Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
boy ak to bol taky moron ako vypada tak si zvolil otrasny sizing
aspon potni flop, resp overbetni zlahka flop aby s mal pohodlny shove turn.
na takyto velky ovb ti moze semtam aj foldnut a to urcite nechces...
aspon potni flop, resp overbetni zlahka flop aby s mal pohodlny shove turn.
na takyto velky ovb ti moze semtam aj foldnut a to urcite nechces...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
nj az na turne som si vsimol, ze to akosi nevychadza
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Tazko sa vyhrava, ked mate top full house vs. poker dvakrat za session Vysledky tento mesiac slabota zatial...Dnesna session zacala velmi zle, no nakoniec som na dvoch stoloch ostal v heads upe s fishkami 350 BB deep a potom som aspon trocha zlepsil bilanciu
Spoiler:
-
Takze ako som uz pisal v, ponovom, BORCOVSKOM BLOGu ciel na tento mesiac - prvykrat sa stat goldstar som uz dosiahol, ovela skor ako som myslel, bude to hlavne tym, ze som planoval hrat iba na 4 stoloch, no hravam uz na 6-8 a tie happy hours tomu tiez pomohli
No a asi sa prestanem pocas sessions pozerat na vysledky. Robim to hlavne vtedy, ked brutalne vyhravam alebo prehravam...akoze ked prehravam, tak hram uz vtedy zle a teda to aj vacsinou zabalim, ale niekedy ked vyhravam a pozriem sa na graf, tak v tom momente zacnem prehravat. Neviem si to moc vysvetlit, asi proste pomyslim, ze som king a mozem robit hocico a ze vzdy vyhram a preto zacnem prehravat
Presne tak, ako dnesna session
Stava sa toto aj niekomu z vas ? Lebo u mna je toto celkom casty problem
Gl & grindu zdar
No a asi sa prestanem pocas sessions pozerat na vysledky. Robim to hlavne vtedy, ked brutalne vyhravam alebo prehravam...akoze ked prehravam, tak hram uz vtedy zle a teda to aj vacsinou zabalim, ale niekedy ked vyhravam a pozriem sa na graf, tak v tom momente zacnem prehravat. Neviem si to moc vysvetlit, asi proste pomyslim, ze som king a mozem robit hocico a ze vzdy vyhram a preto zacnem prehravat
Presne tak, ako dnesna session
Spoiler:
Stava sa toto aj niekomu z vas ? Lebo u mna je toto celkom casty problem
Gl & grindu zdar
-
pravdepodobne vim kde je problem, taketo grafy vidim posledny rok a pul, mozno sem uz dosel aj nato jak to napravit, momentalne na tem dost makam a vysledky su zatat borcovsky namakane, nevezu sa na zadnem hotrune len radikalna zmena hry, totalne sa mi zmenili vsetky staty a hru sem prekopal od zakladu .... mozno by par dobrych regularu nesuhlasilo stymto stylem hry co hraju ale pokad to na limitoch okolo nl100 funguje a bude tam solid wr proc ne ... az budu hrat vyzsi a uvidim ze tam toto nefunguje tak to zase zmenim ... kazdy limit je aj tak iny a plata tam ine veci, este sa musim dost veci naucit a vychytat dost much ale zmena je viditelna ve vsetkych smeroch, nebudu sem davat grafy, vysledky proste nic nato je este skoro ... odehraju mesic dva a potom to cele porovnam, bez vzorky to nema ani cenu... pokad sa to bude stale zlepsovat co si myslim ze bude lebo stale je co sa ucit a budu pozitivne vysledky tak ti poradim jak nato dovtedy to nebudu nikde rozebirat aby sem este nekomu neuskodil
Spoiler:
Spoiler:
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Uz neviem presne kde som cital, ze ked chcete dosiahnut nejaku velku zmenu v zivote, zacnite tym, ze spravite nejaku malu zmenu, ktora s tym ani vobec nemusi suvisiet, ale hlavne je sa odputat od stereotypu. No a kdeze chcem troska nakopnut svoje pokrove vysledky, tak som po asi 2 rokoch zmenil table theme na temu Mercury.
Vidim v nej dve nove vyhody, ze vidim lepsie cas ako reaguju hraci(timing tells) + vedla chatu je tlacidlo Hands kde mi ukaze ruky, ktore som odohral, board a pot a to povazujem za uplne paradnu vecicku, ktora mi niekedy ulahci hladanie...
Gl & grindu zdar
Vidim v nej dve nove vyhody, ze vidim lepsie cas ako reaguju hraci(timing tells) + vedla chatu je tlacidlo Hands kde mi ukaze ruky, ktore som odohral, board a pot a to povazujem za uplne paradnu vecicku, ktora mi niekedy ulahci hladanie...
Spoiler:
Gl & grindu zdar
-
Pre microgrinderov odporucam pozriet tuto seriu videi...nanonoko is the boss
-
Do prdele, vazne musim najvacsie poty prehravat s fishkami typu 96/91 alebo 38/7 ?
A to ja chcem ist niekedy hrat NL20 a vyssie ked neviem rozumne porazat 3. najnizsi level ? Asi som uplne slahnuty
A to ja chcem ist niekedy hrat NL20 a vyssie ked neviem rozumne porazat 3. najnizsi level ? Asi som uplne slahnuty
-
Asi troska ozivim cast fora kde sa diskutuju handy...potrebujem to
A zvazujem aj leakfinder video
A zvazujem aj leakfinder video
-
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.