Satan, mas aj nemas pravdu
1. ano, stars je momentalne rigged, v tom sa vsetci zhodneme
2. na tychto botov su ich detekovacie nastroje momentalne slabe. Co som cital pokrove botove fora, tak momentalne detekovacie nastroje, co stars ma dokazali obist.Vymenujem niektore o ktorych viem (nie som nejaky expert v informatike, tak ak trepnem blbost opravte ma
)
a) PS sleduje kde klikas - ak by si stale klikal na to iste miesto na tlacitku FOLD, zdetekuju ta;botovia to obisli pomocou hotkeys
b) Timing tvojich rozhodnuti - pokial viem, tak to vyriesili tak, ze cas ich rozhodnutia je nejaky vyber z normalneho rozdelenia
c) Captcha - to znamena, ze ked vela hras, povedzme 9tu hodinu za den, tak sa ti zjavi taky kod, co aj na vacsine for pri registracii a ty ho musis opisat; toto myslim, ze vyriesili tak, ze bot neni automaticky ale realne je v blizkosti kompu niekto a ked vyskoci captcha, tak im to nejak pipne a clovek vie, ze ma zadat kod
d) PS sleduje tvojho spravcu uloh, teda vie, ci pri hre Skypujes, ci si na nete a podobne.. toto myslim maju poriesene cez virtual machine, teda tam im ide PS client a na desktope je bot. Druha moznost je, ze maju dva pocitace a v jednom okrem klienta, mas aj nejaku aplikaciu, ktora ti stale printscreenuje obrazovku a posiela na druhy pocitac, ktory vyhodnocuje akciu. tretia moznost je, ze vsetko sa deje z jedneho kompu a desktopu a proste maju pustenu tu aplikaciu a stars ju nevie vydetekovat ako podzrivu. Na zaklade ale historie by to ale mohli lahko zistit, kedze vedia, ktore aplikacie mas zapnute spolocne s klientom. Avsak ak si pomenujes tvojho bota Holdem Manager 2.exe, tak neviem veru
nedostanu ta asi...
3. myslis si, ze tito boti su pre stars zaujimavi? oni hned ved stacknu hraca a vyberu jeho peniaze, herna z toho nema vela. ovela lepsie pre hernu by bolo, ak by boli BE hraci, ktori im iba rakeuju a nic nevyberaju. cize v zaujme Stars by preto prave malo byt sa ich zbavit. V tomto ale trochu nechapem ich pristup. Vela hracov posiela reporty na tych istych winning regov, z ktorych stars nema ziaden osoh, prave naopak, su pre nich nezaiduci. Tak aj ked by som si nebol 100% isty, ze su boti, ale boli by tu podozrenia zo vsetkych stran, tak by som ich ako stars banol
zarobil by som z rakeu viac a mal by som aj mensie naklady na ludi, ktore by tieto reporty museli riesit. win win... Preto napriklad aj na konkurencnom webe upravili cely bonusovy system, pre herne aj pre affilates su winning hraci nezaujimavi.
Na celej kauze zohral podla mna aj fakt, ze na tom oddeleni zjavne pracuje nejaka banda arogantnych debilov, ktori si myslia, ze zozrali vsetku mudrost sveta a ze cez ich detekcne schopnosti sa nikto nevie dostat. Aspon takto to vnimala vacsina regov, ktori reportovali podozrivych hracov a PS sa casto ani neunuvalo odpisat a automaticky ich odpalkovali. Trochu pozabudli, ze uz je 21. storocie... Proste nezajem....
Arakas, absolutny suhlas... o tom MIT som netusil, to je dost sick
EDIT: Som inak za to, aby PS zaviedlo nejaku osobnu trestnopravnu zodpovednost, ak zistia, ze podvadzas. Nejde tu predsa o pat korun a ak by niekto urobil machinaciu takejto vysky v realnom zivote a by mu na to dosli, hned by siel do basy... teda vlastne, okrem Slovenska
lebo inak je to cele pre podvodnikov jeden velky super freeroll...