Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: No more crying Brejciho blog

Odoslaťod SATAN 01 Máj 2015 01:47

Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Brejcinho 07 Máj 2015 00:26

Zacal som brutalne prehravat na showdownoch, proste tento mesiac asi -6 BI showdown ciara, co je uplny masaker...Proste to sa uz ani neda hrat...Ked mam top range, tak calling stations snap folduju a ked blufujem vsetci ma hero calluju s A-high a 4. parom

:O: :O: :O: :O: :O: :O: :O: :O:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod SATAN 07 Máj 2015 00:53

voda do pice voda .... neplac a zaber, studuj, makaj a nespolehaj sa nato ze sa ti to bude stale tocit, variance je kurva skurvena a ked ji das moznost tak ta dojebe takze prestan vyplakavat a poradne zaber, bud tak dobry ze aj downswing sa ta bude bat, do konca roka nech si na nl100 ! :river:
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Brejcinho 07 Máj 2015 00:56

SATAN napísal:voda do pice voda ....

:lol2: :lol2:

Zajtra idem s dvoma kamosmi na chatu, kde budeme grindit a analyzovat moju hru... :dzejkej:
Dufam, ze novo nadobudnute vedomosti padnu na urodnu podu :)
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 08 Máj 2015 23:12

Vcerajsia session skoncila po analyze 9 hands za +- hodinu a potom sme samozrejme hrali live cash game 3 handed, nemali sme zetony, tak sme pouzili papierove peniaze z hry investor :D Skoncil som v pluse, co je fajn, kedze som hral proti dvom ovela lepsim hracom, ale mal som hlavne stastie...

Zajtra budem grindit skoro cely den, poobede si pojdem zahrat squash, nech sa trocha rozhybem konecne...

GL & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 09 Máj 2015 22:17

Jedna highlight handa z dnesnej session, villain muckol AQo ale hlavne to bol reg, ktory mi uz dlhsiu dobu lezie na nervy, tak som ho tym troska tiltol a neviem ci som ho potom aj nezobral celeho na druhom stole...

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/14336721_378FF06441

A makame dalej ! :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 12 Máj 2015 23:48

Takze posledna skuska za mnou, v piatok ustne doskusanie, ale to by mala byt formalita...

Dnes som session zapol az neskoro vecer a nespravil som si kavu, lebo som si myslel ze je o hodinu viac, ako bolo, proste neviem ako sa mi to mohlo stat :D Stoly boli celkom fishy, no potom sa zacali rozpadat a skoncil som 4 tabling heads up a jeden 3 man a kedze som nemal kavu, vobec som sa nesustredil a pustil par buy inov. Ale aspon som sa poucil :)

Od zajtra prisny rezim, grindit budem brutalne vela do konca tyzdna a v nedelu sa mi hadam podari ist si znovu zahrat squash. Predpokladam, ze ked sa zacnem viac hybat, tak sa mi aj zlepsi koncentracia a dufam, ze to povedie k lepsim vysledkom, aby som konecne mohol prejst na NL20.

To je zatial vsetko,
GL a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 14 Máj 2015 22:30

Zvazujem kupu noveho monitora na grindenie. Najlepsie sa mi hra doma, kde mame neviem kolko palcovy, asi 22 a krasne sa mi tam vojde 6 stolov vedla seba. Dnes som bol ale vyskusat u kamosa na intraku jeho monitor, on ma 24 palcovy a tam sa voslo 9 stolov vedla seba. Tak rozmyslam, ci ho kupit a zacat postupne hravat na viacerych stoloch.
Najlepsie sa mi hra, ked mam vsetky stoly vedla seba na jednom monitore, lebo momoentalne mam iba notebook a 20 palcovy a to hram 4 stoly na tom a 2 na notebooku, ale nieje to ono...

Tento ma kamos, co poviete ?
https://www.alza.sk/24-dell-u2412m-d260038.htm

Ak by ste mi vedeli nejaky odporucit, necham si poradit ;) Idealne, aby sa na nom tiez pekne vedla seba voslo 9 stolov a HUD aby sa dal dobre citat...

Dik :gl:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod nabokow 14 Máj 2015 22:47

tak ten dell je klasika...

ja hravam na tomto 12 stolov vedla seba, hud pekne citatelny : https://www.alza.sk/27-benq-gw2760hm-d1529484.htm
predtym som mal 24 palcovy, tam sa dalo tazko citat hud pri 12tich, 9 este v pohode.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Brejcinho 15 Máj 2015 01:33

Tak v podstate ten tvoj je lacnejsi a vacsi, tak zeby som zobral ten ? Hmmm... :unknown:
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!