crank139 napísal:ako mam chapat ze sa tam zmesti iba taky pocet stolov podla toho ake ma rozlisenie? ved ak hram na 17 palcovom monitor 4 stoly urcitej velkosti tak na 24palcovom z rovnakym rozlisenim musim tych stolov v rovnakej velkosti vtisnut viacnie?
alebo ako to bolo myslene? dik
Pocet stolov zavisi IBA od rozlisenia a ABSOLUTNE NIE od velkosti uhlopriecky. Ak na 17" monitor s danym rozlisenim vtesnas 4 stoly, tak ak budes mat monitor s rovnakym rozlisenim ale aj so 170" uhloprieckou, aj tak tam vtesnas iba tie 4 stoly Ten software totizto nie je naprogramovany tak, ze rozoznava uhlopriecku kazdeho monitora zvlast, ale tak, ze si z kazdeho monitora zoberie kazdy stol urcity pocet pixelov. Preto sa treba zamerat hlavne na to rozlisenie - cim vacsie, tym lepsie, ako povedal vlade, aj tych par pixelov navyse pri zachovani uhlopriecky je velke plus!
Imo ja pouzivam 22" monitor s FULL HD 1920*1080 a staci to pohodlne na 9 stolov, aj ked ja hravam 6 a na to to staci bohato a na monitor (a hlavne staty v HUDe) vidim aj z dialky