Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
tak to je divne
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
Uz pomalicky zacinam grindit ps.fr Mam este nejake resty z minuleho semestra, ktore v piatok doriesim a potom sa idem naplno venovat pokru. V skole budem mat iba nejake 3 easy predmety, takze by som mal mat idealne podmienky na grind...
Zvazujem, ze si urobim akysi "rozvrh hodin", ktory budem upravovat kazdy tyzden, kde si rozvrhnem, kedy budem v skole, kedy hrat poker, kedy bude volno atd atd, pretoze cistim first deposit bonus a potrebujem nahrat 10k VPP za 3 mesiace ale niekedy mam dost problemy sa dokopat k zodpovedajucemu volume...
Mate s tym niekto nejake skusenosti a viete mi poradit nejake tipy, triky ?
To je zatial vsetko, idem sa ucit a vecer na party, no nemozem tam byt dlho, lebo zajtra od rana sa zas potrebujem ucit
Vsetkym Vam prajem & grindu zdar
Zvazujem, ze si urobim akysi "rozvrh hodin", ktory budem upravovat kazdy tyzden, kde si rozvrhnem, kedy budem v skole, kedy hrat poker, kedy bude volno atd atd, pretoze cistim first deposit bonus a potrebujem nahrat 10k VPP za 3 mesiace ale niekedy mam dost problemy sa dokopat k zodpovedajucemu volume...
Mate s tym niekto nejake skusenosti a viete mi poradit nejake tipy, triky ?
To je zatial vsetko, idem sa ucit a vecer na party, no nemozem tam byt dlho, lebo zajtra od rana sa zas potrebujem ucit
Vsetkym Vam prajem & grindu zdar
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Konecne trocha volnejsie obdobie prichadza, budem viac grindit...dnes sa mi takyto krasny sinus podaril
Spoiler:
-
-
stalo sa mi to uz raz na novom 7ickovom softe, ked som opustil stol a chcel si nan znovu prisadnut neskor, vobec ma to nan uz v ten vecer nepustilo...
inak uzivas si ten 6.6 ci kolko percentny rake tam je?
inak uzivas si ten 6.6 ci kolko percentny rake tam je?
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:inak uzivas si ten 6.6 ci kolko percentny rake tam je?
Neviem sa ho nabažiť No čistím first deposit bonus, takže mám aký taký rake back... Ale je tam viac fishiek ako na ps.eu a regulari niesu takí silní, tak som si povedal, radšej väčší rake proti slabším hráčom
-
Som doma az do nedele, zajtra asi pojdem na live cash game...V izbe mam 24" monitor, na ktorom sa mi hra paradne, rozmyslam, ze by som si taky kupil aj do BA, uvidime Po prvych cca 9k hands na P****Stars.fr mam z tej herne dobry pocit, paci sa mi a pravdepodobne tu ostanem hrat aj ked docistim first deposit bonus...
Zalozil som si blok, ktory mam na stole otvoreny vzdy ked hram session a ked nastane nejaka problematicka handa, ktoru si oznacim na review, tak si ku nej napisem co som si prave myslel a v com nemam uplne jasno. Je to dobra vec, lebo niekedy mam oznacenu handu a nepamätam si, co ma trapilo a co som si myslel...Je mi jasne, ze by sa to dalo pisat aj rovno na pocitaci, ale zatial to takto stiham a aspon to mam vsetko na kope, takze mi to vyhovuje...
Ten blok som zalozil hlavne preto, lebo som v poslednej dobe vela analyzujem cez skype a takto mam poznamky pokope. Vidim, ze analyzovanie problematickych spotov zlepsuje moje rozmyslanie nad hrou a preto ju odporucam robit naozaj kazdemu, kto chce z toho pokru nieco mat...ale myslim, ze to vsetci davno vedia
Buduci mesiac pojdem prvykrat na gold star a budem davat denny update, rozmyslal som aj nad natocenim dalsieho videa z live session, takze ak by bol zaujem napiste a nieco vymyslim
Run hot & live good
Zalozil som si blok, ktory mam na stole otvoreny vzdy ked hram session a ked nastane nejaka problematicka handa, ktoru si oznacim na review, tak si ku nej napisem co som si prave myslel a v com nemam uplne jasno. Je to dobra vec, lebo niekedy mam oznacenu handu a nepamätam si, co ma trapilo a co som si myslel...Je mi jasne, ze by sa to dalo pisat aj rovno na pocitaci, ale zatial to takto stiham a aspon to mam vsetko na kope, takze mi to vyhovuje...
Ten blok som zalozil hlavne preto, lebo som v poslednej dobe vela analyzujem cez skype a takto mam poznamky pokope. Vidim, ze analyzovanie problematickych spotov zlepsuje moje rozmyslanie nad hrou a preto ju odporucam robit naozaj kazdemu, kto chce z toho pokru nieco mat...ale myslim, ze to vsetci davno vedia
Buduci mesiac pojdem prvykrat na gold star a budem davat denny update, rozmyslal som aj nad natocenim dalsieho videa z live session, takze ak by bol zaujem napiste a nieco vymyslim
Run hot & live good
-
hrat na ps.fr je samovrazda, urobi si rake kalkulacie a odpadneš...a žiadne fishe to nenahradia, pretože take fishe ake su tam su aj všade inde na tvojom limite. GL
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:hrat na ps.fr je samovrazda, urobi si rake kalkulacie a odpadneš...a žiadne fishe to nenahradia, pretože take fishe ake su tam su aj všade inde na tvojom limite. GL
no mne tu ta uroven pride ovela slabsia..NL10 na fr mi pride ako NL5 na eu a teda je vyssi rake...ale vyhravas viac na NL10 s vyssim rake ako na NL5 s nizsim rake
-
Tak februar skoncil, hodnotim ho pozitivne, hodinovka s rake backom mi vychadza skoro 4€/hod, co je ako nejaka bezna studentska brigada, uz len pridat viac hodin a budem spokojnejsi...
Challenge na MAREC
Prvykrat Gold Star VIP => 2500 VPP co mi podla vypoctov vychadza na 70 hod.
Yegon kazdy mesiac chudne, tak aj ja som si vymyslel nieco...skusim potlacit moju "zavislost" na sladenych bublinkovych vodach(Coca Cola a pod.) a este si vymyslim nejaky trest, ked toto nesplnim...horsie vsak bude, ked budem unaveny, lebo hlavne v tych situaciach siaham po tychto napojoch, ale stale mam kavu dam si na zaciatok 24/31 dni
Svoj progres budem pridavat samozrejme sem :
http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/blogy/13-300-t16567.html
No a nejake info samozrejme aj tu do svojho blogu...
Prajem Vam vsetkych upesny marec
gl & grindu zdar
Challenge na MAREC
Prvykrat Gold Star VIP => 2500 VPP co mi podla vypoctov vychadza na 70 hod.
Yegon kazdy mesiac chudne, tak aj ja som si vymyslel nieco...skusim potlacit moju "zavislost" na sladenych bublinkovych vodach(Coca Cola a pod.) a este si vymyslim nejaky trest, ked toto nesplnim...horsie vsak bude, ked budem unaveny, lebo hlavne v tych situaciach siaham po tychto napojoch, ale stale mam kavu dam si na zaciatok 24/31 dni
Svoj progres budem pridavat samozrejme sem :
http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/blogy/13-300-t16567.html
No a nejake info samozrejme aj tu do svojho blogu...
Prajem Vam vsetkych upesny marec
gl & grindu zdar
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.