Marec vsak uz bola ina kava... Zo zaciatku to este celkom slo, no potom 20 BI downswing zanecha stopy Kedze predtym ako som zacal hrat na fr som mal cca 4 mesiace pauzu od pokru, moje vedomosti sa stiahli do uzadia, takze to bolo/je treba napravit. Pre flop range mam urobene a pevne sa ich drzim a zatial je to fajn. Problemy mam v 3b a 4b potoch, kde OOP neviem co mam robit v niektorych spotoch, ale tak relativne pravidelne konzultujem handy, takze sa to zlepsuje. Dolezite zistenie poslednych analyz bolo, ze som pasivny IP proti niektorym aggro villainom a iba callujem niektore silne handy v situacii kde je rozhodne lepsi raise.
Celkovo som v pluse vdaka RB a po vycisteni first deposit bonusu pojdem na dalsi deposit bonus, vdaka prebiehajucej SCOOP
Co ma nesmierne tesi je, ze svoj povodny plan nahrat 2500 VPP som brutalne prestrelil s vyse 4000 VPP
(Predchadzajuci rekord nebol ani 2000)
April bude zaujimavy, kedze ma cakaju uz teraz 3 skusky (posledny rocnik skoly - no ja nekoncim ). Neviem kolko casu budem mat na grind, lebo chcem tie skusky spravit na prvykrat aby som mal potom uz pokoj a v podstate od maja uz zacat "prazdniny" a.k.a. grindime o 106...Udrzat si goldstar bude zaklad, no s tym by nemal byt problem..
Na SCOOP som planoval hrat par turnajov, no teraz som si to rozmyslel a radsej sa zameram na svoju hru, pozriem nejake edukativne videa na istej CZ-SK stranke a hopefully skonci BE obdobie a ja sa budem moct presunut na NL20. Ak sa mi to podari, tak v maji by som siel na platinum star, ale to je este daleka buducnost...
Dakujem za pozornost,
ospravedlnujem sa za dlzku, sam nerad citam dlhe prispevky, ale niekedy to nejde inac .
GL & grindu zdar