Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: OMG Brejciho Blog

Odoslaťod revasd 03 Okt 2014 07:51

ahoj,

blog citam aj ja ;) gratulujem k cislu 3333 :D tie donkbety su zaujimave.. ja to vobec nepouzivam :/ vedel by si povedat, nejaky spot, kedy si to pouzil proti regom s reasoningom? :) vdaka
revasd

Založený: Aug 2014
Poďakoval/li: 9 krát/4 krát

Odoslaťod Brejcinho 03 Okt 2014 11:02

revasd napísal:
blog citam aj ja ;) gratulujem k cislu 3333 :D

:gl: dik

No nejak sa mi prestalo pacit, ze ked idem na flop OOP tak mam iba moznosti check/call, check/raise alebo check/fold a proste nemam moznost zatlacit na supera, teda okrem x/r no ale to tiez potom celkom capuje moju range, takze...

Tu som vybral nejake dve handy ktore mi prisli prve pod ruku :

Spoiler:
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players

Hero (BB): $10.26
UTG: $7.56
MP: $3.53
CO: $10.00
BTN: $10.35
SB: $7.79

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with 7 :club: 7 :diamond:
3 folds, BTN raises to $0.25, 1 fold, Hero calls $0.15

Flop: ($0.55) 8 :diamond: 9 :spade: 5 :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN bets $0.42, Hero calls $0.42

Turn: ($1.39) T :spade: (2 players)
Hero bets $0.70, BTN folds

Spoiler:
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 2 players

Hero (BB): $10.10
BTN/SB: $11.35

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with 9 :club: J :diamond:
BTN/SB raises to $0.20, Hero calls $0.10

Flop: ($0.40) 5 :heart: T :club: J :club: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $0.20, Hero calls $0.20

Turn: ($0.80) 8 :spade: (2 players)
Hero bets $0.50, BTN/SB raises to $1.40, Hero calls $0.90

River: ($3.60) T :spade: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $2.12, Hero calls $2.12

Final Pot: $7.84
Hero shows 9 :club: J :diamond: (two pair, Jacks and Tens)
BTN/SB shows 3 :spade: 9 :heart: (a pair of Tens)
Hero wins $7.49
(Rake: $0.35)

Ta druha handa sa mi paci :vlade:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 06 Okt 2014 19:53

Na P****Stars stranke som si vypocital, ze ak by som odohral 80 hodin 6max 6 tables NL10, tak dosiahnem gold star...Myslim, ze to bude plan na buduci mesiac, tento to nestihnem, kedze mam vela roboty do skoly a cez vikendy naplanovane akcie plus na konci mesiaca idem na par dni do Londyna :vlade:

Na NL10 som sa celkom uchytil, paci sa mi tento limit, je to tazsie ako NL5, treba viac rozmyslat a sustredit sa, takze hram iba 4 stoly, ale asi zacnem postupne pridavat, nech buduci mesiac hram na 6 stoloch...

Doobeda som mal kratku session, ale traffic na NL10 bol velmi slaby, tak som prihodil aj NL16 na okorenenie :D Myslim, ze to kazdy bere ako taky medzistupen na ceste na NL25, vela ludi hrava NL10 a aj NL16, a teda necakam nejaky vyrazny posun v kvalite hracov...uvidime :pokerface:

Mozte mi tu napisat vase skusenosti s NL16 a porovnat s NL10 a NL25, nech mam predstavu :fish:

Run hot & play good :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 09 Okt 2014 21:12

Ked zacnem session takymto stylom, vacsinou to vypinam, no mal som teraz cas, tak som potiahol a chvalabohu to dobre dopadlo :D

Spoiler:
Obrázok

A jedna highligh handa, na ktoru som vazne hrdy 8-)

http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/11190602_6542ED919E

gl & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 10 Okt 2014 14:41

Este jedna handa z nocnej session a zatial najvacsi vyhraty pot na NL 10

http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/11195362_892D2C26AB

Vsetkym prajem krasny piatok a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Vladiskoo 12 Okt 2014 16:42

Zdravím, jedna otázka ohľadom bankroll manažmentu.
Potreboval by som aby ste mi niekto pomohli so základnou konštrukciu bankroll manažmentu a hry na viacerých stoloch. Ako je to s tým, keby som chcel hrávať napríklad 6 stolov NL 6max a chcel mať 50 BI. Povedzme že na NL10 by som potreboval 500 USD bankroll na jeden stôl a keby že som chcel hrať tých stolov 6 tak ako to je? Platí to stále tých 500 USD aj pri viacerých stoloch, alebo treba nejako ten bankroll zväčšovať?
Dik za radu.
:gl: all
Vladiskoo

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Brejcinho 12 Okt 2014 16:57

Vladiskoo napísal:...

Zaujimava otazka...Ja to mam vyriesene takto : Hraval som 6 stolov NL5 a povedal som si, ze na NL10 prejdem, ked budem mat 40 BI s tym, ze budem hrat zo zaciatku iba 2-3 stoly a postupne pridavat...Chcilu som hraval 2 stoly NL10 a 2 stoly NL5 a to sa mi celkom osvedcilo a az ked som sa na to citil som presiel na 4 stoly NL10 co hram aj teraz...Zvazujem do buducna hrat 6 stolov az kym zas nebudem mat aspon 40 BI na vyssi limit, no este o tom popremyslam. Kamarat s ktorym preberam handy je NL50 regular a on mi odporuca hrat radsej menej stolov a skor as zamerat na svoju hru kvalitativne ako kvantitativne a ze taketo pridavanie stolov si mam nechat az na NL25 alebo NL50, lebo tam uz budem mat lepsi rakeback a podobne...

No a este k tvojej otazke : ak chces mat aspon 50 BI a hrat 6 stolov, myslim ze to je celkom v pohode. V niektorych videach odporucaju hrat tak, aby si nikdy nehral s viac ako 10% bankrollu naraz, takze to uplne nesplnas, ale ak si veris, ze vies hrat 6 stolov svoju A game, tak len smelo dotoho ! ;) Hoci aspon na prvych 5 sessions by som ti odporucal hrat 4 stoly, nech si na vsetko zvyknes...

PS - Ked si preklikas moj blog, najdes link na video z mojej live session na NL10, cca 3 mesiace stare...
PS 2 - Ak budes hrat na P****Stars, nvm ci to maju aj ine herne, rozhodne zacni pouzivat hot keys ;)

To by malo byt vsetko :D
Ak mas aj dalsie otazky, sem s nimi :dzejkej:

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
Vladiskoo
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 13 Okt 2014 01:08

Dnes to bol zas srandovny den :D

Robil som aj nejake veci do skoly, zajtra na tom budem robit cely den a pomedzi to som si dal nejake sessions. Zistil som, ze ked sedim vystrety, tak hram lepsie ako ked len tak lezerne sedim oprety o stolicku, takze od teraz hram iba s rovnym chrbtom... :D

Dva celkom sick spoty dnes, najskor som v heads upe s A :club: 7 :club: flopol flush vs straight flush a prehral som tam iba 39 BB, co je parada :Yahoo!: a plus ako bonus neskor na inom stole takato handa :

Spoiler:
Obrázok

Od flopu som citil ze ma TT, no nastastie to dobre dopadlo :oops: Nerad suckoutujem v takychto situaciach,
no ale co sa da robit :fish:

Konec hlášení ! :pokerface:

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 24 Okt 2014 16:59

Uz tyzden som nehral poker, lebo nemam cas kvoli skole a inym veciam...Za chvilu si idem zahrat na hodku dve a potom idem von. Cez vikend nieco zahram a v pondelok letim do Londyna na par dni...

Grindit treba, ale skola je u mna na prvom mieste ;)

Prajem pekny vikend a grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 01 Nov 2014 16:07

Oktober report :

Zacnem tym, ze som nesplnil svoj ciel na mesiac, odohrat 80 hodin. Odohral som polovicu, ale tak nejak serioznejsie som hral do 14. Potom sa mi nahromadilo hrozne vela uloh do skoly na com stale pracujem a este mi to aj chvilu potrva vsetko dobehnut ale spat k pokru...

Tie prve dva tyzdne som hral celkom dobre imo, rate 7bb/100 hands pri prechode na vyssi limit je fajn. Vela veci som si ujasnil v hre pri rozbore hands so skusenejsimi hracmi - kamosmi cez skype. No v poslednej dobe ma akosi uplne presla chut do hry, vobec sa mi nechce a aj ked som si vcera zapol session, tak po 240 handach som bol 3 BI pod EV a nasraty som to vypol...Pred tyzdnom som vybral polovicu rollu, lebo som siel na vylet do Londyna a potreboval som prachy no a vcera po "uspesnej" session som vybral aj druhu polovicu.

Dam si aspon mesiac volna od pokru, budem sa venovat skole a uvidim, ci mi grindenie zacne chybat, ale myslim ze ano...

Graf za oktober :
Spoiler:
Obrázok

Chcem este zagratulovat yegonovi k uspesnemu oktobru :poklona: no a vsetkym vam prajem vela uspechov v novembri

gl & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!