevis ocem pises
Satane kto? ja?
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
ne ty henten halabala šašek co žije v inej dimenzii kde su lude asi uplne jebly
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
h4l4 napísal:Mne by v podstate stačilo 400-1K dols na nejakú menšiu herňu, na nejake 10s, teraz sa dostavame k tomu prečo nemam volume; lebo sa snažím jednostolovať, viem hrať aj 20 stolov, ale len b/e, vždy keď mám na tých grafoch nejaké stúpanie, tak to bolo jednostolovanie menších fieldov ako 360, resp. väčšinu času <180; takže by mi celkom teoreticky stačilo na povedzeme 170-240 man fieldy aj tých 40bi. Ak by boli dosť priaznivé štruktúry, za ktoré ja považujem 15 min lvl
Ohladom detailov by som sa dohodol so stakerom podla jeho určených podmienok. Preto som nepísal nič konkrétne.
btw. môj prvý staking live bol okolo 1200e, bez dokazovania čohokolvek, takže mi to nepripadá príliž nemožné
Ak by si bol seriozny tak nemelies s prepacenim kokotiny obdobneho kalibru.
pozri, ja ti poviem ako to so stakingom naozaj je. ak si dobry microlimit hrac, nie je az tak tazke niekoho najst, ktory ta staknu a zacnu ta ucit, ale prve co ta naucia je ze :
- hrat 20 stolov efektivne vie malokto. ak to vies klobuk dole. ale to by si mal sakra ine vzorky.
- na 170-240 runner field ti staci 40 BI , rovno ti povim ze to je jasny bankrot manazment , na hocakom type 90+ runners sa moze stat 100 BI downswing aj najlepsiemu regovi, aj ked ma roi 30%+-.
- 15 min lvl turnaje su sice krasne, ale nebezi ich tolko,aby sa hocikomu oplatilo ta staknut pretoze vysoka roi (da sa 70%) ale nizke volume ( odohras maximalne 30 denne)
- kazdy staker bude chciet prijatelne volume. ak nedokazes urobit 1500 turnajov za mesiac, na microlimitoch to pre nikoho nema ziadnu hodnotu.
- to co tu vypisujes znamena ze tvoje ego je niekde medzi mesiacom a jupiterom, a to nikdy nie je dobre, 99% takych stakingov ide do straty od zaciatku a koncia sa dost neprijemnymi pocitmi.
- Darkenio
- Založený: Jún 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
kubo251 napísal:tak preco nejdes hrat HU cashgame ked mas taky super postflop skill ? ked na taky variacny format ako mtt ti staci 40BI s tvojim skillom tak na HU ti bude stacit aj 5BI a pojdes prakticky bez swingov kazdy den isty profit woooooo
lebo na stars sú HU CG od NL50 takže nemal som na to roll, ale v HU sitkách som bol podla pokerprolabs.com na každej "väčšej" vzorke A škoda že to teraz trochu obmedzili..
kubo251 napísal:ale prosimta nikto nic naucit? take reci ako keby si bol isildur1 pritom si v pluse par stoviek
vidíš a isi je v mínuse
SATAN napísal: chlapce ty sa zobud lebo nevis ocem pises
hrávať 15 hodín denn poker niekolko týždňov straight som zvyknutý už aj niekolko rokov. 20 stolovať 10 hodín mi nerobí žiadny problém a vydržal som to aj cez 20 hodín Som dosť hyper aktívny a velmi rýhlo rozmýšlam, takže je to v podstate dosť zábava, že "mám čo robiť"
- h4l4
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
magorko> sorry, ale kto sa mi snažil pomôcť ? satan ? teepek čo je dole možno 10K ? a hovorí mi že nemám vzorku ? uuuf.. je pekne, že sa tu poznáte a držíte spolu, ale ak by si sa na tie moje komentáre pozrel nezaujato, tak by si si všimol, že nemiestne som nezačal reagovať ja a ja vlastne doteraz ani nemiestne nereagujem
- h4l4
Darkenio napísal:h4l4 napísal:Mne by v podstate stačilo 400-1K dols na nejakú menšiu herňu, na nejake 10s, teraz sa dostavame k tomu prečo nemam volume; lebo sa snažím jednostolovať, viem hrať aj 20 stolov, ale len b/e, vždy keď mám na tých grafoch nejaké stúpanie, tak to bolo jednostolovanie menších fieldov ako 360, resp. väčšinu času <180; takže by mi celkom teoreticky stačilo na povedzeme 170-240 man fieldy aj tých 40bi. Ak by boli dosť priaznivé štruktúry, za ktoré ja považujem 15 min lvl
Ohladom detailov by som sa dohodol so stakerom podla jeho určených podmienok. Preto som nepísal nič konkrétne.
btw. môj prvý staking live bol okolo 1200e, bez dokazovania čohokolvek, takže mi to nepripadá príliž nemožné
Ak by si bol seriozny tak nemelies s prepacenim kokotiny obdobneho kalibru.
pozri, ja ti poviem ako to so stakingom naozaj je. ak si dobry microlimit hrac, nie je az tak tazke niekoho najst, ktory ta staknu a zacnu ta ucit, ale prve co ta naucia je ze :
- hrat 20 stolov efektivne vie malokto. ak to vies klobuk dole. ale to by si mal sakra ine vzorky.
- na 170-240 runner field ti staci 40 BI , rovno ti povim ze to je jasny bankrot manazment , na hocakom type 90+ runners sa moze stat 100 BI downswing aj najlepsiemu regovi, aj ked ma roi 30%+-.
- 15 min lvl turnaje su sice krasne, ale nebezi ich tolko,aby sa hocikomu oplatilo ta staknut pretoze vysoka roi (da sa 70%) ale nizke volume ( odohras maximalne 30 denne)
- kazdy staker bude chciet prijatelne volume. ak nedokazes urobit 1500 turnajov za mesiac, na microlimitoch to pre nikoho nema ziadnu hodnotu.
- to co tu vypisujes znamena ze tvoje ego je niekde medzi mesiacom a jupiterom, a to nikdy nie je dobre, 99% takych stakingov ide do straty od zaciatku a koncia sa dost neprijemnymi pocitmi.
keby si si aj prečítal čo tu bolo napísané
1. ja nepotrebujem nikoho aby ma učil
2. o 20 stolovaní som písal, že pri ňom môžem byť b/e, ak chcem byť winning musím hráť čo najmenej stolov a čo nasústredenejšie
3. na 90-180 manoch mám na stars na 607 turnajoch 47% ROI a 23% ITM
a na mtts na party pokri s avg fieldom 328 ludí mám na 149 turnajoch 49% ROI a 23% ITM, a hram dosť unusual style pri ktorom niesu velké swingy, pokial to nie su prehnane velké fieldy a turbo štruktúry.. ako som to už všetko aj tak už písal a vlastne som odpovedal už dávno na všetko, fuckt sa to tu dá lahko dohladať
- h4l4
a vies kolko je na takych turnajoch relevantna vzorka? 600 turnajov spravi kazdy kompetentny grinder za tyzden poslabsim 6tablingom
relevantna vzorka tak 10-15k+ , mozno z 5k turnajov sa da uz nieco vycitat ,ale 600 turnajov a taketo ego je lol.
anyway,snazil som sa pomoct, vedel som ta dostat k niekomu kto aktualne hlada ludi na mikrolimity, ale vidim ze si arogantny a stale si melies svoje , typicky priklad kona, ktory sa kvoli svojej tvrdohlavosti nic nenauci. Viac ti uz nemam co povedat, kazdopadne prajem pri hladani backera.
relevantna vzorka tak 10-15k+ , mozno z 5k turnajov sa da uz nieco vycitat ,ale 600 turnajov a taketo ego je lol.
anyway,snazil som sa pomoct, vedel som ta dostat k niekomu kto aktualne hlada ludi na mikrolimity, ale vidim ze si arogantny a stale si melies svoje , typicky priklad kona, ktory sa kvoli svojej tvrdohlavosti nic nenauci. Viac ti uz nemam co povedat, kazdopadne prajem pri hladani backera.
- Darkenio
- Založený: Jún 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Darkenio napísal:a vies kolko je na takych turnajoch relevantna vzorka? 600 turnajov spravi kazdy kompetentny grinder za tyzden poslabsim 6tablingom
Chlapec, ja fuckt neviem čo máš za komplexy, ale ja ti s nimi pomáhať nebudem.
Áno každý grinder to spraví s 47% ROI ?
áno relevantná vzorka 10-15K turnajov absolútne najväčšie vzorky MTT hráčov sú kolo 40K a to hovorím o luďoch ktorý sú trackovaný odkedy existujú trackovacie stránky
"typicky priklad kona, ktory sa kvoli svojej tvrdohlavosti nic nenauci"
každý aspekt života chápem ovela lepšie ako ty, takže toto detské pošťuchovanie si nechaj
ver tomu že s inteligenciou sa so mnou porovnávať nechceš
a velké ego mám za to, že mi babenky dávajú za sex koláče.. a aj tak mám ploché brucho
- h4l4
naozaj neviem ci si tak blby a to nechapes alebo nechces pochopit tych tvojich 600 turnajov je absolutne neadekvatna vzorka ktory o nicom nehovori mozes byt len fish na hotrune ako priklad uvediem jednu cz hracku z pokerstrategy mrs kiwwi ci ako to bolo slecna mala neskutocny hotrun aj ken ani netusila co robi trafiala jedno MTT za druhym mala tusim mesiac kde spravila 30K na mozno podobnej vzorke predavala % na nieake akcie plus viem ze aj bola staknuta a mozes tri krat hadat ako to dopadlo....
E. zacni grindit udrz si tento ROI aspon do septembra na min vzorke 2000 tourney a ja ta staknem na co budes chciet
E. zacni grindit udrz si tento ROI aspon do septembra na min vzorke 2000 tourney a ja ta staknem na co budes chciet
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.