lifetime downswing baby
Re: 100h+ ? neni problem !
tak ta trošku ešte podporím aj ja na live som pred 2 tyzdnami mal ssn, kde som siel cca 30 BI under EV...niekolko stackoffov za eff 4BI na flope som neudrzal voci +-20% equity...zabila to situacia ked mi chlapik navrhol nasledovné - ty dáš allin na slepo 800 a ja 1500 na slepo, ak vyhraješ berieš mojich 1.5k...samozrejme takýto deal musíš zobrať 44<63o
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
to je HŇUS jak sa poviKomedia napísal:tak ta trošku ešte podporím aj ja na live som pred 2 tyzdnami mal ssn, kde som siel cca 30 BI under EV...niekolko stackoffov za eff 4BI na flope som neudrzal voci +-20% equity...zabila to situacia ked mi chlapik navrhol nasledovné - ty dáš allin na slepo 800 a ja 1500 na slepo, ak vyhraješ berieš mojich 1.5k...samozrejme takýto deal musíš zobrať 44<63o
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
dalsi najhorsi den sa rysuje ale pro zmenu na regular stoloch ... mna ked yegon naucit hrat poker tak mu znesu modre zneba
-
zmen IPcku.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:zmen IPcku.
zeby ? to by iba potvrdzovalo moju teoriu ze P****Stars je rigged ale yegon mi to spocita a potom budu posilat len grafy jak ma ondoko
-
SATAN napísal:haman napísal:zmen IPcku.
zeby ? to by iba potvrdzovalo moju teoriu ze P****Stars je rigged ale yegon mi to spocita a potom budu posilat len grafy jak ma ondoko
myslis taketo?
Spoiler:
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
take mam doteraz ale to sa musi zmenit.... ked to ide opacnym smerom tak je zivot jednoduchsi
-
myslim ze sem dneska nasel rieseni mojeho problemu (alebo aspon ciastocne, nez budu mnet midset na takej urovni aby sem nepicoval vubec, ale budu to potom zase ja ? )
Stale rozmyslam jak sa hodit do klidu, jak odbremenit hlavu od teho, NENAVIDIM SVUJ ZIVOT a byt trosku happy uz...
napadlo mna ze si vyfiltruju cely tento rok a vypocitam si jaku mam hodinovku aj s RB, vyslo mi to okolo 12€/hod a to je tam vlastne vsetko aj ten HNUSNY ZASRANY dowsnwing.
Podival sem sa nato a povidal sem si ze jebu na vsetkych co maju nevim jake popici dobre hodinovky, NECH MAJU, A NECH SA S TEHO AJ DOBRE DOSERU... ked sem robil v INA SKALICA sem mnel 2,3€ hrubeho jak pojebany otrok na 4-smeny, teraz su sam sebe pan s docela dobru hodinovku v porovnani stym co bylo docela nedavno, rok a pul dozadu.
Druha cast je ze sa nebudu kukat denne,tydenne ani mesicne vysledky a nebudu stehoto odvodzovat ani zadny zarobek, zarobek si budu pocitat z 6 mesicu dovtedy mam zarobenu 0.
Variacia tu byla, je a bude stym sa musim zmirit a toto mi dojde jak fakt uz dobre rieseni.
Takze prvy pul rok sem neco zarobil, a teraz sem na 0 a jedu nanovo s cistym stitem, v decembri sa podivam kolko sem zarobil za druhy pul rok spocitam si hodinovku a rocny zarobek a budu vklide, nebudu sa uz porovnavat s nekym na koho momentalne nemam a budu sa kukat na vsetko trosku realnejsi, pomali dalej zajdes zlate pravidlo ktere mi mohlo usetrit kopec $$$.
Takze to bude vypadat v reali nejak takto, ked sa podivam na tento rok tak mi je jasne ze horsi to uz asi fakt nemoze byt a priblizne vim jaka je moja hodinovka, chcel by sem hrat 6h denne takze vim kolko +- denne zarobim (povim si: sem spokojny ? ano sem spokojny tak sa nebudu hnat za necim nerealnym a necim co je len teoria a potom budu steho sam sklamany) a teraz nech sa variacia ukaze jak je mocna na 6 mesicoch, s nejaku minimalnu odchylku to moze byt horsi ale pravdepodobne to bude lepsi (okolnosti temu nasvedcuju)
Tento rok, a uz to bude len a len lepsi, stale musim myslet na toto co sem napisal.
643k hands, 1178,5 hodiny
Chvilu potrva nez prestanu picovat na session ktere su fakt katastrofalne ale toto je cesta.
Takze GL HF vsetkym co citaju tento zasrany blog a dime si zarobit to co mame.
Stale rozmyslam jak sa hodit do klidu, jak odbremenit hlavu od teho, NENAVIDIM SVUJ ZIVOT a byt trosku happy uz...
napadlo mna ze si vyfiltruju cely tento rok a vypocitam si jaku mam hodinovku aj s RB, vyslo mi to okolo 12€/hod a to je tam vlastne vsetko aj ten HNUSNY ZASRANY dowsnwing.
Podival sem sa nato a povidal sem si ze jebu na vsetkych co maju nevim jake popici dobre hodinovky, NECH MAJU, A NECH SA S TEHO AJ DOBRE DOSERU... ked sem robil v INA SKALICA sem mnel 2,3€ hrubeho jak pojebany otrok na 4-smeny, teraz su sam sebe pan s docela dobru hodinovku v porovnani stym co bylo docela nedavno, rok a pul dozadu.
Druha cast je ze sa nebudu kukat denne,tydenne ani mesicne vysledky a nebudu stehoto odvodzovat ani zadny zarobek, zarobek si budu pocitat z 6 mesicu dovtedy mam zarobenu 0.
Variacia tu byla, je a bude stym sa musim zmirit a toto mi dojde jak fakt uz dobre rieseni.
Takze prvy pul rok sem neco zarobil, a teraz sem na 0 a jedu nanovo s cistym stitem, v decembri sa podivam kolko sem zarobil za druhy pul rok spocitam si hodinovku a rocny zarobek a budu vklide, nebudu sa uz porovnavat s nekym na koho momentalne nemam a budu sa kukat na vsetko trosku realnejsi, pomali dalej zajdes zlate pravidlo ktere mi mohlo usetrit kopec $$$.
Takze to bude vypadat v reali nejak takto, ked sa podivam na tento rok tak mi je jasne ze horsi to uz asi fakt nemoze byt a priblizne vim jaka je moja hodinovka, chcel by sem hrat 6h denne takze vim kolko +- denne zarobim (povim si: sem spokojny ? ano sem spokojny tak sa nebudu hnat za necim nerealnym a necim co je len teoria a potom budu steho sam sklamany) a teraz nech sa variacia ukaze jak je mocna na 6 mesicoch, s nejaku minimalnu odchylku to moze byt horsi ale pravdepodobne to bude lepsi (okolnosti temu nasvedcuju)
Tento rok, a uz to bude len a len lepsi, stale musim myslet na toto co sem napisal.
643k hands, 1178,5 hodiny
Spoiler:
Chvilu potrva nez prestanu picovat na session ktere su fakt katastrofalne ale toto je cesta.
Takze GL HF vsetkym co citaju tento zasrany blog a dime si zarobit to co mame.
Spoiler:
-
Myslim, ze toto je dobry pristup, dufam, ze ti to vydrzi
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
tak ono to nejaku dobu trva nez najdes tu spravnu cestu ktera je pro teba dobra, pomali to stale piluju skusam vymyslam a mozno je toto ono, a mozno dojdu za tyden zase s nejaku blbostu na kteru mi napises opacny nazor umna nikdy nevis...zatat sa mi to lubi musim hlavu nastavit a presvedcit na toto a potom sa nebude zaneprazdnovat hovadinama...vsetko je v hlave...uvidim jak toto nastaveni bude fungovat ked chytnu hotrun, pokad budu hrat kazdy den 6h bez ohledu nato jak to ide budem maximalne spokojny a myslim ze to bude cesta k temu jak dosahnut to co chyba 90% fulltime hracom a to dlhodoba pracovna moralka...
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.