no a je tu pokracovanie mailovej konverzacie so supportom doxxbet nadvezuje na moj posledny mail v prvom prispevku tohto vlakna
31.3. doxxbet supportDobrý deň,
Ongame support nás informoval, že nezaznamenali počas včerajšieho dňa žiadne
výpadky serverov. Problém s pripojením nastal v priebehu dnešného rána a to
tiež na všetkých serveroch.
Posielame Vám link na vygenerovanie nového hesla, aby ste sa mohli prihlásiť.
Čo sa týka včerajšieho turnaja, nezaznamenali sme od Vás žiadny mail, že by ste
mali problém s prihlásením sa softvér.
S pozdravom,
DOXXbet team
3.4. murdedDobry den,
Ongame opat klamu ze nemali ziadne problemy so servermi keby tomu tak bolo tak nemam ja a kopec dalsich hracov problem prihlasit sa do herne. Turnaj Narodna pokrova liga o 20:00 hralo v ten den len 11 hracov (bezne ho hrava 17-20 ludi) co bolo sposobene tym ze par hracov sa tam registruje len par minut pred zaciatkom turnaja a to nebolo mozne nakolko sa nedalo do klienta ongame herne prihlasit.
Ziadne heslo nepotrebujem menit ja svoje heslo poznam. Co je evidentne aj z toho ze na screene ongameklamari.jpg (predchadzajuci mail) je jasne vidno ze na webe doxxbet som prihlaseny ale do herne sa prihlasit s tym istym heslom nedalo.
K vasej vete "Čo sa týka včerajšieho turnaja, nezaznamenali sme od Vás žiadny mail, že by ste
mali problém s prihlásením sa softvér.", to sa tu bavim s nejakym botom co pouziva ctrl+c a ctrl+v? Vsak na ten mail reagujete tak ako ze ste ho nezaznamenali?
Pokial ongame tvrdia ze 30.3.2015 nezaznamenali ziadne problemy so servermi tak bohapusto klamu alebo jednoducho nikto z ongame chyby ich serverov nemonitoruje. Ziadam vysvetlenie ako je mozne ze 30.3. hralo $16Ticket freeroll ktory zacina o 21:30 len 227 ludi (screen 16freeroll30-3.jpg) pritom 1.4. ten isty freeroll hralo 688 ludi (screen 16freeroll1-4.jpg). Rozdiel viac ako 450 ludi poukazuje na to ze vsetko asi nebolo v poriadku. Zaujimave je aj to ze hned dalsi den 31.3. v doobednych hodinach robili udrzbu.
16freeroll30-3.jpg
16freeroll1-4.jpg