BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
VPP 1085/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 7/15
Nepit sladene bublinkove napoje 7/15
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
session reviews: 18h
odmakane hodiny: 92,3h
videa 2/7
odmakane hodiny: 92,3h
videa 2/7
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Tyzden 3 (5/7 dni)
- volny den (dni): 0/1 (sobota)
- spanielcina (dni): 4/7
- cvicenie (dni): 1/3 (po/str/pia vecer po lukostrelbe)
- strava bez obilnin, zemiakov, ryze, sladkostí, macdonaldu, kupovanych napojov a mliecnych vyrobkov: 4/7
- hra (hodin): 21/25
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
SATAN napísal:hodin sem moc nedal lebo mna nonstop vypinal TB
Satan, pls ako mas nastavene stoplossy a lockdowny? Kolko minut si davas pauzu ked prehras nejake buyiny?
Dava ti break aj po pocte hodin/ruk?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:SATAN napísal:hodin sem moc nedal lebo mna nonstop vypinal TB
Satan, pls ako mas nastavene stoplossy a lockdowny? Kolko minut si davas pauzu ked prehras nejake buyiny?
Dava ti break aj po pocte hodin/ruk?
mam nastavene 3 podminky:
1. maximalne 2h session, ale odehraju 2h naraz tak 1/4 session, vecsinu hraju 1-1,5h (prva sem to mnel nastavene na 5h, to samozrejme ovlivnovalo kvalitu mojej hry, tak sem to znizoval do tej doby az cem citil ze nehraju A game)
2.ked vyhraju 400bb+ (to sa mi stale len par krat, ale podminky nastavena ty iste pokad vyhravam a vidim ze to ovlivnilo moju hru, vicej folduju hraju vic tight alebo nebluffuju vypinam session)
3. ked prohraju 200bb+ ( k temu sem dospel rovnaku cestu, prva sem to mnel nastavene na 450bb ale vecsinu uz po tych 2bi zacinam hrat zle tak to okoncuju)
prestavky mam po ukonceni session TB 15min ale vecsinu je okolo 20-30min, lebo sa idu najest, nachvilku ven a pod., alebo si prechadzam spoty
tyto podminky si kazdy musi nastavit podla seba, ty moje nemusa sedet nekomu inemu, takze toto je muj vzor a kazdy ma ine hranice takze kazdy to bude mnet nastavene inak a kazdy ma ine problemy...
odporucil by sem TB uplne kazdemu kdo hraje od nl20+ ten program sa mi uz zaplatil 1000x... mozes mi jakkolvek dobry regular pokad mas podminky usite na miru tak to usetri tisice €
a este sem si chcel nastavit jednu podminku ale nefungovala mi, lebo hravam od 18:00-20:00 az do 6:00 rana dalsiho dna,
odehrat 6h denne (vsetky session od 18:00 do 6:00) a potom nech mna to vypne na nekolko hodin, tymto sem chcel docilit jednej veci, aby sem sa naucil robit aj neco ine lebo takto ked mozu tak hraju, ono to je dobre ze odehraju moc len ked chce nekdo hrat 6-8h denne po hodinovych session tak mu to zabere cely den, a ja sem chcel mnet cas aj na ine veci, tuto podminku vyriesim ked sa prestehuju, nastavim si pracovni rezim a TB mna bude kontrolovat, uz nebudu mnet okolo seba tolko rusivych elementu ze sa to bude dat a potom mna to proste vypne na nekolko hodin (KONEC SMENY) a hotovo, len si povim to co sem si povidal ked sem odchadzal s fabriky: dneska mam uz volno
-
VPP 1241/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 8/15
Nepit sladene bublinkove napoje 8/15
-
Dakujem Satanovi za tento block. Citam ho posledne dva tyzdne pravidelne a v minulosti som pozrel diskusiu raz za cas. Myslim si ze ma motivuje k hraniu. Chcem podakovat aj yegonovi za videa co zverejnil na jeho stranke minuly mesiac a mohol by v tom pokracovat. Rozhodol som si dat kratkodoby plan. Pracujem a popri praci hram vo volnom case poker aj ked toho casu vela neni. Buducich 5dni mam volno v praci tak si davam za ciel:
5dni/25 h odohrat
plus cca jednu hodinu denne venovat handam, rozoberaniu sessions a poucit sa z chyb.
Tak pojdem nato odzajtra.
5dni/25 h odohrat
plus cca jednu hodinu denne venovat handam, rozoberaniu sessions a poucit sa z chyb.
Tak pojdem nato odzajtra.
- Thewater
- Založený: Apr 2014
- Poďakoval/li: 19 krát/4 krát
co to tu umrelo ci jak ? dime makam, jedu, jedu, jedu !
Spoiler:
-
VPP 1427/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 9/15
Nepit sladene bublinkove napoje 9/15
-
trosku ozivim blog lebo to je mrtve a steho mi je zle....dneska sem byl skusit ty auta, isel sem sa projet na tychto dvoch
http://honda-civic.noveauto.sk/honda-ci ... 29148.html
http://honda-civic.noveauto.sk/honda-ci ... 28915.html
puvodne sem chcel brat tu 1.4 manual reku to mi bude stacit ale ked si v tem zjel tak nic moc, ale potom nastupila 1.8 ve vybavie a to uz byla ina kava, ty nove technologie su perfektne, co sa tyka bezpecnosti hlavne...
trosku sem typka este stahel s cenu ale potom namna vybalil este jednu ponuku a ta mna dostala uplne
s 1.4 nechcel it dole s cenu, ze tam uz je dost velka zleva (+-4k€), na 1.8 manual sem ho stahel na 19.9k (s dobru vybavu 3/6 a + par veci navic tam je jak navigacia kteru ja moc nevyuziu ale hlavne bezpecnostne systemy ktere ktemu nejsu standardne)
a potom mi povidal ze tam je este jedna vec 1.8 automat v najvizsi moznej vybave 6/6 a tam je zleva cez 5k€ a vyde mna to vlastne to co 1.8 manual... takze pokad by sem mnel brat hodnu tak zeberu asi ten automat (puvodne sem chcel aj tak brat automat ale dosli mi drahe) zajtra si zajdu este do kie ale co sem kukal tak sa vybavu a technologiama moc nechytali na tyto nove hondy, oproti honde su o 2k lacnejsu ale myslim ze kvalita, 8r zaruka a ty vychytavky co to uz ma to nejak tak kompenzuje, este nejsu 100% rozhodli davam sancu kii aby sa zajtra predvedla...
co sa tyka pokru tak downswing stale pokracuje, midset dostal cez picu ale jak uz sem povidal, clovek sa najvicej naucit v downswingu takze ked mam platit za chyby a skolu jaku mi to dava tak nech za to aspon neplatim cely rok jak drbloňek
tu je jedna pecka odemna
http://honda-civic.noveauto.sk/honda-ci ... 29148.html
http://honda-civic.noveauto.sk/honda-ci ... 28915.html
puvodne sem chcel brat tu 1.4 manual reku to mi bude stacit ale ked si v tem zjel tak nic moc, ale potom nastupila 1.8 ve vybavie a to uz byla ina kava, ty nove technologie su perfektne, co sa tyka bezpecnosti hlavne...
trosku sem typka este stahel s cenu ale potom namna vybalil este jednu ponuku a ta mna dostala uplne
s 1.4 nechcel it dole s cenu, ze tam uz je dost velka zleva (+-4k€), na 1.8 manual sem ho stahel na 19.9k (s dobru vybavu 3/6 a + par veci navic tam je jak navigacia kteru ja moc nevyuziu ale hlavne bezpecnostne systemy ktere ktemu nejsu standardne)
a potom mi povidal ze tam je este jedna vec 1.8 automat v najvizsi moznej vybave 6/6 a tam je zleva cez 5k€ a vyde mna to vlastne to co 1.8 manual... takze pokad by sem mnel brat hodnu tak zeberu asi ten automat (puvodne sem chcel aj tak brat automat ale dosli mi drahe) zajtra si zajdu este do kie ale co sem kukal tak sa vybavu a technologiama moc nechytali na tyto nove hondy, oproti honde su o 2k lacnejsu ale myslim ze kvalita, 8r zaruka a ty vychytavky co to uz ma to nejak tak kompenzuje, este nejsu 100% rozhodli davam sancu kii aby sa zajtra predvedla...
co sa tyka pokru tak downswing stale pokracuje, midset dostal cez picu ale jak uz sem povidal, clovek sa najvicej naucit v downswingu takze ked mam platit za chyby a skolu jaku mi to dava tak nech za to aspon neplatim cely rok jak drbloňek
tu je jedna pecka odemna
Spoiler:
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.