lifetime downswing baby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 100h+ ? neni problem !

Odoslaťod Komedia 30 Júl 2014 00:23

tak ta trošku ešte podporím aj ja :) na live som pred 2 tyzdnami mal ssn, kde som siel cca 30 BI under EV...niekolko stackoffov za eff 4BI na flope som neudrzal voci +-20% equity...zabila to situacia ked mi chlapik navrhol nasledovné - ty dáš allin na slepo 800 a ja 1500 na slepo, ak vyhraješ berieš mojich 1.5k...samozrejme takýto deal musíš zobrať :) 44<63o :bad:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod SATAN 30 Júl 2014 00:26

Komedia napísal:tak ta trošku ešte podporím aj ja :) na live som pred 2 tyzdnami mal ssn, kde som siel cca 30 BI under EV...niekolko stackoffov za eff 4BI na flope som neudrzal voci +-20% equity...zabila to situacia ked mi chlapik navrhol nasledovné - ty dáš allin na slepo 800 a ja 1500 na slepo, ak vyhraješ berieš mojich 1.5k...samozrejme takýto deal musíš zobrať :) 44<63o :bad:
:D :lol2: :ROFL: to je HŇUS jak sa povi
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod SATAN 30 Júl 2014 14:09

dalsi najhorsi den sa rysuje ale pro zmenu na regular stoloch ... mna ked yegon naucit hrat poker tak mu znesu modre zneba :(
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod haman 30 Júl 2014 14:47

zmen IPcku.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod SATAN 30 Júl 2014 15:18

haman napísal:zmen IPcku.

zeby ? to by iba potvrdzovalo moju teoriu ze P****Stars je rigged :crazy: ale yegon mi to spocita a potom budu posilat len grafy jak ma ondoko
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod ondoko 30 Júl 2014 20:28

SATAN napísal:
haman napísal:zmen IPcku.

zeby ? to by iba potvrdzovalo moju teoriu ze P****Stars je rigged :crazy: ale yegon mi to spocita a potom budu posilat len grafy jak ma ondoko

myslis taketo?

Spoiler:
alltime moj zoom200 graf
200.png
200.png (43.42 ) Zobrazená 2896 krát

sa preto posnaz, lebo za chvilu ti tych 60BI dobehnem :lol2: :bad: :P
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod SATAN 30 Júl 2014 21:52

take mam doteraz ale to sa musi zmenit.... ked to ide opacnym smerom tak je zivot jednoduchsi
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 31 Júl 2014 01:00

myslim ze sem dneska nasel rieseni mojeho problemu (alebo aspon ciastocne, nez budu mnet midset na takej urovni aby sem nepicoval vubec, ale budu to potom zase ja ? ;) :evil: )

Stale rozmyslam jak sa hodit do klidu, jak odbremenit hlavu od teho, NENAVIDIM SVUJ ZIVOT a byt trosku happy uz...
napadlo mna ze si vyfiltruju cely tento rok a vypocitam si jaku mam hodinovku aj s RB, vyslo mi to okolo 12€/hod a to je tam vlastne vsetko aj ten HNUSNY ZASRANY dowsnwing.
Podival sem sa nato a povidal sem si ze jebu na vsetkych co maju nevim jake popici dobre hodinovky, NECH MAJU, A NECH SA S TEHO AJ DOBRE DOSERU... ked sem robil v INA SKALICA sem mnel 2,3€ hrubeho jak pojebany otrok na 4-smeny, teraz su sam sebe pan s docela dobru hodinovku v porovnani stym co bylo docela nedavno, rok a pul dozadu.
Druha cast je ze sa nebudu kukat denne,tydenne ani mesicne vysledky a nebudu stehoto odvodzovat ani zadny zarobek, zarobek si budu pocitat z 6 mesicu dovtedy mam zarobenu 0.
Variacia tu byla, je a bude stym sa musim zmirit a toto mi dojde jak fakt uz dobre rieseni.
Takze prvy pul rok sem neco zarobil, a teraz sem na 0 a jedu nanovo s cistym stitem, v decembri sa podivam kolko sem zarobil za druhy pul rok spocitam si hodinovku a rocny zarobek a budu vklide, nebudu sa uz porovnavat s nekym na koho momentalne nemam a budu sa kukat na vsetko trosku realnejsi, pomali dalej zajdes zlate pravidlo ktere mi mohlo usetrit kopec $$$.
Takze to bude vypadat v reali nejak takto, ked sa podivam na tento rok tak mi je jasne ze horsi to uz asi fakt nemoze byt a priblizne vim jaka je moja hodinovka, chcel by sem hrat 6h denne takze vim kolko +- denne zarobim (povim si: sem spokojny ? ano sem spokojny tak sa nebudu hnat za necim nerealnym a necim co je len teoria a potom budu steho sam sklamany) a teraz nech sa variacia ukaze jak je mocna na 6 mesicoch, s nejaku minimalnu odchylku to moze byt horsi ale pravdepodobne to bude lepsi (okolnosti temu nasvedcuju)
Tento rok, a uz to bude len a len lepsi, stale musim myslet na toto co sem napisal.
643k hands, 1178,5 hodiny
Spoiler:
Obrázok

Chvilu potrva nez prestanu picovat na session ktere su fakt katastrofalne ale toto je cesta.

Takze GL HF vsetkym co citaju tento zasrany blog a dime si zarobit to co mame.
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod sudden 31 Júl 2014 02:38

:good: Myslim, ze toto je dobry pristup, dufam, ze ti to vydrzi :gl:
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod SATAN 31 Júl 2014 02:46

tak ono to nejaku dobu trva nez najdes tu spravnu cestu ktera je pro teba dobra, pomali to stale piluju skusam vymyslam a mozno je toto ono, a mozno dojdu za tyden zase s nejaku blbostu na kteru mi napises opacny nazor :D umna nikdy nevis...zatat sa mi to lubi musim hlavu nastavit a presvedcit na toto a potom sa nebude zaneprazdnovat hovadinama...vsetko je v hlave...uvidim jak toto nastaveni bude fungovat ked chytnu hotrun, pokad budu hrat kazdy den 6h bez ohledu nato jak to ide budem maximalne spokojny a myslim ze to bude cesta k temu jak dosahnut to co chyba 90% fulltime hracom a to dlhodoba pracovna moralka... :spax:
Obrázok používateľa
SATAN

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!