Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: OMG Brejciho Blog

Odoslaťod tucniak 08 Mar 2015 23:15

boy ak to bol taky moron ako vypada tak si zvolil otrasny sizing
aspon potni flop, resp overbetni zlahka flop aby s mal pohodlny shove turn.

na takyto velky ovb ti moze semtam aj foldnut a to urcite nechces... :angel:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Brejcinho 08 Mar 2015 23:35

nj az na turne som si vsimol, ze to akosi nevychadza :D :oops:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 12 Mar 2015 01:07

Tazko sa vyhrava, ked mate top full house vs. poker dvakrat za session :lol2: Vysledky tento mesiac slabota zatial...Dnesna session zacala velmi zle, no nakoniec som na dvoch stoloch ostal v heads upe s fishkami 350 BB deep a potom som aspon trocha zlepsil bilanciu :vlade:

Spoiler:
Obrázok
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 20 Mar 2015 20:43

Takze ako som uz pisal v, ponovom, BORCOVSKOM BLOGu :D ciel na tento mesiac - prvykrat sa stat goldstar som uz dosiahol, ovela skor ako som myslel, bude to hlavne tym, ze som planoval hrat iba na 4 stoloch, no hravam uz na 6-8 a tie happy hours tomu tiez pomohli :)

No a asi sa prestanem pocas sessions pozerat na vysledky. Robim to hlavne vtedy, ked brutalne vyhravam alebo prehravam...akoze ked prehravam, tak hram uz vtedy zle a teda to aj vacsinou zabalim, ale niekedy ked vyhravam a pozriem sa na graf, tak v tom momente zacnem prehravat. Neviem si to moc vysvetlit, asi proste pomyslim, ze som king a mozem robit hocico a ze vzdy vyhram a preto zacnem prehravat :lol2:

Presne tak, ako dnesna session
Spoiler:
Obrázok

Stava sa toto aj niekomu z vas ? :D Lebo u mna je toto celkom casty problem :oops:

Gl & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod SATAN 20 Mar 2015 21:09

pravdepodobne vim kde je problem, taketo grafy vidim posledny rok a pul, mozno sem uz dosel aj nato jak to napravit, momentalne na tem dost makam a vysledky su zatat borcovsky namakane, nevezu sa na zadnem hotrune len radikalna zmena hry, totalne sa mi zmenili vsetky staty a hru sem prekopal od zakladu .... mozno by par dobrych regularu nesuhlasilo stymto stylem hry co hraju ale pokad to na limitoch okolo nl100 funguje a bude tam solid wr proc ne ... az budu hrat vyzsi a uvidim ze tam toto nefunguje tak to zase zmenim ... kazdy limit je aj tak iny a plata tam ine veci, este sa musim dost veci naucit a vychytat dost much ale zmena je viditelna ve vsetkych smeroch, nebudu sem davat grafy, vysledky proste nic nato je este skoro ... odehraju mesic dva a potom to cele porovnam, bez vzorky to nema ani cenu... pokad sa to bude stale zlepsovat co si myslim ze bude lebo stale je co sa ucit a budu pozitivne vysledky tak ti poradim jak nato dovtedy to nebudu nikde rozebirat aby sem este nekomu neuskodil :evil:
:crazy:
Spoiler:
Obrázok

Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Brejcinho 23 Mar 2015 02:00

Uz neviem presne kde som cital, ze ked chcete dosiahnut nejaku velku zmenu v zivote, zacnite tym, ze spravite nejaku malu zmenu, ktora s tym ani vobec nemusi suvisiet, ale hlavne je sa odputat od stereotypu. No a kdeze chcem troska nakopnut svoje pokrove vysledky, tak som po asi 2 rokoch zmenil table theme na temu Mercury.
Vidim v nej dve nove vyhody, ze vidim lepsie cas ako reaguju hraci(timing tells) + vedla chatu je tlacidlo Hands kde mi ukaze ruky, ktore som odohral, board a pot a to povazujem za uplne paradnu vecicku, ktora mi niekedy ulahci hladanie...

Spoiler:

Gl & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 27 Mar 2015 00:19

Pre microgrinderov odporucam pozriet tuto seriu videi...nanonoko is the boss :dzejkej:

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 29 Mar 2015 19:01

Do prdele, vazne musim najvacsie poty prehravat s fishkami typu 96/91 alebo 38/7 ? :wall:
A to ja chcem ist niekedy hrat NL20 a vyssie ked neviem rozumne porazat 3. najnizsi level ? Asi som uplne slahnuty :crazy: :P
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 29 Mar 2015 20:57

Asi troska ozivim cast fora kde sa diskutuju handy...potrebujem to :D

A zvazujem aj leakfinder video :fish:

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 31 Mar 2015 00:55

Ben Sulsky (Sauce123) na ZOOM NL200... :dzejkej:

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!