Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: OMG Brejciho Blog

Odoslaťod swain 11 Feb 2015 17:30

tak to je divne
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod Brejcinho 17 Feb 2015 19:22

Uz pomalicky zacinam grindit ps.fr :) Mam este nejake resty z minuleho semestra, ktore v piatok doriesim a potom sa idem naplno venovat pokru. V skole budem mat iba nejake 3 easy predmety, takze by som mal mat idealne podmienky na grind...

Zvazujem, ze si urobim akysi "rozvrh hodin", ktory budem upravovat kazdy tyzden, kde si rozvrhnem, kedy budem v skole, kedy hrat poker, kedy bude volno atd atd, pretoze cistim first deposit bonus a potrebujem nahrat 10k VPP za 3 mesiace ale niekedy mam dost problemy sa dokopat k zodpovedajucemu volume...
Mate s tym niekto nejake skusenosti a viete mi poradit nejake tipy, triky ? :dzejkej:

To je zatial vsetko, idem sa ucit a vecer na party, no nemozem tam byt dlho, lebo zajtra od rana sa zas potrebujem ucit :(

Vsetkym Vam prajem :gl: & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 20 Feb 2015 17:30

Konecne trocha volnejsie obdobie prichadza, budem viac grindit...dnes sa mi takyto krasny sinus podaril :) :D
Spoiler:
Obrázok
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 21 Feb 2015 02:03

Uz ste niekedy videli toto ?? Prvykrat som to videl a na stol, kde boli 2 miesta volne, ma nechcelo posadit. A to proste ani po 5 minutach...

Obrázok
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod nabokow 21 Feb 2015 23:19

stalo sa mi to uz raz na novom 7ickovom softe, ked som opustil stol a chcel si nan znovu prisadnut neskor, vobec ma to nan uz v ten vecer nepustilo...

inak uzivas si ten 6.6 ci kolko percentny rake tam je? ;)
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Brejcinho 22 Feb 2015 22:45

nabokow napísal:inak uzivas si ten 6.6 ci kolko percentny rake tam je? ;)

Neviem sa ho nabažiť :D No čistím first deposit bonus, takže mám aký taký rake back... 8-) Ale je tam viac fishiek ako na ps.eu a regulari niesu takí silní, tak som si povedal, radšej väčší rake proti slabším hráčom :D
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 26 Feb 2015 02:24

Som doma az do nedele, zajtra asi pojdem na live cash game...V izbe mam 24" monitor, na ktorom sa mi hra paradne, rozmyslam, ze by som si taky kupil aj do BA, uvidime :) Po prvych cca 9k hands na P****Stars.fr mam z tej herne dobry pocit, paci sa mi a pravdepodobne tu ostanem hrat aj ked docistim first deposit bonus...

Zalozil som si blok, ktory mam na stole otvoreny vzdy ked hram session a ked nastane nejaka problematicka handa, ktoru si oznacim na review, tak si ku nej napisem co som si prave myslel a v com nemam uplne jasno. Je to dobra vec, lebo niekedy mam oznacenu handu a nepamätam si, co ma trapilo a co som si myslel...Je mi jasne, ze by sa to dalo pisat aj rovno na pocitaci, ale zatial to takto stiham a aspon to mam vsetko na kope, takze mi to vyhovuje... :dzejkej:

Ten blok som zalozil hlavne preto, lebo som v poslednej dobe vela analyzujem cez skype a takto mam poznamky pokope. Vidim, ze analyzovanie problematickych spotov zlepsuje moje rozmyslanie nad hrou a preto ju odporucam robit naozaj kazdemu, kto chce z toho pokru nieco mat...ale myslim, ze to vsetci davno vedia 8-)

Buduci mesiac pojdem prvykrat na gold star a budem davat denny update, rozmyslal som aj nad natocenim dalsieho videa z live session, takze ak by bol zaujem napiste a nieco vymyslim 8-)

Run hot & live good :gl:

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
foxica
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Komedia 26 Feb 2015 15:51

hrat na ps.fr je samovrazda, urobi si rake kalkulacie a odpadneš...a žiadne fishe to nenahradia, pretože take fishe ake su tam su aj všade inde na tvojom limite. GL
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Brejcinho 26 Feb 2015 18:49

Komedia napísal:hrat na ps.fr je samovrazda, urobi si rake kalkulacie a odpadneš...a žiadne fishe to nenahradia, pretože take fishe ake su tam su aj všade inde na tvojom limite. GL

no mne tu ta uroven pride ovela slabsia..NL10 na fr mi pride ako NL5 na eu a teda je vyssi rake...ale vyhravas viac na NL10 s vyssim rake ako na NL5 s nizsim rake :)
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 01 Mar 2015 00:22

Tak februar skoncil, hodnotim ho pozitivne, hodinovka s rake backom mi vychadza skoro 4€/hod, co je ako nejaka bezna studentska brigada, uz len pridat viac hodin a budem spokojnejsi...

Challenge na MAREC 8-)

:heart: Prvykrat Gold Star VIP => 2500 VPP co mi podla vypoctov vychadza na 70 hod.
:heart: Yegon kazdy mesiac chudne, tak aj ja som si vymyslel nieco...skusim potlacit moju "zavislost" na sladenych bublinkovych vodach(Coca Cola a pod.) a este si vymyslim nejaky trest, ked toto nesplnim...horsie vsak bude, ked budem unaveny, lebo hlavne v tych situaciach siaham po tychto napojoch, ale stale mam kavu :D dam si na zaciatok 24/31 dni

Svoj progres budem pridavat samozrejme sem :
http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/blogy/13-300-t16567.html

No a nejake info samozrejme aj tu do svojho blogu...

Prajem Vam vsetkych upesny marec :x

gl & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!