Arakas napísal:PS tam podla mna nemaju vlastnych botov z 2 dovodov :
1. Ak ludia zistia, ze hraju proti botom tak prestanu hrat online poker a to je koniec biznisu pre PS.
2. Ak by sa prislo na to, ze ich tam nasadili oni tak by mali problem s regulatorom, ale hlavne hraci by odisli ku konkurencii.
Co sa tyka botov a fix limit holdemu, tak Sklansky napisal uz peknych par rokov dozadu, ze keby IBM chcelo tak do roka ma majstra sveta vo fix limit holdem HU.
A ako hovorim prechod k narocnejsim variantam je v prvom rade otazka vypoctovej kapacity. Cize otazka neznie, ci to boti budu porazat, ale ci budu nastroje a vola ich detekovat. Osobne si myslim, ze pokial sa nezavedie trestopravna zodpovednost (a to vidim dost blede), tak je vemi tazke tento problem riesit aj keby bola vola. Lebo darmo niekoho zabanujes potom co vyhral 50k a 40 uz cashoutoval, ked si hned zalozi nove konto a ide sa od znova. A staty to ukazu az na velmi velkej vzorke, lebo v ramci vyvoja hry sa budu staty top regularov blizit k statom botov.
preco si myslis, ze PS nezavedie trestnopravnu zodpovednost? kvoli jej zlozitemu uplatneniu v praxi (z medzinarodneho hladiska)? praveze ja si myslim, ze po tomto, co sa udialo, to je jeden z najrealnejsich variantov. PS si musi byt toho vedom, ze jej zavedenie dost odradi podvodnikov do buducna a mozno by to malo vacsiu silu ako akykolvek novy detekovaci nastroj, ktory pridaju.
Este by som dodal, ze zatial vsetci zabanovani boti su bud z Ruska, Ukrajiny, Bieloruska, Kazachstanu alebi Estonska, cize skor to vyzera na to, ze je tu nejaka vychodoeuropska botia komunita, ako to, ze PS tam nasadila vlastnych botov. Akoze ano, aj mne to napadlo, ale je to viac nez nepravdepodobne.
Inac dalsia nepotvrdena fama. Ludia z PS v najblizsich dnoch osobne navstivia potencialnych botov, ktorych presetruju. Tak uvidime