Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
asi som results oriented, ale v tej druhej mal fakt set - dvojky...no len sa mi proste nezda, ze by tam fishka nieco blufovala...fishky nezvyknu bluff shovenut river a preto som si nebol isty callom...
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Dooobre, mam dost. Downswing pokracuje brutalnym tempom, pustil som niekolko buy inov, ani sa nechcem pozriet, v zlosti som zavrel HM a vsetky prachy z P****Stars som poslal kamosovi, nech neurobim nejaku hovadinu. Davam pauzu minimalne 3-4 dni, treba sa mi ucit a tak...
Akoze neberem to tragicky, viem ze je to sucast hry, ale tak no...musim vypustit paru ako sa hovori mozno sa aj opit este stihnem dnes
Akoze neberem to tragicky, viem ze je to sucast hry, ale tak no...musim vypustit paru ako sa hovori mozno sa aj opit este stihnem dnes
-
v ruke 1 by som cbetol
v ruke 2 som ho daval na set 999.
v ruke 2 som ho daval na set 999.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Vcera som asi zistil zasadnu chybu v mojej hre. Ze sa v roznych spotoch pozeram na statistiky a nepozeram sa na problem z pohladu hry a logiky pokru a preto robim niekedy brutalne blbosti Budem sa snazit to napravit a vysledky sa hadam zlepsia...
-
daj konkretny priklad pls
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Akoze nieco v style, ze velmi upriamujem pozornost statistikam, napr. fold to flop cbet a fold to turn cbet a ked to ma niekto vysoke, tak ho proste brutalne atakujem a niekdedy potom moja line nedava vobec zmysel na niektorych run outoch a robim hluposti no a regom sa hra proti mne velmi lahko...Ze vpodstate bez stats neviem zahrat ani prd, ale to nieje dobre...Chcem sa naucit pozerat na poker skor z toho "herneho" pohladu, alebo ako ho nazvat, proste mat nejaky koncept hry a nie iba cisto hladiet na statistiky...A ked tak nad tym uvazujem, myslim, ze to moze byt chyba vela ludi, ktori hraju micro stakes a nevedia sa posunut dalej...
A tie staty niesu len fold to cbet, ale je ich plno na ktore proste iba pozeram, ale vobec nepozeram na hru supera v danom spote ale na celkovu statistiku superovej hry, na vsetkych boardoch ktore hral a mam ich v databaze...No ale tie boardy sa lisia a tym sa lisi aj superova hra na nich a teda niektore statistiky mozu dost zavadzat na nespravne uvazovanie a to v konecnom dosledku stoji peniaze...
Vycerpavajuca odpoved...Pisal som to len tak od brucha, tak to hadam bude davat zmysel Idem sa este poucit a potom si dam session na dobru noc
A tie staty niesu len fold to cbet, ale je ich plno na ktore proste iba pozeram, ale vobec nepozeram na hru supera v danom spote ale na celkovu statistiku superovej hry, na vsetkych boardoch ktore hral a mam ich v databaze...No ale tie boardy sa lisia a tym sa lisi aj superova hra na nich a teda niektore statistiky mozu dost zavadzat na nespravne uvazovanie a to v konecnom dosledku stoji peniaze...
Vycerpavajuca odpoved...Pisal som to len tak od brucha, tak to hadam bude davat zmysel Idem sa este poucit a potom si dam session na dobru noc
-
-
10 bi za 1 000 ruk, sick
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
bolo nacase
-
BEAST MODE CONTINUE
Spoiler:
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.