No takze jeden a pol mesiaca na P****Stars.fr je za mnou a uz mam vycistenu polovicu first deposit bonusu. Februar bolo len take otukavanie, no mal som celkom hot run, takze to bolo fajn
Marec vsak uz bola ina kava... Zo zaciatku to este celkom slo, no potom 20 BI downswing zanecha stopy

Kedze predtym ako som zacal hrat na fr som mal cca 4 mesiace pauzu od pokru, moje vedomosti sa stiahli do uzadia, takze to bolo/je treba napravit. Pre flop range mam urobene a pevne sa ich drzim a zatial je to fajn. Problemy mam v 3b a 4b potoch, kde OOP neviem co mam robit v niektorych spotoch, ale tak relativne pravidelne konzultujem handy, takze sa to zlepsuje. Dolezite zistenie poslednych analyz bolo, ze som pasivny IP proti niektorym aggro villainom a iba callujem niektore silne handy v situacii kde je rozhodne lepsi raise.
Celkovo som v pluse vdaka RB a po vycisteni first deposit bonusu pojdem na dalsi deposit bonus, vdaka prebiehajucej SCOOP
Co ma nesmierne tesi je, ze svoj povodny plan nahrat 2500 VPP som brutalne prestrelil s vyse 4000 VPP
(Predchadzajuci rekord nebol ani 2000)April bude zaujimavy, kedze ma cakaju uz teraz 3 skusky (posledny rocnik skoly - no ja nekoncim

). Neviem kolko casu budem mat na grind, lebo chcem tie skusky spravit na prvykrat aby som mal potom uz pokoj a v podstate od maja uz zacat "prazdniny" a.k.a. grindime o 106...Udrzat si goldstar bude zaklad, no s tym by nemal byt problem..
Na SCOOP som planoval hrat par turnajov, no teraz som si to rozmyslel a radsej sa zameram na svoju hru, pozriem nejake edukativne videa na istej CZ-SK stranke a hopefully skonci BE obdobie a ja sa budem moct presunut na NL20. Ak sa mi to podari, tak v maji by som siel na platinum star, ale to je este daleka buducnost...
Dakujem za pozornost,
ospravedlnujem sa za dlzku, sam nerad citam dlhe prispevky, ale niekedy to nejde inac

.
GL & grindu zdar