1. ročník OPT
ale to by bol len zazrak
..pretoze stracam 20 bodov a ostava 5 turnajov, to znamena, ze kazdy turnaj musim na Hoha spravit 4 body +1 ktory by ma posunul pred neho a to vobec nebude kua lahke :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
toto sem nepatri
..ale oplati sa vidiet :-D
http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8&NR=1
-
Re: AC
NO, ja bych to pro Zilinu nevidel az tak ruzove. Sice slavii nenavidim, takze ji fandit nebudu, ale preci jen kvalita Ceske ligy proti Slovenske - to je propastny rozdil...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: AC
Zilina je o 2 triedy niekde uplne inde ako cela SVK liga. Uvidime ale myslim, ze cez Slaviu prelezu
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: AC
no neviem, vcera som cakal trochu presvedcivejsi vysledok proti tym lux., aj ked je pravda, ze to bol prvy poharovy zapas sezony, ihrisko supera a mozno betonovanie zo strany Dudelange, alebo setrenie sil a hra na polovicny vykon, neviem nevidel som ten zapas, ale ocakaval som jasnejsi vysledok. Proti Slavii to bude ale urcite uplne iny futbal a pristup k zapasu, myslim, ze sance su vyrovnane, aj ked sa trosku priklanam k Slavii, myslim, ze ich domaci zapas rozhodne. Samo ale drzim palce Ziline ;)
-
Re: Re: Burka
To by nemal, Prave som zhodil KK, po flope kde bolo A a betol 22$
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
bodovanie turnajov
Neberte tuto spravu ze vam chcem nejako kafrat do systemu, su to len moje postrehy a napady, zvazte ich a pouzite co uznate za vhodne.
studujem a zvazujem ci sa zapojit do dalsieho "rocnika" ale pozeram ze bodovanie turnajov v ramci rebricka sa dost bije s penaznymi cenami za jednotlive turnaje.
Myslim tym to, ze napriklad pri troch platenych miestach by s penaznymi odmenamio korespondovalo bodove hodnotenie
1. miesto = 15 bodov
2. miesto = 9 bodov (v OPT je 12)
3. miesto = 6 bodov (v OPT je 10)
myslim si ze bodovanie ake je pouzite v prvom rocniku jednak komplikuje situaciu a zaroven zahmluje ciel OTP.
Komplikuje v tom ze clovek sa musi rozhodnut ci chce vyhrat radsej peniaze alebo body. Podla toho musi prisposobit strategiu. Ak ide o body musi v stredovej a zaverecnej faze turnaja hrat ciste na prezitie (snazit sa udrzat chipy a postupne sa odblindovavat bez nadeje na vitazstvo) a ak o peniaze musi hrat agresivne a snazit sa ziskat chipy i ked pritom riskuje ze vypadne.
No a zahmlovanie cielov je podla mna v tom ze dlhodobe sutaze sa usporiadavaju preto aby sa nasiel najlepsi hrac. Kto ale pri tomto bodovani bude najlepsi? Pravdepodobne nie ten ten co vyhra najviac penazi ale ten kto sa najviac krat dostane na stredne bodovane pozicie. Poker je hra o peniaze a podla mna najlepsi hrac je ten ktory dokaze vyhrat najviac penazi. Podla bodovanie OTP je ale najlepsim hracom ten ktory sa dokaze najcastejsie dostat na bodovane pozicie i ked za ne nemusi vyhrat ani korunu?
Dalsia vec ktora sa v tomto bodovani nijako neprejavi je to ze je tazsie vyhrat turnaj s 20 ucastnikmi nez turnaj s 10-timi.
Ja by som navrhoval bud bodovanie zosuladit s penaznymi odmenami alebo sledovat rovno penazne vyhry a rebricek robit podla ich suctu.
Takisto si myslim ze pri cca 30 turnajoch by bolo dobre zobrat povedzme 80% (24) najlepsich vysledkov a uvazovat len tie. I ked len za ucast nie su body tak treba brat do uvahy ze poker je aj o stasti a cim viac krat clovek skusi tym vyssia pravdepodobnost je vyhrat. Neviem ci v terajsej OTP niekto bol na vsetkych turnajoch - skor si myslim ze nie takze by to asi padlo dobre vsetkym.
studujem a zvazujem ci sa zapojit do dalsieho "rocnika" ale pozeram ze bodovanie turnajov v ramci rebricka sa dost bije s penaznymi cenami za jednotlive turnaje.
Myslim tym to, ze napriklad pri troch platenych miestach by s penaznymi odmenamio korespondovalo bodove hodnotenie
1. miesto = 15 bodov
2. miesto = 9 bodov (v OPT je 12)
3. miesto = 6 bodov (v OPT je 10)
myslim si ze bodovanie ake je pouzite v prvom rocniku jednak komplikuje situaciu a zaroven zahmluje ciel OTP.
Komplikuje v tom ze clovek sa musi rozhodnut ci chce vyhrat radsej peniaze alebo body. Podla toho musi prisposobit strategiu. Ak ide o body musi v stredovej a zaverecnej faze turnaja hrat ciste na prezitie (snazit sa udrzat chipy a postupne sa odblindovavat bez nadeje na vitazstvo) a ak o peniaze musi hrat agresivne a snazit sa ziskat chipy i ked pritom riskuje ze vypadne.
No a zahmlovanie cielov je podla mna v tom ze dlhodobe sutaze sa usporiadavaju preto aby sa nasiel najlepsi hrac. Kto ale pri tomto bodovani bude najlepsi? Pravdepodobne nie ten ten co vyhra najviac penazi ale ten kto sa najviac krat dostane na stredne bodovane pozicie. Poker je hra o peniaze a podla mna najlepsi hrac je ten ktory dokaze vyhrat najviac penazi. Podla bodovanie OTP je ale najlepsim hracom ten ktory sa dokaze najcastejsie dostat na bodovane pozicie i ked za ne nemusi vyhrat ani korunu?
Dalsia vec ktora sa v tomto bodovani nijako neprejavi je to ze je tazsie vyhrat turnaj s 20 ucastnikmi nez turnaj s 10-timi.
Ja by som navrhoval bud bodovanie zosuladit s penaznymi odmenami alebo sledovat rovno penazne vyhry a rebricek robit podla ich suctu.
Takisto si myslim ze pri cca 30 turnajoch by bolo dobre zobrat povedzme 80% (24) najlepsich vysledkov a uvazovat len tie. I ked len za ucast nie su body tak treba brat do uvahy ze poker je aj o stasti a cim viac krat clovek skusi tym vyssia pravdepodobnost je vyhrat. Neviem ci v terajsej OTP niekto bol na vsetkych turnajoch - skor si myslim ze nie takze by to asi padlo dobre vsetkym.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.