Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: OMG Brejciho Blog

Odoslaťod nabokow 04 Feb 2015 18:56

to takto na tom ps.fr nl10 runnujes? :good:
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Brejcinho 04 Feb 2015 19:22

nene, to este na P****Stars.eu :D
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 07 Feb 2015 19:28

Stala sa mi prave zaujimava vec...robil som cash out na P****Stars.eu . Ja hram hlavne v dolaroch a teda aj na ucte mam dolare. No bolo pre mna vyhodnejsie zmenit tie dolare na eura a potom vybrat tie eura, ako vybrat dolare...Inymi slovami, maju lepsi kurz na prevod dolarov na eura v ramci uctu, no pri cash oute je ten kurz horsi. Ked teda budete vyberat z P****Stars peniaze a mate ucet v dolaroch, premente si tie peniaze na eura a vyberte to v eurach...Nieje to zas brutalny rozdiel, no mozno take jedno obedove menu som ziskal navyse :D
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod nabokow 07 Feb 2015 23:08

vzdy robim tak :)
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Brejcinho 08 Feb 2015 04:16

Idem už spať ? Ááále, dam si ešte session pred spaním :D
Doslova session na dobru noc :)
Obrázok

Fold / call river bet ??
Spoiler:
Hero (UTG): $11.29
CO: $5.08
BTN: $8.12
SB: $5.02
BB: $5.00

Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with 3 :diamond: 3 :heart:
Hero raises to $0.15, 1 fold, BTN raises to $0.50, 2 folds, Hero calls $0.35

Loose call, ale povedal som si, sme deep a ak hitnem set, tak mi za zaplatí...
Jeho stats za 76 hands 16/14/7,7 (3bet na BTN 16,7)

Flop: ($1.07) 5 :heart: T :spade: T :club: (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.55, Hero calls $0.55

Turn: ($2.17) 4 :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN checks

River: ($2.17) Q :club: (2 players)
Hero checks, BTN bets $2, Hero folds

Na river som tankoval, no nakoniec som foldol...Bol som veľmi náchylný callnuť, ale rozmyslel som si to :D No vážne neviem, čo si mám myslieť o jeho line. Keby betol turn foldujem, no checkol a tak som ho dával na 2 owers, hlavne AK...
Na river, keď som videl ten sizing mi napadlo, že z jeho pohľadu moja range vyzerá hlavne ako stredné pocket pairs, niečo ako 66-99. Neviem, či toto môžem očakávať od NL5 týpka a ak hej, či si myslel, že ma vyfolduje z tých pocket pairs, alebo si myslí, že nájdem hero call...

Vaše názory ?

Prajem pekný zvyšok víkendu a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod WolfiKxx 08 Feb 2015 09:45

hmm ja z UTG ani neotvaram od 22-66, vacsinou sme OOP a hratelnost je nanic s tymito handami, ja tak hram a hra sa mi ovela lepsie... ten call OOP na 3b je zbytocne loose a s tymto sa nam bude tazko defendovat flopy...
as played tak fold porazas len AK
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod Brejcinho 08 Feb 2015 13:07

Hrali sme 5, teda som bol na MP a mal som tam dvoch nitov..

Ale inac s tebou totalne suhlasim a skoro nikdy takto nehram...no ale niekedy si proste nemozem pomoct :oops:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 10 Feb 2015 23:21

Posledne dni taham dlhe sessions, ale nie na online stoloch, ale na intrakovom stole s knihami a poznamkami :D Zajtra ma caka skuska, potom prezentacia o pregrese s diplomovkou a vo stvrtok dalsia skuska... :crazy:

Nech uz to dopadne akokolvek, vikend bude prijemny, kedze ho stravim v Petrohrade (Rusko) s priatelkou :) Od buduceho tyzdna mi zacina novy semester a teda zas bude cas na grind.

Uz par dni cakam na list od P****Stars.fr, ktory mi pride domov, kde bude napisany kod, ktory mam zadat, aby som mohol hrat a cistit first deposit bonus :river: Budem musiet riadne zamakat, lebo ho samozrejme chcem cely ziskat no a teda aj moj blog sa bude hemzit prispevkami a dufajme kladnymi vysledkami :D (za necele 4 mesiace nahrat viac VPP ako za cely minuly rok...challenge accepted 8-) )

Buduci piatok (20.2.) sa chystam na opening party do Kajotu v BA, v Alizé...ak sa tam niekto chysta tiez, ozvite sa, dame pivo ;)

Takze tolko odo mna, prajem prijemny vikend,
GL a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod swain 11 Feb 2015 09:43

Brejcinho napísal:Posledne dni taham dlhe sessions..........................

Uz par dni cakam na list od P****Stars.fr, ktory mi pride domov, kde bude napisany kod, ktory mam zadat, aby som mohol hrat a cistit first deposit bonus :river: Budem musiet riadne zamakat, .................................................................GL a grindu zdar :evil: :river:

Ale na PSfr. môžeš hrať v pohode aj bez toho kodu hneď, ten si tam zadaš , keď ti dojde potom , nemusíš čakať na poštára.... :lol2:
Je tam nejaký počet dní , do kolkých to maš zadať ,v pohode môžeš hrať , až potom ,keby si to nestihol ,by ti blokli konto .... ;)
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod Brejcinho 11 Feb 2015 10:44

Nemozem...Dokonca som tam uz teraz aj zadal ten AVC kod a stale nemozem hrat, tak som napisal supportu a uvidim, co mi odpisu :(
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!