matiapag napísal:Ludia vravia, ze poker su neiste peniaze. Ha! Po dvoch rokoch mam konecne v zivote istotu, ze ak vsetko cenne stratim/prehram/zoberu mi, tak mam este niekde uplne inde nejake peniaze, ktore nikto neriesi a nikto nevie, kolko ich tam je. To je skutocna istota! Rok brigadovania a kazdy mesiac cakanie na vyplatu nie je istota,
poker je istota!
jk, ale ma to napadlo, tak som si chcel zafilozfovat
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
milujem filozofiu
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
muj nazor na istotu je taky ze istota neni nikde a v nicem ani nikdy nebude (co sa tyka zamestnana, podnikana alebo neceho ineho) istotu si kazdy vytvara sam v sebe svojim pristupem a tvrdu drinu, kazdy je zodpovedny sam za seba a zato ci uspeje alebo neuspeje, ci sa bude mnet dobre alebo zle a len slaby lude sa vymluvaju nato ze neco nejde...
ja sem pred par rokama vedel ze zarabat 500-600€ neni zadna istota ale len otrocka praca, tak sem sa nato vyjebal riskel to a stal sa fulltime pro na nl10 kde sem mnel wr 0-3bb/100 a take sem nemnel istotu ze zarobim tak sem rubal 200h a veril v sameho seba ze sa dokazu uzivit, hodinama sem minimalizoval riziko a maximalizoval istotu.
Ano hral sem jak drbly, ne nebylo to zdrave, ale skus si robit ve fabrike 200h a mas istotu ze ta do roka jebne a hodiny ti skonca v konte a ne v penazenke.
keby sem sa nekoho opytal ci by isel byvat na rok do thajska, ci by vstaval ked chcet on a spal jak dluho chce, ci by chcel byt sam sebe pan a nikomu sa nepodridovat, ci by isel o 1 rano na kavu, tak by vsetci povidali ano ale kebych im povidal tak makaj cely rok, 200h mesicne tak by kazdy ohrnal frnak a vymluval sa ze to nejde, ze to neni zdrave, ze je vykend, mne sa nechce, vcera sem byl najebany alebo frajirke a rodine sa to nelubi, co povi susedka, kamaradi mi povidali ze je to hazard...
tak by sem im pred hubu zamaval stymto a povidal ahoj moj zajtra ides na rani