BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
nikoho znameho nemam takze jedina moznost je zabrat a vymakat sa do konca roka aspon na nl400... takze do prace !
Spoiler:
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Tyzden 3 (1/7 dni)
- volny den (dni): 0/1 (sobota)
- spanielcina (dni): 1/7
- cvicenie (dni): 1/3 (po/str/pia vecer po lukostrelbe)
- strava bez obilnin, zemiakov, ryze, sladkostí, macdonaldu, kupovanych napojov a mliecnych vyrobkov: 1/7
- hra (hodin): 4/25
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
session reviews: 15h
odmakane hodiny: 67,8h
videa 2/7
dneska sem si makel kazdy den dojdu na nejaku malickost s kteru vylepsim svoju hru, uz sa citim ve vecsine spotu dost dobre a nestracam sa v nich, trosku sem si este vylepsil HUD a uz budu len vylepsovat spoty a vymyslat lepsi line pokad to je mozne, vysledky su lepsi nez sem si kedy v zivote myslel ze mozu mnet, este dostatecne velku vzorku aby sa mi to potvrdilo, stale su ve strehu a pripraveny ze moze dojit kazdym denem nejaka sado maso cooler spust alebo nejaky podobny hnus... skusil sem aj pridat 1-2stole navic, protoze uz sem vecsinu veci automatizoval ale neni to ono pokad mi dojdu pro mna tazke spoty na 2-3 stoloch naraz sem vybaveny takze moje maximum bude pravdepodobne 6stolu vicej pokusat nebudu (urcite ne v najblizsi dobe), akorat nechapu nekterych borcu co dokazu 16tablovat 6max a maju solid wr, pravdepodobne talent alebo su to na pul roboti
odmakane hodiny: 67,8h
videa 2/7
dneska sem si makel kazdy den dojdu na nejaku malickost s kteru vylepsim svoju hru, uz sa citim ve vecsine spotu dost dobre a nestracam sa v nich, trosku sem si este vylepsil HUD a uz budu len vylepsovat spoty a vymyslat lepsi line pokad to je mozne, vysledky su lepsi nez sem si kedy v zivote myslel ze mozu mnet, este dostatecne velku vzorku aby sa mi to potvrdilo, stale su ve strehu a pripraveny ze moze dojit kazdym denem nejaka sado maso cooler spust alebo nejaky podobny hnus... skusil sem aj pridat 1-2stole navic, protoze uz sem vecsinu veci automatizoval ale neni to ono pokad mi dojdu pro mna tazke spoty na 2-3 stoloch naraz sem vybaveny takze moje maximum bude pravdepodobne 6stolu vicej pokusat nebudu (urcite ne v najblizsi dobe), akorat nechapu nekterych borcu co dokazu 16tablovat 6max a maju solid wr, pravdepodobne talent alebo su to na pul roboti
Spoiler:
Spoiler:
-
Tyzden 3 (2/7 dni)
- spanielcina (dni): 2/7
- strava bez obilnin, zemiakov, ryze, sladkostí, macdonaldu, kupovanych napojov a mliecnych vyrobkov: 2/7
- hra (hodin): 8/25
-
SATAN napísal:tucniak napísal:sry som nedokoncil myslienku, myslel som 5k co to strati na hodnote hned ako s tym vyjdes z autosalonu:)
ale jako mysliiiis nech sluuuzi
myslim ze mas pravdu tomo, aj by sem to spravil jak myslis ale len za predpokladu ze ojete auto by sem kupoval napr. s nemecka, kupit ojete auto ze slovenska je podla mna vecsi chyba jak nove auto, naposledy co sem mnel auto tak to bylo bmw 320d r.2001 pro ktere sem si isel osobne do nemecka s mechanikem a do auta sem 2roky nedal zadnu investiciu a auto mi v zime startovalo na šupu pri -24 stupnu, maximalna spokojnost, a na druhu stranu co pocuvam nostop okolo seba ze kazdy dava nenormalne love za opravy ojetych aut kupovanych na svk, pred 2 mesacmi dal kamarat do stareho golfa 1000€ co mu tam v zime odeslo co sa dalo, takze ked to tak zhrnu tak podla mna neni az taka chyba kupit nove auto pokad nato mas, a pokad to kupis na petiny bez navysena tak ta to ani tolko nevyde ale mozu sa mylit
no toto je uz ina pesnicka a suhlasim, hlavne do bazaru by som asi siel len predat, kupit nikdy..
a s tymi 'nemcami' to tiez uz vraj nie je take ruzove, samy albanec a turek..+ dnes jazdenku z vonka trosku silnejsiu dost predrazi ta ficova registracna dan + kontrola originality, kera ti je na nic..
este by som byt tebou pozrel nejaku predvadzacku, casto tam byvaju zaujimave zlavy a ma to najazdenych napr 5.000km a je to od dealera..akurat si nemozes navolit vybavu a farbu ale kto hlada, podla mna moze najst...
ja mam inac focus starsi a ked budem riesit dalsie, mozno to bude tiez focus/kuga/mazda3, skratka podobna trieda, bohate mi to staci..
edit:aha vidim pises o predvadzacke, to je dobra volba podla mna..alebo nieco co im tam dlhsie stoji, vacsinou tie auta nejak kupuju cash a musia to otacat tusim
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
VPP 736/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 6/15
Nepit sladene bublinkove napoje 6/15
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
session reviews: 16h
odmakane hodiny: 74,8h
videa 2/7
mam rad taketo videa...
odmakane hodiny: 74,8h
videa 2/7
mam rad taketo videa...
Spoiler:
-
prestaneme sa vymluvat a zacneme konecne poradne makat...
Spoiler:
-
Tyzden 3 (3/7 dni)
flakol som dnes cvicenie, budem to musiet dobehnut inokedy, inak ide vsetko ako malina
- spanielcina (dni): 3/7
- strava bez obilnin, zemiakov, ryze, sladkostí, macdonaldu, kupovanych napojov a mliecnych vyrobkov: 3/7
- hra (hodin): 13/25
flakol som dnes cvicenie, budem to musiet dobehnut inokedy, inak ide vsetko ako malina
-
Satan pocuj bol som dnes na autosalone v BA a honda civic bola podla mna najlepsie auto vo svojej triede. Uplne bezchybne spracovanie, trochu som bol nesvoj z relativne nizkeho posedu ale myslim ze to bol len nezvyk ale inak uplna parada.... Pacilo sa mi to viac ako mazda, golf alebo focus...
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.