Klamari z Ongame

Diskusia k herni DOXXbet poker

Re: Klamari z Ongame

Odoslaťod kubo251 01 Apr 2015 18:15

sudden napísal:Keby sa nieco podobne stane na PS tak by si pravdepodobne dostal aspon nejake seriozne vysvetlenie, pripadne nejake symbolicke odskodnenie. Na tychto vsivackych sietach ako je Ongame asi nic take nehrozi.

symbolicky? :D mne vzdy ked vypadne internet tak im napisem a vzdy mi preplatia vsetky BI na sng :)
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod murded 02 Apr 2015 13:42

TomMolivan napísal:Ja len na margo názvu vlákna - že niekto nehovorí pravdu ešte neznamená, že klame. Môže sa jednoducho mýliť :)

sry ale pouzijem ctrl+c a ctrl+v
Prečo klameme?
Pravým klamstvom sa vždy snažíme získať nejaké výhody: materiálne, vyhnutie sa trestu, zachovanie reputácie, zlepšenie spoločenského postavenia, ubránenie sa nebezpečenstvu. Niekedy máme strach priznať skutočnú realitu a preto sa uchyľujeme k jej skresleniu tak, aby nám to vyhovovalo.
Kedy nepravda nie je lož
Ak aktér, (hovoriaci, píšúci) si nie je v danej chvíli vedomý, že hovorí nepravdu, ide o OMYL, nie klamstvo.
zdroj: http://www.zdravie.sk/choroba/47929/klamanie
nevidim dovod preco by som mal ja platit za ich omyly. ked priznaju oni svoj omyl, tak ja priznam svoj omyl v tomto vlakne a zmenim slovo klamari ktorymi pre mna momentalne su

yegon napísal:internet nie je priamy kabel z bodu A do bodu B - chyba mohla byt kdekolvek cestou a nemusi to byt zavinene priamo hernou, odskodnovat ta za chybu niekoho ineho asi nebudu

keby bola chyba kdekolvek cestou tak tvoje funkcne pripojenie na internet by malo dokazat toto chybne miesto obist prave z toho dovodu ze internet nie je priamka z bodu A (tvoj pocitac) do bodu B (server herne) ale tych ciest je niekolko lebo prechadzaju cez C splet globalnych internetovych spojeni (internet). Z bodu A do bodu B sa nedostanes len v pripade ze je nefunkcna cesta z bodu A k C alebo z bodu B k C. V pripade chyby medzi A - C je problem bud priamo u teba ci uz z tvojim vlastnym routrom, modemom ci sietovou kartou alebo z nejakym dalsim zariadenim tvojho providera (poskytovatel internetoveho pripojenia) pomocou ktoreho sa ty pripajas na internet. Tato moznost nam ale odpada nakolko moje pripojenie na internet fungovalo co dokazuje pingplotter (druhy screen v prvom prispevku tohto vlakna). Takze nam ostava moznost nefunkcneho spojenia medzi C - B respektive C - B2 nakolko som presvedceny ze server ktory overuje dostupnost updatu a nasledne umoznuje jeho stiahnutie bezi na inej masine ako samotny server na ktorom sa hra. Preto vsetky hry bezali bez problemov dalej ale hraci ktori sa v tom case chceli prihlasit do herne sa prihlasit nemohli lebo neprebehlo overenie updatu.

Mrkva napísal:vyborny napad restartovat hernu kvoli tomu ze ti nejde chat , kotry je btw casto blkovany vo finalnych fazach vo vacsine herni aby sa hraci nemohly dohadovat

chat fungoval lebo to co niekto napisal sa mi na sekundu zobrazilo ako bublina nad hracom ale v poli chat vpravo od hracieho stola sa nezobrazoval a takisto som nemal moznost ja pisat

palo1973 napísal:by som odporucal zmenit nazov vlakna,nie som sice pravnik,ale niekoho nazyvat klamarom by mohlo mat aj pravne dosledky,poskodzovanie dobreho mena sa tomu tusim nadava,a keby ta oni zazalovali urcite by pytali viac ako mozes vyhrat v tej lige

ja veci nazyvam pravym menom a ziadnej zaloby sa nebojim nakolko mam dostatok dokazov ze klamu. v dalsom prispevku vam dokazem ze opat bohapusto klamali
Obrázok používateľa
murded

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 26 krát/12 krát

Odoslaťod yegon 02 Apr 2015 15:33

murded napísal:
yegon napísal:internet nie je priamy kabel z bodu A do bodu B - chyba mohla byt kdekolvek cestou a nemusi to byt zavinene priamo hernou, odskodnovat ta za chybu niekoho ineho asi nebudu

keby bola chyba kdekolvek cestou tak tvoje funkcne pripojenie na internet by malo dokazat toto chybne miesto obist prave z toho dovodu ze internet nie je priamka z bodu A (tvoj pocitac) do bodu B (server herne) ale tych ciest je niekolko lebo prechadzaju cez C splet globalnych internetovych spojeni (internet). Z bodu A do bodu B sa nedostanes len v pripade ze je nefunkcna cesta z bodu A k C alebo z bodu B k C. V pripade chyby medzi A - C je problem bud priamo u teba ci uz z tvojim vlastnym routrom, modemom ci sietovou kartou alebo z nejakym dalsim zariadenim tvojho providera (poskytovatel internetoveho pripojenia) pomocou ktoreho sa ty pripajas na internet. Tato moznost nam ale odpada nakolko moje pripojenie na internet fungovalo co dokazuje pingplotter (druhy screen v prvom prispevku tohto vlakna). Takze nam ostava moznost nefunkcneho spojenia medzi C - B respektive C - B2 nakolko som presvedceny ze server ktory overuje dostupnost updatu a nasledne umoznuje jeho stiahnutie bezi na inej masine ako samotny server na ktorom sa hra. Preto vsetky hry bezali bez problemov dalej ale hraci ktori sa v tom case chceli prihlasit do herne sa prihlasit nemohli lebo neprebehlo overenie updatu.

toto som riesil x krat so zakaznikmi, bohuzial fakt ze moze dojst k problemu kdekolvek na ceste a nemusi dojst k automatickemu presmerovaniu inde je stale realny a bezny. to co si postol nedokladuje jednoznacnu chybu u ongame

ty si si spravil traceroute na dsl.sk, to ze cesta tam je funkcna neznamena ze je funkcna aj cesta k ongame serverom. ak by si si spravil traceoute priamo na ten update server download.ongamepoker.com tak by si videl kde je porucha a vedel by si preukazat ci u nich alebo uz niekde skor po ceste
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod foraid 02 Apr 2015 15:44

ja som mal podobny problem na P****Stars.fr, internet mi v pohode isiel, videl som stol a pisalo mi "disconnected" a pozeral som ako mi kradnu blindy, potom som sa napojil z mobilneho internetu a tiez to nepomohlo....na supporte povedali ze chyba bola u mna, ale vratili mi vstupne do turnajov.

ich odpoved zo supportu:

"Mějte na paměti, že jsme neměli žádné problémy se serverem nebo připojením. Pokud by se tak stalo, mnoho hráčů by bylo odpojeno, což nebyl případ.

Internetový prohlížeč nepotřebujeme dokonalé internetové připojení, ale P****Stars je aplikace, která funguje v reálném čase, a proto naopak vyžaduje dobré internetové připojení.

Služby jako webové stránky, instantní zprávy, emaily mohou zažádat o ztracená data a tím pádem si uživatelé ani nevšimnou, že došlo k odpojení, jelikož se běží úplně stejně. Ztráta dat ve skutečném čase je však znatelná, protože program nemůže zpětně požádat o chybějící data a tím pádem nemůže běžet bez problému.

Přejeme hodně štěstí u našich stolů a děkujeme, že hrajete s P****Stars!"
foraid

Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod murded 02 Apr 2015 17:28

yegon s tym ze som trasoval dsl.sk som chcel len dokazat ze som v tom case mal funkcne pripojenie na internet. ale s tym ze som mohol trasovat priamo download.ongame mas pravdu, bohuzial som bol v krcme pod vplyvom niekolkych piv takze mi to uz o tom case tak nepalilo :oops:
neskor vecer postnem ten dalsi dokaz toho ze ongame klamu
Obrázok používateľa
murded

Odoslaťod murded 03 Apr 2015 17:49

no a je tu pokracovanie mailovej konverzacie so supportom doxxbet nadvezuje na moj posledny mail v prvom prispevku tohto vlakna

31.3. doxxbet support
Dobrý deň,
Ongame support nás informoval, že nezaznamenali počas včerajšieho dňa žiadne
výpadky serverov. Problém s pripojením nastal v priebehu dnešného rána a to
tiež na všetkých serveroch.
Posielame Vám link na vygenerovanie nového hesla, aby ste sa mohli prihlásiť.
Čo sa týka včerajšieho turnaja, nezaznamenali sme od Vás žiadny mail, že by ste
mali problém s prihlásením sa softvér.

S pozdravom,
DOXXbet team

3.4. murded
Dobry den,
Ongame opat klamu ze nemali ziadne problemy so servermi keby tomu tak bolo tak nemam ja a kopec dalsich hracov problem prihlasit sa do herne. Turnaj Narodna pokrova liga o 20:00 hralo v ten den len 11 hracov (bezne ho hrava 17-20 ludi) co bolo sposobene tym ze par hracov sa tam registruje len par minut pred zaciatkom turnaja a to nebolo mozne nakolko sa nedalo do klienta ongame herne prihlasit.
Ziadne heslo nepotrebujem menit ja svoje heslo poznam. Co je evidentne aj z toho ze na screene ongameklamari.jpg (predchadzajuci mail) je jasne vidno ze na webe doxxbet som prihlaseny ale do herne sa prihlasit s tym istym heslom nedalo.
K vasej vete "Čo sa týka včerajšieho turnaja, nezaznamenali sme od Vás žiadny mail, že by ste
mali problém s prihlásením sa softvér.", to sa tu bavim s nejakym botom co pouziva ctrl+c a ctrl+v? Vsak na ten mail reagujete tak ako ze ste ho nezaznamenali?
Pokial ongame tvrdia ze 30.3.2015 nezaznamenali ziadne problemy so servermi tak bohapusto klamu alebo jednoducho nikto z ongame chyby ich serverov nemonitoruje. Ziadam vysvetlenie ako je mozne ze 30.3. hralo $16Ticket freeroll ktory zacina o 21:30 len 227 ludi (screen 16freeroll30-3.jpg) pritom 1.4. ten isty freeroll hralo 688 ludi (screen 16freeroll1-4.jpg). Rozdiel viac ako 450 ludi poukazuje na to ze vsetko asi nebolo v poriadku. Zaujimave je aj to ze hned dalsi den 31.3. v doobednych hodinach robili udrzbu.
16freeroll30-3.jpg
Spoiler:
Obrázok

16freeroll1-4.jpg
Spoiler:
Obrázok

Za tento príspevok od murded poďakovali :
6vamp6
Obrázok používateľa
murded

Odoslaťod A_Rimmer 03 Apr 2015 21:05

Nejak mi unika, co vlastne chces dosiahnut murded? O co ti vlastne ide? Maximalne ti mozno vratia buyin do toho turnaja (to ti je aj tak na nic ako pises), nic viac urobit nemozu, dokonca ani keby chceli.. Co cakas, ze ta vyhlasia za vitaza a ostatnych potom posunu o jedno miesto nizsie alebo co? To by sa zase stazovali oni, bolo by to nefer voci nim....

Tym sa nezastavam doxxbetu ani ongamu, aj kvoli takymto problemom na takychto herniach ja napriklad nehravam. Ja na tvojom mieste by som sa po tejto skusenosti na nich proste vykaslal, cashoutol a hral inde. Maximalne im napisal jeden srdecny mail, aky super software maju a ze s nimi koncim. :evil:

A btw. keby som bol na finalovom stole turnaja, ktory chipleadujem a na ktorom mi tak strasne zalezi, tak by som asi nevypinal klienta len kvoli tomu, ze mi nejde chat. :wall:

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
Luhar
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod murded 05 Apr 2015 12:36

Povodne mi slo o nejaku kompenzaciu od ongame ale casom mi doslo ze som bol prilis naivny ked som veril ze si ti sasovia v ongame priznaju nejaku chybu. U mna ongame padli na uplne dno co sa tyka pristupu ku klientom. To uz aj taliansky Enet ktory mal podobnych problemov nespocetne vela je na tom tisickrat lepsie. Enet nemaju problem si priznat chybu a bez okolkov aspon vratia buyin nakolko im na ich hracoch zalezi.
Inak po mojom poslednom maile doxxbetu to uz docvaklo aj im ze ongame podla vsetkeho osieraju alebo sa ma uz len jednoducho chceli zbavit aby som ich uz ohladom tych dvoch turnajov viac neotravoval. Takze:

4.3. doxxbet support
Dobrý deň,
Váš email sme preposlali na Ongame support.
Z ich strany nezaznamenali žiadne problémy, ani neobdržali žiadne sťažnosti od
klientov a nemôžu hráča odškodniť za turnaj, v ktorom nebol registrovaný.
Je nám ľúto, že ste mali v daný večer negatívnu skúsenosť, preto Vám pripíšeme
3 x 1USD vstupenky do Lucky Dollar turnaja.

S pozdravom,
DOXXbet team

Nakoniec mi pripisali jednu 3 dolarovu vstupenku ale to je mi v podstate jedno ale aj tak za nu samozrejme dakujem. Ku koncu mi uz islo len o to aby aspon doxxbet uznali ze som v prave a ongame klamu ze s ich hernou je vsetko v poriadku. Tu vstupenku od nich povazujem za to ze mi dali v podstate za pravdu.

Za tento príspevok od murded poďakovali :
6vamp6
Obrázok používateľa
murded

Predchádzajúca

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!