Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
to takto na tom ps.fr nl10 runnujes?
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nene, to este na P****Stars.eu
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Stala sa mi prave zaujimava vec...robil som cash out na P****Stars.eu . Ja hram hlavne v dolaroch a teda aj na ucte mam dolare. No bolo pre mna vyhodnejsie zmenit tie dolare na eura a potom vybrat tie eura, ako vybrat dolare...Inymi slovami, maju lepsi kurz na prevod dolarov na eura v ramci uctu, no pri cash oute je ten kurz horsi. Ked teda budete vyberat z P****Stars peniaze a mate ucet v dolaroch, premente si tie peniaze na eura a vyberte to v eurach...Nieje to zas brutalny rozdiel, no mozno take jedno obedove menu som ziskal navyse
-
vzdy robim tak
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
-
hmm ja z UTG ani neotvaram od 22-66, vacsinou sme OOP a hratelnost je nanic s tymito handami, ja tak hram a hra sa mi ovela lepsie... ten call OOP na 3b je zbytocne loose a s tymto sa nam bude tazko defendovat flopy...
as played tak fold porazas len AK
as played tak fold porazas len AK
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Hrali sme 5, teda som bol na MP a mal som tam dvoch nitov..
Ale inac s tebou totalne suhlasim a skoro nikdy takto nehram...no ale niekedy si proste nemozem pomoct
Ale inac s tebou totalne suhlasim a skoro nikdy takto nehram...no ale niekedy si proste nemozem pomoct
-
Posledne dni taham dlhe sessions, ale nie na online stoloch, ale na intrakovom stole s knihami a poznamkami Zajtra ma caka skuska, potom prezentacia o pregrese s diplomovkou a vo stvrtok dalsia skuska...
Nech uz to dopadne akokolvek, vikend bude prijemny, kedze ho stravim v Petrohrade (Rusko) s priatelkou Od buduceho tyzdna mi zacina novy semester a teda zas bude cas na grind.
Uz par dni cakam na list od P****Stars.fr, ktory mi pride domov, kde bude napisany kod, ktory mam zadat, aby som mohol hrat a cistit first deposit bonus Budem musiet riadne zamakat, lebo ho samozrejme chcem cely ziskat no a teda aj moj blog sa bude hemzit prispevkami a dufajme kladnymi vysledkami (za necele 4 mesiace nahrat viac VPP ako za cely minuly rok...challenge accepted )
Buduci piatok (20.2.) sa chystam na opening party do Kajotu v BA, v Alizé...ak sa tam niekto chysta tiez, ozvite sa, dame pivo
Takze tolko odo mna, prajem prijemny vikend,
GL a grindu zdar
Nech uz to dopadne akokolvek, vikend bude prijemny, kedze ho stravim v Petrohrade (Rusko) s priatelkou Od buduceho tyzdna mi zacina novy semester a teda zas bude cas na grind.
Uz par dni cakam na list od P****Stars.fr, ktory mi pride domov, kde bude napisany kod, ktory mam zadat, aby som mohol hrat a cistit first deposit bonus Budem musiet riadne zamakat, lebo ho samozrejme chcem cely ziskat no a teda aj moj blog sa bude hemzit prispevkami a dufajme kladnymi vysledkami (za necele 4 mesiace nahrat viac VPP ako za cely minuly rok...challenge accepted )
Buduci piatok (20.2.) sa chystam na opening party do Kajotu v BA, v Alizé...ak sa tam niekto chysta tiez, ozvite sa, dame pivo
Takze tolko odo mna, prajem prijemny vikend,
GL a grindu zdar
-
Brejcinho napísal:Posledne dni taham dlhe sessions..........................
Uz par dni cakam na list od P****Stars.fr, ktory mi pride domov, kde bude napisany kod, ktory mam zadat, aby som mohol hrat a cistit first deposit bonus Budem musiet riadne zamakat, .................................................................GL a grindu zdar
Ale na PSfr. môžeš hrať v pohode aj bez toho kodu hneď, ten si tam zadaš , keď ti dojde potom , nemusíš čakať na poštára....
Je tam nejaký počet dní , do kolkých to maš zadať ,v pohode môžeš hrať , až potom ,keby si to nestihol ,by ti blokli konto ....
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
Nemozem...Dokonca som tam uz teraz aj zadal ten AVC kod a stale nemozem hrat, tak som napisal supportu a uvidim, co mi odpisu
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.