Vladiskoo napísal:...
Zaujimava otazka...Ja to mam vyriesene takto : Hraval som 6 stolov NL5 a povedal som si, ze na NL10 prejdem, ked budem mat 40 BI s tym, ze budem hrat zo zaciatku iba 2-3 stoly a postupne pridavat...Chcilu som hraval 2 stoly NL10 a 2 stoly NL5 a to sa mi celkom osvedcilo a az ked som sa na to citil som presiel na 4 stoly NL10 co hram aj teraz...Zvazujem do buducna hrat 6 stolov az kym zas nebudem mat aspon 40 BI na vyssi limit, no este o tom popremyslam. Kamarat s ktorym preberam handy je NL50 regular a on mi odporuca hrat radsej menej stolov a skor as zamerat na svoju hru kvalitativne ako kvantitativne a ze taketo pridavanie stolov si mam nechat az na NL25 alebo NL50, lebo tam uz budem mat lepsi rakeback a podobne...
No a este k tvojej otazke : ak chces mat aspon 50 BI a hrat 6 stolov, myslim ze to je celkom v pohode. V niektorych videach odporucaju hrat tak, aby si nikdy nehral s viac ako 10% bankrollu naraz, takze to uplne nesplnas, ale ak si veris, ze vies hrat 6 stolov svoju A game, tak len smelo dotoho !

Hoci aspon na prvych 5 sessions by som ti odporucal hrat 4 stoly, nech si na vsetko zvyknes...
PS - Ked si preklikas moj blog, najdes link na video z mojej live session na NL10, cca 3 mesiace stare...
PS 2 - Ak budes hrat na P****Stars, nvm ci to maju aj ine herne, rozhodne zacni pouzivat hot keys
To by malo byt vsetko
Ak mas aj dalsie otazky, sem s nimi